baskı belliydi .. şelale ...alış baskısı süsü verilmiş .. küskü bar hazırlığı yerelerindeyiz bence .. . dow dün çökemediydi .. bugün çöker artık rahat rahat .. geceye kısa son kararım ...
Printable View
baskı belliydi .. şelale ...alış baskısı süsü verilmiş .. küskü bar hazırlığı yerelerindeyiz bence .. . dow dün çökemediydi .. bugün çöker artık rahat rahat .. geceye kısa son kararım ...
[quote=küçük_k;152110]kuzum nerdesin.. bi yorum geç...
yurtdışı geberdi bizimkiler yukarı zorluyor... şortlayak mı lorklayak mı?[/quote]
dedim ya sabah...dun 2000 puan dustu...
bugun...YARALARINI YALIYOR...bi poh olmaz bugun....
Longları 2 haftadan fazla tuttuk çok şükür karla devrettik... Şimdi sıra shortlarda ama piyasada kolay ekmek yok... Uzun vadeli yatırımcı olmak da zormuş bea, büyük sabır ve çelik gibi sinir gerektiriyor... Ben geceye sıfır işlem short devam...
böyle dow göçerken tuttuklarının ertesi günü sert bi ralli yaptırmışlardı zamanın birinde..
geceye flat kalıp, yarın sabah erkenden full longa geçmek lazım gibi gibi..:)
benim bile long fikrim değişti ....artık satış zamanı bu borsa ...... düztir::::::::::::
[QUOTE=YAVUZHAN;152125]veriyle beraber kitlendi matriks..
varmı aynı problemi yaşayan ?[/QUOTE]
Evet aynısı bende oldu, fiyat - saat dondu kaldı...
hala tutuyorlar ya 500 ü hayret bişey..
dolarda yönü belli ediyor ... dolar ralli endeksler şelale .. eski günlerdeki gibi .. hehehe :D
[QUOTE=enorton;152132]Longları 2 haftadan fazla tuttuk çok şükür karla devrettik... Şimdi sıra shortlarda ama piyasada kolay ekmek yok... Uzun vadeli yatırımcı olmak da zormuş bea, büyük sabır ve çelik gibi sinir gerektiriyor... Ben geceye sıfır işlem short devam...[/QUOTE]
he tek işlem bende kısa devam....
oda 575 uzun 650 kısa...
geceyede kısa...
pala yokmu ..güldürmeyin adamı.....:):):)
[quote=YAVUZHAN;152136]hala tutuyorlar ya 500 ü hayret bişey..[/quote]
500 falan kalmaz kan gölü ortalık
[QUOTE=jerfin;152133]böyle dow göçerken tuttuklarının ertesi günü sert bi ralli yaptırmışlardı zamanın birinde..
geceye flat kalıp, yarın sabah erkenden full longa geçmek lazım gibi gibi..:)[/QUOTE]
bende hatırladım o günü...sabah uzamıştım....
[quote=jani;152131]dedim ya sabah...dun 2000 puan dustu...
bugun...YARALARINI YALIYOR...bi poh olmaz bugun....[/quote]
pozizyonumuda yazayim kucuk e...
700 puani cebe attim...60 900 le shortum....esas olay yarin....
unutma....zaman serisi var....