[QUOTE=catedral;68858]Ralli ralli ralli[/QUOTE]
aaman dur bensiz ralli fln başlatma şimdi başıma iş gelmesin sistem satta şu sistemide attırma bana
Printable View
aaman dur bensiz ralli fln başlatma şimdi başıma iş gelmesin sistem satta şu sistemide attırma bana
[QUOTE=Astatin;68848]floş, kare as dan daha büyüktür :) muhtemeln onların büyük çoğunluğu erkek latife olsun diye yüklemişler, ama zaten bizim bütün mesajlarımızda latife değil mi ? :..::..: Kural şudur: Pokerde her zaman kuralsız oynayan kazanır.:..::..:[/QUOTE]
Burdada mı poker muhabbeti varrrrr?:..::..::..:
türküsünü söylemezsen asla gelmez,
RALLİ GELİR HOŞ GELİR
LEY LEEEYYYY LÜMÜ LÜMÜ LEYY
(ben flat nasılsa)
[QUOTE=bull market;68860]Doğru, ne işimiz var bu vobda zaten, hadi gidelim masa kuralım derim:..:[/QUOTE]
bana uyar şu ara ztn poker vobtan daha kolay ama poker parasını yemem ben genelde masayı yemege götürürm :)
[quote=furkan;68856]flush: renk demektir türkçe tabiriyle
sizin dediginiz "straight flush" o da "sıralı renktir" ve sadece sıralı renk kareden büyüktür... yani tek başına flush kareden küçüktür hatta fulldende küçüktür...
[URL]http://www.pokerustasi.eu/poker_elleri.htm[/URL][/quote]
Teslim... benim de 4 yıldır oynamadığım ortaya çıktı...:..::..::..:
Ama floş kavramı hariç, olasılık hesaplarım ve açıklamalarım ve kazanmanın sırrı doğru...
Senle kapışalım bir gün.. Açık Poker mi, Texas Hold'Em mi tercih edersin..2 oyuncu daha lazım..var mı gönüllü
fdow ile dow arasında 45-50 puan fark var neden acaba?
[QUOTE=SEYYAH;68859]SHORT sinyalde poz. almadım sanırım cumaya kadar yatacağım (düşük ihtimal pazartesine kadar) .uyk
hiçbir ciddiyeti kalmadı piyasanın.yarında bi numara olmaz.300 çık 200 in v.s.
FLAT bekliyorum.
yanlız OCAK ayının çok çılgın geçeceğini düşünüyorum.inşallah küpleri doldururuz.arkadaşlar fazla boş küpünüz var mı şimdiden stoklayayım karaborsaya düşmeden :p[/QUOTE]
İnan hiç boş kalmadı az önce en sonuncusuda doldu, şimdi dolu küp versek işine yaramayacakmı yani?:..::..:
Hiihihiiii
[QUOTE=Astatin;68865]Teslim... benim de 4 yıldır oynamadığım ortaya çıktı...:..::..::..:
Ama floş kavramı hariç, olasılık hesaplarım ve açıklamalarım ve kazanmanın sırrı doğru...
Senle kapışalım bir gün.. Açık Poker mi, Texas Hold'Em mi tercih edersin..2 oyuncu daha lazım..var mı gönüllü[/QUOTE]
ztn pokerin mantıgı o dur heralde dogru olucak :)
açık çok sevmem texas tercihimdir 8 yada 10kişi oynarsak daahada severim :) teo abinin avatar as jack ti varsa o da buyursun...
[QUOTE=TIFIL;68866]fdow ile dow arasında 45-50 puan fark var neden acaba?[/QUOTE]
Onlarda çıkışa inanmıyo.. Yeni yıla şüpheyle bakıyorlar:..:
Yarın IMKB acık mı acıksa tam gun mu?
[QUOTE=furkan;68864]bana uyar şu ara ztn poker vobtan daha kolay ama poker parasını yemem ben genelde masayı yemege götürürm :)[/QUOTE]
Ama olmazki, kapalı poker oynamalı ve masa dahil herşey kazananda kalmalı dermişim.kom
[QUOTE=furkan;68856]flush: renk demektir türkçe tabiriyle
sizin dediginiz "straight flush" o da "sıralı renktir" ve sadece sıralı renk kareden büyüktür... yani tek başına flush kareden küçüktür hatta fulldende küçüktür...
[url]http://www.pokerustasi.eu/poker_elleri.htm[/url][/QUOTE]
Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü
[QUOTE=catedral;68873]Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü[/QUOTE]
Geçer, hepsi kupadan çünkü..
[quote=catedral;68873]Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü[/quote]
paramparça edersin
[QUOTE=Astatin;68875]paramparça edersin[/QUOTE]
ederim dimi.lelele
vob dan konuşamaz olduk ne sıkıcı pıyasa .insallah aralık kontrat kapanınca hareketlenir
dowla çok işimiz kalmadı .. yarın ayrışırız .. muhtemelen ralli olur ama geceye flat çünkü sistem satta .. şubat vade 35225 üstü long girerim geceye ..
ımkb yarın acık mı dıye yenıden sorsam topıkte kırlılık yaratırmıyım acep:(
[QUOTE=rcp;68871]Yarın IMKB acık mı acıksa tam gun mu?[/QUOTE]
Açık ve tam gün.
[QUOTE=catedral;68873]Yanii ben Kupa dan 10-J-Q-R-A çıkarsam senin kare 9 unu geçemezmiyim?üüü[/QUOTE]
o royal flush ztn onu çıkartırsan ellerinden operim senin :) straight flush cıkarttım ama royal hiç çıkartamadım ben q-j-10-9-8 cıkarttım
Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?
[QUOTE=catedral;68868]Hiihihiiii[/QUOTE]
Catedralin son kurbanlarından biri masada hile yapınca bu hale dönüştürdü onu.
[QUOTE=rcp;68879]ımkb yarın acık mı dıye yenıden sorsam topıkte kırlılık yaratırmıyım acep:([/QUOTE]
Bizim yaptıklarımızın yanında OMO yla yıkanmış bir soru sordun... hatta yarın uzlaşacaz..
Mr Spak gelmiş former pikidap
poker muhabbeti için ayrı topik açılsa nasıl olur acaba?
[QUOTE=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/QUOTE]
gecemezsınnnn
sen udun alevını tasıyorsun, o ak ışığın hızmetkarı
(balrog, gandalf)
[QUOTE=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/QUOTE]
bende isterse kareAS olsun sende sirali herangi bir renk varsa
5-6-7-8-9 dahil beni geçersin ama ayni renk ve sirali olucak onun disinde bende
KARE-2 varsa sende renk olsun mesela as-papaz-vale-9-8 ben seni geçerim burada kareyi geçmek için sirali rengin olmali
[quote=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/quote]
Geçersin ama benim için sorun değil... 4 tane q dünyanın her yerinde en makbul şeydir :):..::..::..:
ÖHÖM.. ASTATİN RELOADED...
Herkesi topiğin ifade ettği anlam ve çerçeve içerisinde konuşmaya davet ediyorum. Agresifim, harcarım
[QUOTE=TIFIL;68886]poker muhabbeti için ayrı topik açılsa nasıl olur acaba?[/QUOTE]
kusura bakmayin :)
30.12.2008 17:00:09 *abd'de aralıkta cb tüketici güven endeksi 38.0 (beklenti 45.5, önceki 44.9)
30.12.2008 17:00:24 *abd'de aralıkta cb mevcut durum endeksi 29.4 (önceki 42.3)
30.12.2008 17:00:30 *abd'de aralıkta cb beklenti endeksi 43.8 (önceki 46.7)
30.12.2008 17:00:58 *abd'de tüketici güven endeksi aralık'ta tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi
[quote=rcp;68879]ımkb yarın acık mı dıye yenıden sorsam topıkte kırlılık yaratırmıyım acep:([/quote]
Ne böyle tuhaf sorulr soruyosun kardeşim.. Burası VOB, IMKB değil..Burada IMKB den bahsedenleri ve hatta VOB da olup 2 den küçük kaldıraç kullananları hiç sevmeyiz..:..:Onlara mutant muamelesi yaparız
astatını ajıte etmek ıcın altyapıyı ben hazırlamıstım
herkesten ozur...
[QUOTE=Astatin;68893]Ne böyle tuhaf sorulr soruyosun kardeşim.. Burası VOB, IMKB değil..Burada IMKB den bahsedenleri ve hatta VOB da olup 2 den küçük kaldıraç kullananları hiç sevmeyiz..:..:Onlara mutant muamelesi yaparız[/QUOTE]
ımkb açıksa vob da acık olur,
mutant muamelesınden yırtıyorum nasılsa, ortalama 10 kaldırac kullanıyorum
[quote=rcp;68895]ımkb açıksa vob da acık olur,
mutant muamelesınden yırtıyorum nasılsa, ortalama 10 kaldırac kullanıyorum[/quote]
Öyle dolaylama yok..VOB açık mı diye merak ediyosan onu sorcaksın.. Neyse 10 kaldıraç kullnıyosan problem değil :..::..:
Bizde oltaya gelmişiz bu sıkıcı günlerde, herneyse, ben gündüz yatıyorum, bu saatlerde kalkıp borsaya ve kapanışa bakıyorum, akşamları pokere gidiyorum zaten:), masaya oturmak istemez ve sarmazsa gece yurtdışı borsalara bakıyorum, en nihayetinde gecenin ilerleyen saatlerinde masa şansım olursa vurup kaçıyorum,sabahı yapıyorum, işte böyle..
Şimdi piyasada dolarda kısalar şanslıdır demeye devam bence, yukarı gidemeyen düşer değilmi:)
[QUOTE=rcp;68895]ımkb açıksa vob da acık olur,
mutant muamelesınden yırtıyorum nasılsa, ortalama 10 kaldırac kullanıyorum[/QUOTE]Maksimum kaldıraç 6,9 şu an! .boks.
[QUOTE=bull market;68898]Bizde oltaya gelmişiz bu sıkıcı günlerde, herneyse, ben gündüz yatıyorum, bu saatlerde kalkıp borsaya ve kapanışa bakıyorum, akşamları pokere gidiyorum zaten:), masaya oturmak istemez ve sarmazsa gece yurtdışı borsalara bakıyorum, en nihayetinde gecenin ilerleyen saatlerinde masa şansım olursa vurup kaçıyorum,sabahı yapıyorum, işte böyle..
Şimdi piyasada dolarda kısalar şanslıdır demeye devam bence, yukarı gidemeyen düşer değilmi:)[/QUOTE]
Dolar şu aralar yukarı değil aşağı gidemiyor gibi 1,500nin altında alımlar geliyor hemen.
Astatin dua et bugün boşa gitmez gibi. Yarın açılış eksi görünüyor bende.