-
[QUOTE=Astatin;152263]ne uzuyo tokoba tavukmu uzuyo:D:D:D ya sen ne diyosun...forumda atos portos aramis olarak [COLOR="Red"]jerfin, mbm, ben varız [/COLOR]longcu..başka yokki..bu hususa ve palanın son 15 dakikadaki şanlı direnişine güvendik ama, pala tiyatro yapmış olabilir:D:D[/QUOTE]
yok yok o kadar da yalnız değiliz asti.. laros ve abka da long girdiler geceye hatırladığım kadarıyla..
-
usaglar....amerikada agam gene gudurmus....damardan gidiyor...
-
[QUOTE=VOBiX;152279]Yok beni şaşırtan [COLOR="Red"]sizin normalde kısa olmanız gerekirken [/COLOR]uzun olmanız.
Sana kırmızı çok yakışıyor deyyu bir şarkı var ya ondan dedim sen şimdi kalkmış yine yeşillendi fındık dalları şarkısını söylüyorsun. .kom[/QUOTE]
hehehee doğru diyorsun vobix.. bu 3 kişi:..: 50.000 üstünde geceye hemen hemen her gün kısa giren kişiler.. ve şimdi uzunlar..:confused::..:.dng
-
[quote=enorton;152278]Sen de golfçü ol :)[/quote]
ben böyle hareketsiz sporları sevmem.keyifte almam...
basketbol ve futbol en güzeli birde yüzme :)
-
[QUOTE=VOBiX;152233]Porsiyon demişken Queen'in mantıları geldi aklıma. QUEEN nerede yawf. Yerleşemedi mi marmaris'e daha.[/QUOTE]
güzdüz yüzüyor, geceleri de sabahlara kadar dansediyordur..:)))
canım mantı istedi bakk.. queeennnnnnn
-
dow tepemeden kapatacak, bu güzels..:::
sabaha fdow yine yeşermiş fındık dalları türküsünü söyler..:D
-
[quote=jani;152281]usaglar....amerikada agam gene gudurmus....damardan gidiyor...[/quote]
kuzu bey bu TIR bakım işini bana versen diyorum... bi iş sahibi olalım..
-
[quote=küçük_k;152286]kuzu bey bu TIR bakım işini bana versen diyorum... bi iş sahibi olalım..[/quote]
tamam biranem...en cok sen hakediyorsun...bana hep deger verdin....
yarin....doldurup sessizce sivisiriz....
-
HURGZ neden +%10 yapmış bugün?
-
[quote=jani;152287]tamam biranem...en cok sen hakediyorsun...bana hep deger verdin....
yarin....doldurup sessizce sivisiriz....[/quote]
hem ağayla hemde antikuzularla uğraşıyoruz sayın kuzu.. emme sonunda tırları doldurmayı hakediyoruz...
ben şimdi bi lastik bakımı yapayım... müsadenizle..
-
[QUOTE=VOBiX;152288]HURGZ neden +%10 yapmış bugün?[/QUOTE]
Tataroğlu İskendere posta koyduya o yüzdendir :D
-
[quote=jerfin;152285]dow tepemeden kapatacak, bu güzels..:::
sabaha fdow yine yeşermiş fındık dalları türküsünü söyler..:D[/quote]
yinede açılışta 60 bine doğru yollanacak gibi..
future lar ekstra performans sergilerse durum değişir tabi..