-
[QUOTE=VOBiX;68900]Maksimum kaldıraç 6,9 şu an! .boks.[/QUOTE]
doğrudur, bana da dediler vob dan maksımum bu dıye, ben ısrar ettım, işinize gelirse kardesim dedım, senın hatırına tamam dedıler:)
dua etsınler 1-100 istemedim,
risk az olunca kesmıyor:)
-
[QUOTE=Astatin;68889]Geçersin ama benim için sorun değil... 4 tane q dünyanın her yerinde en makbul şeydir :):..::..::..:[/QUOTE]
harbiden geçermiyimmm:..:
-
[quote=VOBiX;68902]Astatin dua et bugün boşa gitmez gibi. Yarın açılış eksi görünüyor bende.[/quote]
e o zaman gerek yok demekki bad-dua ya
-
Endeks vadeli kontratlarında yakında hareketli günler görülmüyor bence, az yukarı daha gidebilir, ama mıymıntı seanslara epey devam eder bunlar, uyuştururlar, sonra vururlar, hemde kimseler anlamadan kalır, o yüzden, stratejiyi iyi kurun derim, yükselişler kısa fırsatı verir diyede düşünüyorum, saygılar.
-
vob kapanır kersese ıyı aksamlar der ve kacar...
genelde yazmam fazla ama astatıne takılmak ıcın çenem dustu, topıkte kırlılık yarattıysam uzgunum,
astatın kardesımın de hosgorusu ıcın sahsına tesekkurler..
-
[quote=catedral;68904]harbiden geçermiyimmm:..:[/quote]
e abartayım espriyi o zaman.. bana 4 tane Q geldiyse, senin elinde beş benzemez varsa da ben seni kazandı varsaycam :..::..::..::..:
haydaa..dur ya..ben ciddi halime dönmüştüm..neyse bu son olsun
-
[quote=rcp;68907]vob kapanır kersese ıyı aksamlar der ve kacar...
genelde yazmam fazla ama astatıne takılmak ıcın çenem dustu, topıkte kırlılık yarattıysam uzgunum,
astatın kardesımın de hosgorusu ıcın sahsına tesekkurler..[/quote]
bana değil Pellinn e teşekkür et :) Tüm geyiğin kıvılcımı oydu..Hatta forumda bugünkü yaşamın kaynağı :..::..:
-
[URL="http://biz.yahoo.com/ap/081230/economy.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]December Consumer Confidence Hits All-Time Low[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
Consumer confidence hit an all-time low in December, dropping unexpectedly in the face of layoffs and deteriorating markets for housing, stocks and other investments. The Conference Board's Consumer Confidence Index fell to 38 in December from a revised 44.7 in November. Economists surveyed by Thomson Reuters had expected the index to rise incrementally to 45.
ama DJ sallamıyo şimdilik
-
[QUOTE=sazan;68792]Dolar, VOB 60 dk'lık.
Daha evvel verdiğim grafik , son barlar ilaveli hali. Idealde iv tepesini aşamadan 5 Hedefine dogru yönünü aşağı çevirmeli. (Pratikte, Money Talks..! - Son sözü para söyler..!)
Bol Kazançlar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/9821/dolarfu3.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Sn sazan, 5 hedefi 1,450 üzerinde biyerler diye tahmin ediyorum bende ama bakalım, düşüş birsüre sürüncemede takılabilirde diyorum, ama farketmez, sonuçta bu aralar aşağı yönde düşünüyorum, saygılar.
-
[QUOTE=Astatin;68910][URL="http://biz.yahoo.com/ap/081230/economy.html"][B][SIZE=5][COLOR=#18479b]December Consumer Confidence Hits All-Time Low[/COLOR][/SIZE][/B][/URL][COLOR=#959696]- AP[/COLOR]
Consumer confidence hit an all-time low in December, dropping unexpectedly in the face of layoffs and deteriorating markets for housing, stocks and other investments. The Conference Board's Consumer Confidence Index fell to 38 in December from a revised 44.7 in November. Economists surveyed by Thomson Reuters had expected the index to rise incrementally to 45.
ama DJ sallamıyo şimdilik[/QUOTE]
genelde olan birşey var dj gelen kötü veriyi 1gün sonra fiyatliyor saçma gelicek ama oyle nezaman felaket veri gelse o gün + kapatiyor bir sonraki gün sanki datayi fiyatliyor ve güzel bir - yaziyor...
-
N e P E L İ N ' miş beaaaa
forum topiğine 50 sayfa kattı hariçden
muhtemelen forum başına oturunca okumaya sondan başlayacağı için çoğunuda görmeyecek :)
-
Gece poz.larını alamadık... Şubat vade kısa ben (inşallah uzuncuların sayısı daha fazla çıkar :))
-
-
[quote=furkan;68912]genelde olan birşey var dj gelen kötü veriyi 1gün sonra fiyatliyor saçma gelicek ama oyle nezaman felaket veri gelse o gün + kapatiyor bir sonraki gün sanki datayi fiyatliyor ve güzel bir - yaziyor...[/quote]
bakarsın bu sefer alışkanlığını değiştirir... 2 haftadır opsiyonların son günü - yani bugün- yükseliş olacak geyiği dönüyordu (baylıyorum bu tür geyiklere) piyasada, üstüne birde tamam işte kötü veri geldi zaten bekleniyordu hikayesi önce %1.5-2 artı..sonra güm.. daha iyi fırsat nerde bulacaklar... gün dönünce psikolojiler değişyor.bugün 8500 e gelen alıcı yarın 8300 e gelmeyebilir doğal olarak...
-
[QUOTE=Astatin;68914]Gece poz.larını alamadık... Şubat vade kısa ben (inşallah uzuncuların sayısı daha fazla çıkar :))[/QUOTE]
poz benim değil resimdeki kişiye ait. Orada da zemin ıslak.
[IMG]http://www.atabb.com/uyeler/1365-myerlikaya-albumler-ilginc-resimler-resim189-gusel-poz-vermis.jpg[/IMG]
-
Boğanın boynuzuna taktığı astatin in gömleğimi yoksam.kom
-
Sn Bull Market,
Dolar vadeli grafiğinde, şubat vadeli kontratların devreye girecek olmasından dolayı, düşüş sandığımdan zayıf kalabilir. (Faiz ilaveli fiyatlarından dolayı, Teorik fiyat). Şu anda iki vade arasında ciddi fark var ve iki gün sonra direkt grafiğe yansıyacak.
Bu yüzden düşüşü yada yükselişi yorumlamak biraz zor olacak.
-
23-29 tarihleri arasının müthiş bir yataylıkla geçtiğini (ve hatta daha öncesininde) ve hatta hala daha yataylığın devam ettiğini diyebilirim. bundan önce verdiğim tarihlerde bu tip bir görüntü olmamıştı. hep süregelen o anki ara trendin tersine dönüşü gördük.
Bu sefer ise farklı bir yapı var belki tarihlerin yakın olmasından kaynaklanıyor.
tabii bu da piyasa yönünün tahmin edilmesini zorlaştırıyor.
Normalde 74xx ten gelen yükselişin terse dönmesi beklenir. bu da demektirki B yükselişin B düşüşü henüz bitmedi. İhtimal %50 dir.
Ancak B düşüş sonuçlandıysa diğer ihtimal devreye girer, C yükseliş başlamıştır.
İhtimal %50 dir yine.
Bu yataylaşma spde 850-918 noktalarını önemli kılmaktatır. Piyasada olunmaması gereken bir yerdeyiz, yeni piyasaya giriş noktası kırılım bir tarafa gerçekleşince olmalıdır.
Piyasanın ihtimalleri %50-50 dir. benim bir görüşüm var ancak belirtmek istemiyorum, aslında dün biraz belirttim ama mesuliyet alınacak bir yer değil.
Ocak ayında piyasa ya 'yeni zirve yapacaktır', 'ya yeni dip' denilemez çünkü bu şubat veya marttada olabilir. 3 ay sürecek hafif yukarı yönlü ancak orta şiddet dalgalı (he he hava durumu raporu gibi oldu) (şiddetli dalgaları ekim kasımda görmüştük) yataylaşmada kısa vadeli dip ve tepe aranmamalıdır.
sevgiler.
-
Peki bu KAFA KARIŞIKLILIĞINI acaba şu son dönemdeki tatillermi yaratıyor?
Bu soruya net cevap verilemiyor. Tam sonradan görülecek bir durumdayız.
Bir fikrim var ama net değil, piyasa ihtimalleri %50-%50.
Benim ihtimallerim bundan farklı %60-%40 gibi birşey.
Bırakın kafam karışşın aslında sizinde karışşın kaybetmekten daha iyidir.
Bugün bir ara bir arkadaşımızın dediği gibi 8200 görülseydi son 90xx ten gelen düşüşte yön yukarı oradan diyebilirdim, şimdi ise kararsızlık diz boyu. 8200 görülmeden 83xx den gelen dönüş kafa karıştırıcı esasen. Ancak kafa karıştırıcı olması yükselmesini engellemez sonuçta.
Neyse saçmalıyorum sebep kafa karışıklığı yine. Hexen Babanın sözü en iyisi kafan karıştımı OUT olacaksın. Bende ekliyim bütün riskleri alıp taç veya korner atmaya kalkma maç berabere zaten gölü yersin. Bu şekil bir maçın uzun sürmesini dilemem tam trade'e alışmışken.
Sevgiler.
-
bu tip bir sürecin ise mayıs-temmuz-ağustos aylarında 11XXX lerde 3 ay boyunca sürdüğü unutulmamalıdır. 3 ay 11XXX kapanışlar oldu.
bu durumda uzun sürecek maçta trade saatleri arasında hareket edeceğim topyekün OUT olmamak için piyasadan, artık sabahçıyım, gece pozisyon yok. maç benim istediğim saatlerde oynanmalı, kontrol bende olmalı. DAY TRADE he he.
Sevgiler.
-
Bana bunları şu tatillermi düşündürüyor yine soru bu cevap ise bulamıyorum. Cevabı bulana kadar DAY TRADE. Şu yılbaşı da geçsin bakalım bir cevap çıkacakmı.
-
[quote=Astatin;68385]hexacığım yırtılım tırtılım pariteseverim paramiliterim;
Haftalıkda al verdi diyom bak...Eğer haftalık a bakıp trade edecem kısa vadeli dersen, akşama seni beyoğlu nevizade de badem diye yerler:D:D:D
haftalık da al verdimi yapcaan şey şu.. her realizasyonda (gerilemede) long poz alıp, max 2-3 gün taşımak...ha yok ben uzun vadede ölmem diyosan düşük kaldıraçla alır beklersin 3-5 ay..ama bunu paritelerde yapmanı tavsiye etmem[/quote]
oldu mu he?
-
[QUOTE=jelibon;68923]Bana bunları şu tatillermi düşündürüyor yine soru bu cevap ise bulamıyorum. Cevabı bulana kadar DAY TRADE. Şu yılbaşı da geçsin bakalım bir cevap çıkacakmı.[/QUOTE]
Sevgili Jelibon
Aynı kafa karışıklığı bende de var.. Tatiller olduğunu sanmıyorum..Bu tatiller her daim oldu..
Benim tahminim.. Dow endeksi içindeki şirketlerin değerinin 4 milyar dolar altına inmemesi şartı var diye biliyorum.. Büyük bir çok şirketin değeri 4 milyar doların altına inince endeks hesaplamasından çıkarıldılar herhalde AIG gibi.. Böyle olunca bizim teknik analiz ve beklentilerde fosss duruma geldi.. GM in falan değerlerini bilmiyorum ama 4 ün altına düşmüştür muhtemelen.
Bir diğer tahminimde.. Bir kesim yükselişleri satış fırsatı olarak kullanırken diğer bir kesimse (Hisse değerinin doğrudan ilgili kesimi) yıl sonu kapanışında sahip oldukları hisseleri yukarıdan kapatmaya çalışıyor.. O yüzden bu yatay banda sıkıştık kaldık..Diye düşünüyorum...
-
Sayın Moderatörler
Bu CIRCIR kardeşimiz foruma yazı yazamıyormu?
-
cırcır ses ver :) tşk yarışına girme benle bak bizde yasaklı bisürü üye adı var hepsinde tek tek tşk veririz olur 10 bin tşk bak :D:D
-
[QUOTE=Vob Trader;68927]cırcır ses ver :) tşk yarışına girme benle bak bizde yasaklı bisürü üye adı var hepsinde tek tek tşk veririz olur 10 bin tşk bak :D:D[/QUOTE]
Yok bana puan atmış.. Yanına not yazmış.. foruma yazamıyorum diye.. Az evvel gördüm..
-
[quote=catedral;68882]Pekii sende Kare Q varsaa. Bende de Karodan 10-J-Q-R-A varsa geçermiyim?[/quote]
şimdi farkettim cadı... bu durumda önce silah çeken kazanır... (hala anlamayanlar için ortalıkta 2 adet karo kız sürtmektedir!!!!)
-
[quote=catedral;68926]Sayın Moderatörler
Bu CIRCIR kardeşimiz foruma yazı yazamıyormu?[/quote]
onu bilmem ama bana bissürü mesaj atıyo
-
:..::..:[quote=Astatin;68889]Geçersin ama benim için sorun değil... 4 tane q dünyanın her yerinde en makbul şeydir :):..::..::..:[/quote]
ama ilk cevabımda doğruymuş zaten:..::..::..:
-
[QUOTE=HeLLiM;37201][B]Sitemizde aktif olarak yazmak isteyen kişilerin , üye olduktan sonra aşağıdaki bilgileri
[EMAIL="destek@voborsa.com"]destek@voborsa.com[/EMAIL]
Adresine mail atmaları gerekmektedir.
[/B][B]
Siteye Üye Olunan Takma İsim : [COLOR=Red]*[/COLOR]
Ad : [COLOR=Red]*[/COLOR]
Soy Ad : [COLOR=Red]*[/COLOR]
[COLOR=Black]Tc Kimlik Numarası[/COLOR] :[COLOR=Red] *[/COLOR][/B][/QUOTE]
CIRCIR yukarıdaki prosedürü tamamladın mı?
-
cırcıra sorsanıza bi neden yazamıomuş foruma
-
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;68913]N e P E L İ N ' miş beaaaa
forum topiğine 50 sayfa kattı hariçden
muhtemelen forum başına oturunca okumaya sondan başlayacağı için çoğunuda görmeyecek :)[/QUOTE]
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;68636]pelin aynı zamanda sarışın galiba :)[/QUOTE]
Hocam senin bu pelin yorumlarına bitiyorum valla +.
-
Resim ekleme sitesi.....
Sayın arkadaşlara yeni bir resim ekleme sitesi adresi vereyim..
7 adede kadar linki bir seferde veriyor...
[url=http://www.resimbank.org/share-D274_495A7297.html][img]http://www.resimbank.org/image-D274_495A7297.jpg[/img][/url]
ADRES.....
[url]http://www.resimbank.org/[/url]
-
[quote=catedral;68928]Yok bana puan atmış.. Yanına not yazmış.. foruma yazamıyorum diye.. Az evvel gördüm..[/quote]
[quote=catedral;68926]Sayın Moderatörler
Bu CIRCIR kardeşimiz foruma yazı yazamıyormu?[/quote]
[quote=VOBiX;68932]CIRCIR yukarıdaki prosedürü tamamladın mı?[/quote]
[quote=Vob Trader;68933]cırcıra sorsanıza bi neden yazamıomuş foruma[/quote]
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler mail adresimi kontrol ettim aktifleştirme için gelen linke tıkladım şimdi yazabiliyorum.
-
bende sana tşk atam bari:)
-
[QUOTE=Vob Trader;68941]bende sana tşk atam bari:)[/QUOTE]
bende atam bi thanks:D
-
yarın akıllara zarar bır artış beklıyorum
herkesın neydı bu dıyeceğı
unutulmayacak bır yılbaşı
-
HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı
Sitemizde aktif olarak yazmak isteyen kişilerin , üye olduktan sonra aşağıdaki bilgileri
[email]destek@voborsa.com[/email]
Siteye Üye Olunan Takma İsim : *
Ad : *
Soy Ad : *
Tc Kimlik Numarası : *
cidden bu bilgiler isteniyor mu foruma üye olurken.. açık adres, tel falan da isteselerdi:..:.. şaka bu dimi şaka..
-
[QUOTE=jerfin;68944]HeLLiM Nickli Üyeden Alıntı
Sitemizde aktif olarak yazmak isteyen kişilerin , üye olduktan sonra aşağıdaki bilgileri
[email]destek@voborsa.com[/email]
Siteye Üye Olunan Takma İsim : *
Ad : *
Soy Ad : *
Tc Kimlik Numarası : *
cidden bu bilgiler isteniyor mu foruma üye olurken.. açık adres, tel falan da isteselerdi:..:.. şaka bu dimi şaka..[/QUOTE]
istenior
-
[quote=okansak;68943]yarın akıllara zarar bır artış beklıyorum
herkesın neydı bu dıyeceğı
unutulmayacak bır yılbaşı[/quote]
tahminim en fazla 300/400 puan yükseliriz ve düşüşe devam ederiz.
pozisyonum yok FLAT'im.