8835 bu nasıl bi degisim yahu el insaf .. pala yarın bizim icin hayırlı seyler dusunmuyo gibi..
Printable View
8835 bu nasıl bi degisim yahu el insaf .. pala yarın bizim icin hayırlı seyler dusunmuyo gibi..
[QUOTE=Astatin;152163]patron senkronize olamadık senle bir türlü....lelele.lelele yin ters pozdayız geceye...hadi hayırlısı[/QUOTE]
sorma patron .. beni şaşırttın .. long girerekten .. vay anasını ... üvv v :o:o
[QUOTE=mbm;152165]aha forum çogunluk long...
pala görevini yaptı sanırsam....[/QUOTE]
evet, neredeyse bütün forum long:eek::eek::eek:
[quote=YAVUZHAN;151779]son dip 56425 ten başlayıp 62 bin üstünde yeni tepe yaptığımız hareketin referans ortalaması 60600 seviyesinde..
dün bu seviye altında kapanış yapılsada bugün test edilmeye devam ediliyor halen..
bu seviye önümüzdeki 1/2 haftaya yön verebilir altında kapanışlar yapmaya başlarsak..
[IMG]http://i38.tinypic.com/35cms1w.gif[/IMG][/quote]
benim ortalama çok pis çalıştı bugün..
takip etmeye devam,test sürüyor..
[quote=selçuklu;152161]kısalar kim . yarın zırlamak için 08:45 te bekliyorum herkes davetli .. beraberce zırlaşalım ... . helva dağıtılacak .. hehehe:D:D:D[/quote]
çoğunluk uzamış gitmiş..
yanındayım selçuklu patron.. 675'ten 1/7.. :..:
dow kapanış tahminim 9555.55 kayıtlara geçsin :D
cümleten iyi akşamlar !
dow % 2 nin üstünde düşmezse sabahta olumlu başlayacak gibi piyasa..
60500 te resmen güç bizde dediler..şayet bu hareket ilüzyon ise 60 binli seviyelere veda zamanıdır..
Ben kisa girdim, Selcuklu ile beraber yarin aglasiriz:)
Zaten ben artik kolay kolay long olmam, cok slow traderim:)
Evet geçen sefer grafikte boğa bariz belliydi ve 1000 puanlık fake düşüş sonrası 6000 puanlık yükseliş gelmişti... Şimdi de bir hayvan belli de boğa mı, ayı mı çözemedim... Karar sizin :D
[IMG]http://img121.imageshack.us/img121/810/adszpn.jpg[/IMG]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=145183&postcount=17875[/url]
[quote=jerfin;152168]evet, neredeyse bütün forum long:eek::eek::eek:[/quote]
Bi şey olmaz jerfin uzunlar fazla yoktur..lelele.lelele.lelelePaladan korkmamak lazım..brvDow numara yapıyor
[QUOTE=mbm;152162]ula bu pala bizi zorla uzun soktu geceye..
şimdi tırstım işte..
dow iyi kapatsada bu palanın oyununa gelmesek....[/QUOTE]
fdow desteğine geldi, yeni dip de yaptı.. bu gece dow toparlayamasa bile yarın çıkış için bütün hazırlıklar tamam.. bi bak bakalım dow'da PU falan yok mu.:..:.
[QUOTE=thracian;152172]Ben kisa girdim, Selcuklu ile beraber yarin aglasiriz:)
Zaten ben artik kolay kolay long olmam, cok slow traderim:)[/QUOTE]
Amma Dowun saatliklerinde PU var, ayrica da kanalin alt bandinda idi biz kapanirken. Bu yüzden yarin acilisa longlar is yapabilir...
ben kapattım SHORT ları...tırstım...
daha doğrusu tırsmadım beklediğim seviyelere vurmadı piyasa...belkim yarına gelir...
60.100 kırılırsa o zaman şekil değişir tabii...bulduğumuz yerden dalıcaz...
ben 61.200/400 arasını bekliyom...gelirse o anki vaziyete bakar SHORT u giyerim.STOP yeresi bellidir...dünkü en yüksek 62.175...
yani böyle bir durumda edeceğim zarar evvelden bellidir...
yukarıdan aşağı ben KABAK gibi bir 5 dalga saydım...bu durumda tepeyi 1 tek şekilde geçebilir...o da bu 5 dalgalık düşüş bir üst dereceli dalganın GENİŞLEYEN YASSI C sidir...o gader...
artıııııııııııııı SİSTEM LONG...