-
[QUOTE=selçuklu;152130]baskı belliydi .. şelale ...alış baskısı süsü verilmiş .. küskü bar hazırlığı yerelerindeyiz bence .. . dow dün çökemediydi .. bugün çöker artık rahat rahat .. geceye kısa son kararım ...[/QUOTE]
%2ye yaklaştı eksisi. 9532yi gördü. Baybarslık hava...
-
[QUOTE=VOBiX;152228]Vashhhh onbinde 6,67 çok kazık kuzum. seni şişliyorlar haberin yok. millet en çok al sat 20 puan veriyor.[/QUOTE]
Komisyon konusunda sıkıntısı olan varsa yardımcı oluruz :)
-
Full short dualarım shortçularla.Uzun vade gündüz bakamıyorom trend başlamıştır.
-
[QUOTE=jerfin;152158]geceye yarın porsiyon longla giriyorum..[/QUOTE]
Porsiyon demişken Queen'in mantıları geldi aklıma. QUEEN nerede yawf. Yerleşemedi mi marmaris'e daha.
-
[QUOTE=Astatin;152159]aynı fiyatan long..1/5 geceye long..sistem alda..indikelr güçlü...bakalım pala bizi yarın kralmı yapacak..kek taburuna na er mi yapacak :)[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;152162]ula bu pala bizi zorla uzun soktu geceye..
şimdi tırstım işte..
dow iyi kapatsada bu palanın oyununa gelmesek....[/QUOTE]
Amnaiiiin bir Selçuklu ile kuzu kalmış sanki uzamayan shortçulardan...
-
[QUOTE=takatsiz;152227]Sayın enorton bu akşam maç linki yokmu?.brv[/QUOTE]
[url]http://www.atdhe.net/9607/watch-sheriff-tiraspol-vs-fenerbahce[/url]
-
Kuzu artık short diye bağırabilirsin öptüm senide..lelele
-
Nasdaq -2,6% ve düşmeye devam ediyor. Benim gördüğüm ne kadar destek varsa deldi geçti grafik. Resmen kara perşembe yaşıyorlar.
Yarın bizim pala ne yaparsa yapsın ne kadar Avrupa borsası varsa şelale yapar bence. Bizimki de DAX açılana kadar bir süre idare etse bile 10:00'dan sonra akıntıya biz de kapılırız derim...
Yaşayalım, görelim. Herkese iyi akşamlar. Sizlerle seans takip etmek bir zevk... .lelele
-
Sayın enorton teşekkür ederim.
-
[quote=enorton;152225]KV 21.15 ten önce başlamaz yeni bölüm ama sen geçen bölümü de izlemedin :)[/quote]
1 gün sonra Netten reklamsız seyrediyorum oda güzel oluyor ama işyerinde yok memati şöyle yaptı yok polat bunu dedi deyip duruyorlar deli oluyorum ulennnnnn yaban olucam sonunda ulennnnn üüüüüüüüü
Ula dizide dizi olsa bi hatun var kodaman yaşlı bir adamla evli ve adamı yeğeniyde boynuzluyo yahu yeğende dünya erkek güzeli Kıvanç Tatlıtuğ
Ula 60 yaşında 18-20 yaşında bir hatunlada evlenicen birde kıvanç tatltuğu evemi sokacan de sieeee ula dersin yiğene ::::::::::::
Şimcik bunun yeni versiyonu hanımın çiftliği diye bir şey çıkardılar ondada amca yeğenin hatuna bir icraat yapacak ula iyice moku çıktı bu dizilerin uleeeee
-
[QUOTE=takatsiz;152238]Sayın enorton teşekkür ederim.[/QUOTE]
Rica ederim, bende hiç takılmadan izleniyor şuanda umarım sorun yoktur... Ben bugün maç olduğunu unutmuşum, yoksa daha önceden bulurdum link...
[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/6558/adszsm.jpg[/IMG]
-
[quote=V.O.B;152231]Full short dualarım shortçularla.Uzun vade gündüz bakamıyorom trend başlamıştır.[/quote]
V.O.B fazla fullemeseydin taşar.:..::..::..: