bu arada, 61.000 üzerine bir kez daha çıkarsak, Selçuklu'nun altın kuralların yazılı olduğu kitaba girmesi için anket açacağım.
long yılanını ortalığa salıp "işim var" diye çıktığında sanki kaval çalınıyo peşinden mübareğin.:D
Printable View
bu arada, 61.000 üzerine bir kez daha çıkarsak, Selçuklu'nun altın kuralların yazılı olduğu kitaba girmesi için anket açacağım.
long yılanını ortalığa salıp "işim var" diye çıktığında sanki kaval çalınıyo peşinden mübareğin.:D
ralli ralli ralli....
ha aşağı ha yukarı :D
bu şimdi veriye gadar gıpraşmaz..75 puan kara versekmi ** :)
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;152004]dünkü gibi 10 dk da 1000 puan vermesinlerde:..::..::..:[/QUOTE]
yok versinler... hatta 3000 versinler. :D
15:30 veriler bağlı long dönecem beklemedeyim ;;;;;;;;;:.........
[quote=Astatin;152010]bu şimdi veriye gadar gıpraşmaz..75 puan kara versekmi ** :)[/quote]
Billakis, eğer yukarı gidecekse, veriye az kala yukarı hareket yapar ve verinin kötü gelme olasılığına karşı, aşağı marj (aşağıdaki kritik seviyenin kırılmasını engellemek için tepki koymaya yetecek zaman ve fiyat için) yaratırlar.
secur buradan flat olur veriyi bekler duruma göre hareket eder
baskı belli küskü belli shrt belli lönk belli belli belli..........
[QUOTE=Strategist;151938]Patron harbiden soruyorum, VOB eksi, IMKB eksi, DAX eksi, FTSE eksi, FDOW eksi, sen neye göre ralli bekliyorsun? Mantığı nedir bu pozisyonun?[/QUOTE]
Tepki bekliyordur dip avcılığı yapıyordur 1dklıklar al vermiştir
Yurtdışıan göre az düşmüşüzdür vb bunun gibi baktığı bir şeyler vardır.
Selçuklu 200den uzar 300den kısalrı. 350den uzar 500den kısalır. işini bilir.
selcuklu ralliyi caldi galiba...
aldi gitti...gizli bi yerde tek basina ralli yapiyor....
ben 400 den vereyim bunları patron..75 puan 75 puandır..sistemde satta kaldı zaten
kucuk k...
senin yaptigin yorum dogruydu....geride kaldi...
[QUOTE=Astatin;152006]selçuklu patron nerdesin yaww..tırsmaya başladım ha.. :) hadi türkü çığırak...
sıkıntı var...ama 500 kırarsa uçarrr..tetikdeyim[/QUOTE]
Silinmezse 60475teki 10669 kontratı alacaklar gibi.