uwwwww....:)
Printable View
uwwwww....:)
[quote=selçuklu;421088]özetle gorrecviv rallyesagnesel davranışlar bekliyorm ... endeksten ...[/quote]
patrosss cörtcülere yazık olacak gaçınıLmazzzz gerçekk üwwww 93 den cörtleyen bile sıfırlar palanın izniyleee
evi arabayı satan cörte koşacak ama pala hepsini kiraya çıkartacak üwww
ula son bı boğum ataydı 86500 e ei olacaydı..stop..ve reverse
Ahahah bloomberg'de az önce amerikalılar artık çok iyi inceleyerek yatırım yapıyorlar dedi.Welcome to real world, welcome canım :) Biz kendimizi bildik bileli aynısını yapıyoruz :D
Bu arada selçuklu patron analizsiz bırahma bisi patronn :)
graların gralı selpatros gral..hoşgeldin hacı..hörmetler sevgiler
[quote=Astatin;421093]graların gralı selpatros gral..hoşgeldin hacı..hörmetler sevgiler[/quote]
aynen yaaa mutluluk kaynağı .brv:::.lelele
yediler şortları pialvdan pilavdan..welkamtutu reverse team
celcukiiii..yaptın gene yapacaını patromsss...bindir bizi asansöre ,çıkar tepelere...:))
hoşbulduk ... grallar patronlar ...
eşşolueşşek altın olayından sonra biraz dinleneyim dedim. ...
[quote=Astatin;421095]yediler şortları pialvdan pilavdan..welkamtutu reverse team[/quote]
fellowship of the reversers..tespih de neymiş yahu..tespih mi kaldı:))
akçakocada petrol, s&p nin not arttırımı, neo-osmanlı, bor madenleri, arap parası, zenci ***ğı filanfilan...hızla tavan olalım bence..**
[quote=seagate;421094]aynen yaaa mutluluk kaynağı .brv:::.lelele[/quote]
Aynen ya :D athalon geldi sel patros geldi ooo memügate patronlarda burda ::: nunu arada gelio bişiler yapıştırıp gidio :..:
[quote=ATHLON;421098]fellowship of the reversers..tespih de neymiş yahu..tespih mi kaldı:))[/quote]
he hacı ya..tespih neymiş..tesbiin **:p
[quote=Astatin;421099]akçakocada petrol, s&p nin not arttırımı, neo-osmanlı, bor madenleri, arap parası, zenci ***ğı filanfilan...hızla ta[B][SIZE=4][COLOR=red]b[/COLOR][/SIZE][/B]an olalım bence..**[/quote]
uww...
[quote=ATHLON;421102]uww...[/quote]
abi el alışkanlığı pardon:p tavan olarak şeettim:::
[quote=flexy;421100]Aynen ya :D athalon geldi sel patros geldi ooo memügate patronlarda burda ::: nunu arada gelio bişiler yapıştırıp gidio :..:[/quote]
asti, obsi ve ben gece bekçisiyiz forumun zaten :D ondan ekstradan belirtmedim :cool:
her gerilim sonrası rALLyeNSYNC... palaaaaaaaaaaa roket füze gerilimi icat ettiler bakaLım raLLyeee neoliiii
Uluslararası ham petrol ve ürün fiyatlarındaki artışa paralel olarak [URL="http://ekonomi.haberturk.com/etiket/motorin"]motorin[/URL]in litre fiyatına pompada 7 kuruşluk zam yapıldı.
pehhh uyuttular gene arada...
goLD uçtu
selçuklu patron sana nispet gibi üwwwwwwwww isyaannnn
88.500 altına düşmemesi lazım.pazartesi 88.400_500 e doğru düşüp sonra roketlemesi gerekir.
Kötü senaryo pazartesi 1500 puan boşluk bırakarak düşmesi.
sn gnome yaptığınız uyarılar ve verdiğiniz rakamlar içiğn sonsuz teşekkürler..
öğlen tam yerinde muhteşem bir dönüş yapmamıza vesile oldunuz.
Her daim başarılar dilerim tüm forumdaşlara..
bütün reverser hacılara ve reverser olmayan hacılara iyi akşamlar...)
[quote=gnome;421026]yalnız bu sinyal hoşuma gitmedi . Beynimdeki histemik sistem harekete geçti . Lebronic hareketlere karşı uyanık olmak lazım . 87.600 geçilirse 88.500 leri mutlaka deneyecektir.
Ah gandi patron ah . Haklısın ky herzaman ya hareketin başladığı , ya da bittiği yerde poza girmeli .[/quote]
[quote=gnome;421028]sinyali görmedim , sabah sabah çarpıldım palaya. Helal olsun .
Ama zannımca bu piyasa yükselecek . ınşallah fazlasıyla geri alacağız. Düşerse yine alırız da adam gibi düşmüyor ki şerro . . .
87.500 short - 87.500 flat
87.200 short - 87.325 short cover + long
87.500 ve 87.600 geçilirse ek long . 87.150 den sonra 87.600 üstüne giderse kişi dikkatli olmalı .
Bugün iyi birgün değil saçmaladım . Arada kaldın mı işlem yapamayacaksın arkadaş .[/quote]
[quote=gnome;421035]inşallah 87.600 geçilirken shortta kalan olmamıştır . Bir üçkağıt vardı .
çok sert geçti orayı şerro . şimdi realize gelecek . Sonrası önemli .[/quote]
[quote=gnome;421047]kararlı yukarı gitmeye . 88.125 - 88.500 dirençleri . Buraları kırarsa vay vay vay .
Kısa vadeli sistem alda. Orta vade 88.200 kırarsa ala geçer. 60 dakikalık beni bekleyin ben de geliyorum diyor :)))
lakin 88.500-600 altı kıyamet ...[/quote]
[quote=gnome;421049]orta vadede bütün değerlere göre en önemli destek 87.000 - 87.500 seviyesi idi. Buralardan döndü ,döndü . . .
Orta vadeli indik sinyal çizgisine geldi orada duruyor . 87.000 kırılırsa sata geçecek muhtemelen.
Yani aprona girdi start verilmesini bekliyor , start verildiği anda koşu başlayacak ve orta vad. Az ama öz sinyal verir işaret çekerse 5000-6000 puan hediyesi olur.
Eğer tuzak olarak yukarı gitmeyi denerse ve tuzaksa 90-91-92 artık nereden dönerse hızla düşmesi lazım dolayısıyla sinyal yine bu seviyelerden gelir .
Orta vade çok bozuk crashıngo yolda diyor .
Longçu kesiyor , shorta teşvik primi veriyor .
Normalde bu hareketin tuzak olması ve yukarı kopması gerekir. Yukarı gitmeden çökersede shortçuya yılbaşı ikramiyesi olur . Ne zamana kadar aralık son haftaya kadar .[/quote]
[quote=gnome;421052]87.500 - 87.600 altı kıyamet olacaktı . . .:)[/quote]
[quote=gnome;421061]88.125 - 88.200 üstüne çıkmadan long olmamalı (bence)[/quote]
öptüm pala sana da iyi akşamlar :)
dolar index şelale oldu çağlıyor *** :)
[QUOTE=Se_M;421112]sn gnome yaptığınız uyarılar ve verdiğiniz rakamlar içiğn sonsuz teşekkürler..
öğlen tam yerinde muhteşem bir dönüş yapmamıza vesile oldunuz.
Her daim başarılar dilerim tüm forumdaşlara..[/QUOTE]
Rica ederim . Bir faydamız olduysa ne mutlu , paladan ne tırtıklasak kardır ..lelele
şimdi geçen hafta indik referans değer olarak 88.475 i işaret etmişti ( aşağıdaki grafik ) ve biz de hep altı-üstü diye bunu söylemiştik .
çok büyük bir ihtimalle indik salı sabahı yeni bir referans değeri daha verecek düz çizgi olarak . Pazartesi yükselirse bu değeri biraz düşerek , düşerse de biraz yükselerek salı sabahı verecek . Yine büyük bir ihtimalle bu değer üç gün geçerli olacak . Cuma sabahına kadar . Bu ne demek cuma gününe kadar yine bu değerin altı - üstü olarak çalışacak .
Yalnız dikkat edilmesi gereken herzaman geçen haftadaki gibi referans değeri sık sık aşşağı yukarı kesmeyebilir . Yani hızla uzaklaşıp o değere bir daha hiç değmeyebilir . O vakit değeri bir tarafa geçtiğinde trend araştırılmalı varsa tutlumalı nereye kadar çıkıp , düşeceği belli olmaz . Eğer trend yoksa 750-1000 puan ne alınabiliyorsa alınıp tüyülmeli .
Bu yüzden pazartesi sakin bir gün olabilir . Sabah ya da öğlen sert hareketler olsada kapanışa doğru sakinleşmesini bekliyorum . Sabah sert satış gelebilir . Eğer yükselirse kapanışa doğru satış gelme ihtimali fazla . çünkü salı sabahı gelecek yeni değer pazartesi günü gördüğü en yüksek veya en düşük arasında bir yerde olacaktır . Bu ne demek 88.000-88.200 desteği var , yukarıda da 90.000 direnci var . Buralara değerse ters poza girilebilir , tabii çok dikkatli stopları iyi ayarlayarak . Bu yazılanların hiçbiri olmayabilirde . Neticede tahmin yapıyor , yolumuzu aydınlatmaya çalışıyoruz .
Ama salı sabahı yeni referans değerini vereceğini ve bunun cuma sabahına kadar geçerli olup cuma günü yeni bir trend başlayacağını düşünüyorum.
yeni gelecek düz çizgide aynen geçen haftaki gibi bize fikir verecek .
Yalnız neredeyse bütün herşey cuma al verirken (değişik kademelerden de olsa)
açığa satış için çok güvendiğim bir gösterge 87.500 civarlarında sat sinyali verdi ve ısrarla kapanışa kadar satta kaldı .
Bu kafamı karıştırdı . WHY ? Because ; kolay kolay terse yatırmaz sadece trend dönüşlerinde aklı karışıyor . Bu sebeple açılış ile birlikte ya da kısa bir süre içerisinde sert satışlar gelme ihtimalini unutmayarak 88.925 den bütün pozları kapatıp bir miktar shortlamıştım . Tutar , tutmaz bilmem ama tutarsa ve düşerse önce 88.00 - 88.200 seviyesi sonra da 87.475 - 87.600 seviyelerinin güçlü destek olacağını düşünüyorum .
randırıcılar.com
kar tatlı..filat tatlı..topantı var..toplantı gorkunç..bol şans size
[quote=Astatin;421149]kar tatlı..filat tatlı..topantı var..toplantı gorkunç..bol şans size[/quote]
long tatlı,umut taptatlı, çok yaşa sen randırcılar.org :))
kolay gelsin tüm forumdaşlara..
Sabahtan beri kuyruğu sıkışmış gibi aşağı yukarı sallanıyor. Bir lebronluk düşünüyor . Normal şartlarda bugünü 90.000 üstüne veya yakın kapatması gerekir . Niye çünkü 88.475 deki pivot seviyesi cuma sabahı bozulduktan sonra yenisi oluşuncaya kadar ne tarafa koptuysa o taraf gitmesi gerekir . Yani cuma yükseldi o halde bugünde yükselmesi ( az veya çok ) ya da yatay bir seyir izlemesi gerekir .
5 dakikalık dışındaki tümü alda . 89.325 üstü long denenmeli . 90 hatta 91 binler görülebilir . Kuvvetli destekler 88.450-500 ve 88.175-200 . . .
O çok sabırlı , biz de sabırlı olmalıyız . Herkese başarılar . . .
Where have you been, where are you going to..diyor ünlü bestekar :)
ruNNING...
Homeland ve walking dead yeni bölüm çok heyecanlıydı yaa
hello amerika ne var ne yok orda...hehe..Alıyorum ... Google Nexus 4 ü alıyorum hacılar...300 USD+100 TL= 650 TL...Türkiye de 2 hafta sonra 1400 TL den satışa çıkacakmış... good trade, smart phone smart trade... long live google gahrol ayfon gazıkçısı
fileksi niki seksi,
abi spor toto 11 de kaldık **.. bu akşam ts eskşehirla berabere kalırsa 12 tutar... 15 maçta sadece bir sürprizmi olur arkadaş yaw..eüzü...sayısal da ise 2 de kaldık **....
du bakalım..şans topu devretmiş..1.3 trilyonda fena deel..ona odaklanalım
[quote=flexy;421166]Where have you been, where are you going to..diyor ünlü bestekar :)[/quote]
gris reay dı deel mi bu..way fileksi dimek sende >35 sin heeee:D iyi bişey tabi..insanın bu yaşta nikinin hala seksi kalması hoş tabe:D
[quote=Astatin;421171]gris reay dı deel mi bu..way fileksi dimek sende >35 sin heeee:D iyi bişey tabi..insanın bu yaşta nikinin hala seksi kalması hoş tabe:D[/quote]
Patron daha gencim ama zamanında upper intermediate lerle takıldığımdan o tarafa daha yakınım diyelim :) bu arada nexus hayırlı olsun patron :D.lelele
a wonna now wats nuüw..a wonna gov it yuuu...))
şayet 91300 üstüne atarsa,bu trende celcuki trendi diyecem agalar..sonnasında herkes celcukiye bi tam altın takacak maşallah babında..:))
flatlemek ne kadar rahatmış yahu, unutmuşum bu rahatlığı :D flat ile hayat oh ne rahat :)