-
[QUOTE=Kennym;152214]dow 9555 -157.02 % - 1,62 ayularrrr ayularrrr dowda kara persembe oliiii soyle bi -% 3 e kadar gitse bu be ne güzel olur , benımkıde gariban hayali oldu iice..[/QUOTE]
Aman sakin hocam, atıyoruz golu merak etme... Sabah ola hayrola, hem kapanışa daha çok var...
-
haywan dj dur erken toparlama..10 dan sonra topla..şşş kime diyorum
-
[quote=enorton;152212]Perşembe günü imkb 100 48000 üstü kapatarak son 21 ayın en yüksek kapanışını yapmıştı... En son 18.01.2008 de 48000 üstünde kapatmıştık ve merak ettim dowun ogünkü değeri nedir diye [B]12099 [/B]muş :)
Buarada ben pek anlamam ama dow günlüklerde sanki obo oluşuyor, sol omuz bitmiş baş da bitmek üzere...[/quote]
sayın enorton böyle bir görüntü gerçekten mevcut sol omuz bitmiş, başta okey, ancak sağ omuz süreci devam etmekte, işin henüz başında.....ancak
volume baktığımızda azlan hacim formdan ziyade realizasyon gibi duruyor,
yani su an için OBO nun OB u var,
Bu endex esas olarak bir ters OBO yapmış durumda ve hedefi 11000 - 11500 dür, formasyonu hariç, bu hedefe geldiğinde orada durmak gerekli,
işte burada ouşacak devasal OBO ta 1932 ye kumanda ediyor, ve volum lede destekleniyor,tahmini 2011 - 2012 gibi,
bir süredir zaten basında marduktan, göktaşı, maya takvimi bitişine kadar
bir sürü hikaye var ve takvim 2012 ye veriliyor, buna benim dow kehanetinide eklersek bir şey kesin olacak ama du bakalım hangisi.........
şmdilik don bir trend kanalı içinde hareket etmekte ve 9394 te bir
,desteği var işte bu desteği kırar ise o taktirde 9125 e inerek OBO yapmış olacak ve sonra klasik OBO hareketleri başlayacak ve hedefine eğer form onay alırsa yani 8300 civarına hareket edecek, ancak
9394 kırılmaz ise bu durumda 11500 ters OBO hedefine doğru yol alacak
benim tahminim OBO yu yarım bırakarak 11500 doğru yani ölümüne doğru
yol alacak, daha önce bunu detaylı olarak yazdım ve bir site linki verdim
burada 1929 dan bugüne gelen veriler var, ben elottan pek anlamam ancak
1929 dan gelen devasal bir 5 dalgalık hareket olduğunu bundan 7- 8 sene önce bir iki kez, duymuştum..........
Bir gün grafik foruma grafik vermeyi becerirsem bunu yayılayabilirdm
-
BU GÜN VE ŞU ANDA 1950 DOW MUHABBETİ
10 DK SHORT sinyal yeni teyit yok
30 DK short sinyal eski ve devam
60 DK short sinyal eski ve devam
GÜN short sinyal yeni teyit yok
HAF long uzunca bir zamandır bööle(dax sı kızıştırdıda ondan)
-
Saat TSİ ile 20.07 dow 9563 eğer buradan toplar ve artı kapatırsa,finans piyasalarının kollu makinelerden farklı olmadığı teyid edilmiş olacak benim için.Bizim piyasa tutunur ayrı konu ancak ben dowun geceyi -%2.5 civarında tamamlayacağını düşünüyorum.
-
bende de günlük - kapanış ile sata geçti..long girenler niçin girdi anlamış değilim..bende mi bi sorun var acep:))
-
facebookda bile adamlar grup oluşturmuş adıda
behlül kaçar bihter kaş.r
ulennn cenabet dizi bugün gene başladı hemde kurtlar vadisi ile aynı saatte
bu kılıbıklık zor iş ula birde üstüne hanım hamile yiyosa vadi de çocuk direkt memati gibi doğar valla üüüüüüüüüüüü
-
[QUOTE=Altan;152222]bende de günlük - kapanış ile sata geçti..long girenler niçin girdi anlamış değilim..bende mi bi sorun var acep:))[/QUOTE]
Bendeki kısa vadeli sistemlerin hepsi AL da... Ayrıca sovalye abi gibi çok uzun vadeciler de AL da... Herkesin bir nedeni vardır eminim... :)
-
[QUOTE=stonhand;152223]facebookda bile adamlar grup oluşturmuş adıda
behlül kaçar bihter kaş.r
ulennn cenabet dizi bugün gene başladı hemde kurtlar vadisi ile aynı saatte
bu kılıbıklık zor iş ula birde üstüne hanım hamile yiyosa vadi de çocuk direkt memati gibi doğar valla üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
KV 21.15 ten önce başlamaz yeni bölüm ama sen geçen bölümü de izlemedin :)
-
[quote=Altan;152222]bende de günlük - kapanış ile sata geçti..long girenler niçin girdi anlamış değilim..bende mi bi sorun var acep:))[/quote]
Ben de bu ve bunun gibi forumlarla ilk tanıştığımda millet niye böyle acayip oynuyo diye kendime sorup duruyordum. Sonra çözdüm tabi.
Arkadaşlar yatırımlarını teknik indikatörlere, grafik formasyonlarına, temel analize göre falan yönlendirmiyorlar. Tek baktıkları Pala'nın amatörleri nereden vuracağı.
Şimdi piyasada ne kadar amatör varsa Dow düşüyo diye ya kapanıştan önce short girdi, ya da sabah açılır açılmaz short girecek. Piyasa düşecekse de önce sabah ufak bir ralli yapıp bu amatör kardeşlerimizin stop'larını toplar, ondan sonra şelale yapar. Bizim pala'nın çalışma şeklidir bu.
Bu nedenle şu an en mantıklı pozisyon long'dur. Bilmem anlatabildim mi?:..:
-
Sayın enorton bu akşam maç linki yokmu?.brv
-
[QUOTE=jani;152124]yahu nerelerdesin...cok ozlettin...bir ara tum forum seni sorduk hergun....
komisyon al satta 80 puana geliyor bende....[/QUOTE]
Vashhhh onbinde 6,67 çok kazık kuzum. seni şişliyorlar haberin yok. millet en çok al sat 20 puan veriyor.