-
[quote=jerfin;152308]kapanış iyi olmadı, aşağı açarız.. ama ne kadar aşağı açarız önemli olan o..
kimler tarçınlı kurabiye sever..:..: asti üüwwwwüüü[/quote]
ben tarçınlı kek severim gureybiye senin ossun :cool:
birde salep üstünde güzel olur be tarçın.kış geliyor...
-
[QUOTE=SEYYAH;152309]ben tarçınlı kek severim gureybiye senin ossun :cool:
birde salep üstünde güzel olur be tarçın.kış geliyor...[/QUOTE]
tarçınlı kekimiz yok malesef, üzümlü kekimiz(asti) var..:D
yanlız asti; ben forumdan birinin sabah kahvaltısı olmak istemiyorum, beni illaki pala yesin diyor..:::
-
yarinin ne olacagini anlamak ucun...bugun ne yapti ona bakmak lazim...
cunki....
bugun yarinin pozizyonunu ayarladi...
bugun uc ayri kere yazdim...sabah...oylen ve aksam...
ne dedim...YARALARINI YALIYOR dedim...
ne demek...yaralarini yalamak...dunu temizlemek yarina hazirlanmak ti...bunu eski forumda cok islemistim...onemli bi konu bu....
-
[quote=jerfin;152310]tarçınlı kekimiz yok malesef, üzümlü kekimiz(asti) var..:D
yanlız asti; ben forumdan birinin sabah kahvaltısı olmak istemiyorum, beni illaki pala yesin diyor..:::[/quote]
şımarıklık ettik jerfo..:) iki günde 1800 puan alınca aha seriye bağladım psikolojisine giriyor adam....ama mazeretim güçlü, sistem de aldaydı...:) neyse yaw 1/5 thomass anders... kadıki sabaha çok şey değişir
-
[quote=küçük_k;152305]evet fener macı güzel olduuu
kuzu tır işini bana verdi..
ben tır filo sorumlusuyum.. epeycede şöfor ve mavin var emrimde...[/quote]
evet...TIR isi,yonetimi...denetimi...kesinlikle jerfomun...
bu dunya onun gibilerin varligi ile guzel...iyiki var...delikanli bacim benim....
-
kucuk k...
seni stratejik isler BASKOMUTANI YAPTIM....
-
[QUOTE=jani;152313]evet...TIR isi,yonetimi...denetimi...kesinlikle jerfomun...
bu dunya onun gibilerin varligi ile guzel...iyiki var...delikanli bacim benim....[/QUOTE]
sende iyiki varsın guzum..
palaya kandık geceye uzun girdik.. sabah, benim tırdan senin tıra nakliye yaparız artık..:)))
-
[QUOTE=jani;152314]kucuk e....
seni stratejik isler BASKOMUTANI YAPTIM....[/QUOTE]
Guzum bidenem bende isterem rütpe :::
-
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/232135/turk-bakan-imf-baskanindan-daha-cok-uzuldu.html[/url]
Astatin en çok senin tepkini merak ediyorum bu habere :)
-
uzuncu arkadaşlar neyin ne olacağını bilmek tabbi ki imkansız... yarın düşük açsa bile tez elden trende uygun poz alacaksınız.... yada terso durum olursa biz şortcular poz değiştireceğiz...
ancak bu elliot osilatörü 44bin çıkışından buyana ilk defa eksi bölgeye geçti.... bu da grafikdeki 58000 kanal dip hedefini destekliyor.. bi köşede bulunsun derim...( gösterge elliot wave osilator ve standart değer)
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/8302/elliotn.jpg[/IMG]
-
[quote=jani;152314]kucuk e....
seni stratejik isler BASKOMUTANI YAPTIM....[/quote]
kuzu ilk stratejim grafikdeki kanalı takip etmeyi ve bu elliot osilatörü takip etmek diyorum...
-
[quote=Demirci;150670]Biz ise yarın 61950 lerdeki bobi tepemiz ve 48334 deki x100 zirvemize önce değeceğiz....sonrası malum....hedef yukarılar....neden mi ?
tam tarihini hatırlamayorum ama sanırım nisan veya mayıs civarındaki g20 zirvesinde idi....alınan kararlar ve pompalanan paralarla piyasa resmen DEVLET KÜSKÜSÜ ile yukarı çevrilmiş ve arkasına da bir roket bağlanmıştı ... (ki bu durumu pek çok kişi gibi bende öngörememiştim.)
Yani; yanisi şu; kimse geriye bakıp özellikle bu dönem için öngörüde bulunamadığı için hayıflanmasın...yanılmak en doğal sonuçtu....
ama önümüzde gidecek çok yol var....aslında her kırmızı alım fırsatı gibi geliyor bana...:):)[/quote]
Görünen o ki; yarın sabah şortcuları hafif sevindirme longcuları kıtır kıtır doğrama modu ile güne başlayacağız...ama somra...yukardaki hedefler ahanda orda duruyor....yani hedef feza...
yok öyle tırık nedenlerle destek kırıp böyük böyük düşmeler....
Doyçeden gelen ustra traşlı oğlan ile citiden gelen okumuş uşaklar boşunamı 6 aydır para sokup piyasayı uçurdu....
benim net görüşüm küçük k'nın grafiğindeki destekden aşağısı yok...
herkes ona göre poz alsa canı yanmaz derim....