-
[quote=mbm;152162]ula bu pala bizi zorla uzun soktu geceye..
şimdi tırstım işte..
dow iyi kapatsada bu palanın oyununa gelmesek....[/quote]
[quote=jerfin;152158]geceye yarın porsiyon longla giriyorum..[/quote]
selam yoldaşlar:::::: pala bizi yediyse, sabaha kek taburunda silah arkadaşıyız berabercek...peşinen söyleyeyim, üzümlü kek ben olurum..kimseye brakmam...selçuklu patron çıtır çıtır yesin longlarımızı....haaa ama bu DJ brak artıyı kazara az bir eksi kapatırsa varya...pppüüüüüüüüüüüüüü...çok para var... :) selçuklu patron külbastı yaparık o zaman :)pardon ayubastı :) dimi patron...maksat para dışarı çıkmasın:..::..:
hay**...DJ çökerse çok komik olcak....benim açımdan..neyse 1/5 im ben..batırmaz bizi..yani tomasss bize .....
-
Son 1,5 saat yoktum anlaşılan o ki milleti uzuna bindirmişler.cebren ve hileyle, her ne kadar tutmuş olsalarda çöküş yakındır görüşündeyim no işlem short devam
-
bu arada, 60 dklıkda TOBO olmuş...indikler PU yapmış.....daha önemlisi sistem alda kapattı...en önemlisi akşama IMF anlaşması açıklanmıyor :)
-
[QUOTE=Astatin;152191]selam yoldaşlar:::::: pala bizi yediyse, sabaha kek taburunda silah arkadaşıyız berabercek...peşinen söyleyeyim, üzümlü kek ben olurum..kimseye brakmam...selçuklu patron çıtır çıtır yesin longlarımızı....haaa ama bu DJ brak artıyı kazara az bir eksi kapatırsa varya...pppüüüüüüüüüüüüüü...çok para var... :) selçuklu patron külbastı yaparık o zaman :)pardon ayubastı :) dimi patron...maksat para dışarı çıkmasın:..::..:
hay**...DJ çökerse çok komik olcak....benim açımdan..neyse 1/5 im ben..batırmaz bizi..yani tomasss bize .....[/QUOTE]
ee ben de shortçuların sabah kahvaltısında tarçınlı kurabiye olayım bari..:..:
bu gece dow'un toparlamasını beklemiyorum, yarın büyük ihtimal ya yatay açılırız yada az eksi.. bunu bile bile long girdim..:))) zaten dow'un en dipde kapatmasını istiyorum, yarına düşecek yeri kalmasıınnnnn::::::
-
[QUOTE=jerfin;152194]ee ben de shortçuların sabah kahvaltısında tarçınlı kurabiye olayım bari..:..:
bu gece dow'un toparlamasını beklemiyorum, yarın büyük ihtimal ya yatay açılırız yada az eksi.. bunu bile bile long girdim..:))) zaten dow'un en dipde kapatmasını istiyorum, yarına düşecek yeri kalmasıınnnnn::::::[/QUOTE]
O nasil sey Jerfin, an itibariyla düsebilecek 9605 puani var!:::
-
%-1.2 = 0
%-0.8 = +125
%-0.4 = +300
%0= +450
%0.5 = +700
% 1 = +1000
%5 = +2900
%5+IMF anlaşması = 4*MC (kabaca 6000) :)
Bunlar DJ kapanışına göre yarın VOB açılış puanları proceksiyonu :) :)
Proceksiyon belli....
-
[quote=jerfin;152194]ee ben de shortçuların sabah kahvaltısında tarçınlı kurabiye olayım bari..:..:
Bu gece dow'un toparlamasını beklemiyorum, yarın büyük ihtimal ya yatay açılırız yada az eksi.. Bunu bile bile long girdim..:))) zaten dow'un en dipde kapatmasını istiyorum, yarına düşecek yeri kalmasıınnnnn::::::[/quote]
güzel bir bakış açısı aslında ve mantıklı bir hareket ...
Fakat bu palamıdır nedir ,herkimse algıda mön lük yapıyor hepimize
-
[B]Polis okulu sınavına cemaat gölgesi düştü[/B]
[B]Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 13 Eylül 2009’da yapılan Polis Akademisi Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı, ÖSYM Yürütme Kurulunca iptal edildi.[/B]
Siyaset yasak ama herşeyde bir yere kadar be kardeşim bu kadarıda abartı
[url]http://haber.mynet.com/detay/guncel/polis-okulu-sinavina-cemaat-golgesi-dustu/472900[/url]
-
sn Şövalye roubini deyince, birden ampul yandı. eskiyi hatırladım ve mesajlarımı şöyle bi karıştırdım.
aşağıdaki mesajımın tarihi 20 temmuz 2009.
ve o sıralarda 48binmişiz.
roubini yarın bi gün yanılmışım diye açıklama yaparsa, ciddi bi zıplama yaratabilir ama dünkü küskü bar o açıklamadan sonra gelecek olan küskü barın yanında sinek vızıltısı gibi kalır. ve ben düşünmeden, fiyata bakmadan, tektuş 2.000 kontrat verircesine basarım düğmeye. :..:
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=135562&postcount=8652[/url]
-
Dow 9582 haftalık destek 9633 drenç var karar verecek bakalım bugün.
-
geceye 675 kısalarla devam... yarın gari forumda tum shortlar beraber aglaruk.. dıger tarafa gitmeseydu rahmetlı gazancı bedihi de alırdık aramıza bi guzel agıt yakardık.. yiter slow trade mode on olalım bizde.. yarında + 1000 gap yersek yeriz artık yapacak bisey yok.. ama palanın hareket tarzını sevmedim upneluk yapii.. agız tadıyla shortlarımızı tutamıyoz..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;152091]açık pozisyona ne diyosunuz arkadaşlar ?[/QUOTE]
Dün -8826 idi bugün+8836. Dünkü pozsiyonalr geri geldi.