-
[quote=küçük_k;152329]demirci boş kadro var.. istersen senin için stratejik işler müdürlüğündeki kadro için kuzuya bi teklif götüreyim[/quote]
sağol küçük k; benim kadrolarla işim olmaz....ben mangıra bakarım...kadro karın doyurmuyor...:rolleyes:
kozalak grafiği fırında mı ?
-
[quote=Demirci;152320]Görünen o ki; yarın sabah şortcuları hafif sevindirme longcuları kıtır kıtır doğrama modu ile güne başlayacağız...ama somra...yukardaki hedefler ahanda orda duruyor....yani hedef feza...
yok öyle tırık nedenlerle destek kırıp böyük böyük düşmeler....
Doyçeden gelen ustra traşlı oğlan ile citiden gelen okumuş uşaklar boşunamı 6 aydır para sokup piyasayı uçurdu....
benim net görüşüm küçük k'nın grafiğindeki destekden aşağısı yok...
herkes ona göre poz alsa canı yanmaz derim....[/quote]
tamam yazmissin...
-
demirci...
görünen o ki.. 3.20 civarı tekrar test edilir ( sert çıkış sonrası hep düşüş olmuş) çok inanıyorsan o civardan tekrar alım denenebilir.. mavi çizgiler fibo seviyeleri..
[IMG]http://img196.imageshack.us/img196/7176/kozayp.jpg[/IMG]
-
Eyv... sayın k...
eyi geceler...
-
amerika...klasik duzeltmesine girdi....bunu 3 ayda bir kesin yapar...
neden....
cunki ekim 15 den itibaren 3 cu ceyrek bilancolar gelecek...
bu nedenler...
1-insiderlar....bilancosu kotu gelecekleri bilir ve simdi satar....ve insiderlar bilancosu iyi gelecekleride simdi satar...kaardi silkeler ve dipten alirki...fiseklediginde gereksiz vetan evladina para vermesin...ky yani...
2-bilancolar gercekten pohdansa...BUYUK AGAM...pankalar doser...
bu nedenlerle dow 9200 boylar haftaya....simdi 9500 lerde...
-
peki biz ne orecegiz....
biz yuzde 25 duseriz...cin gibi....
yani imkb 100....36 000 ine iner....vob ise....46 500 e iner....
bu sart...sebeblerini uzun uzun yazdim...5 gun evvel...tiklayin janiyi orayi okuyun....
-
teşekkürler kuzu... ben kaçtım.. yarın büyük furuşma için enerji depolayalım.. eyi geceler tüm arkadaşlara....
-
Yaw demirci gece gece içimi kararttın yok hedef feza falan :) Napalım yükselirse longlarız... Neyse ben yatıyorum herkese iyi geceler...
-
yarin...
eger agam bugun...YARALARINI YALADI ise...ki oyle idi....
soyleki...60 000 den...60 800 e bastiginda 5000 kontrat cogaldi agam...buna gun icinde isaret etmistim....temesa kardesimle beraber...bu cogalis...hedge ucundu....
ve dayadi 60 600 e...dow a ragmen...daksa ragmen dusmedi....bu direnisi egitilmis suruyu long etti...bunu bizim forumdan hepimiz gorduk....
oyleyse agam YARALARINI YALADI DIYEBILIRIZ....
BU.....2000 PUAN ASAGI DEMEKTIR....YANI 58 500...overshootingle 58 200....
bunu acilisla anlarim ancak.....
-
4-6 ekimde imf ile ilgili önemli gelişmeler olabilir demiş başbakan..
zamanlama müthiş..
-
[quote=jani;152341]yarin...
eger agam bugun...YARALARINI YALADI ise...ki oyle idi....
soyleki...60 000 den...60 800 e bastiginda 5000 kontrat cogaldi agam...buna gun icinde isaret etmistim....temesa kardesimle beraber...bu cogalis...hedge ucundu....
ve dayadi 60 600 e...dow a ragmen...daksa ragmen dusmedi....bu direnisi egitilmis suruyu long etti...bunu bizim forumdan hepimiz gorduk....
oyleyse agam YARALARINI YALADI DIYEBILIRIZ....
BU.....2000 PUAN ASAGI DEMEKTIR....YANI 58 500...overshootingle 58 200....
bunu acilisla anlarim ancak.....[/quote]
eger yaralarini henuz yalamamissa....
60 000 acar...ve 61 800 e gazlar....
-
2000 puan icin aradigim kistas su...
60 000 alti acacak...hizla 59 700 e inecek....tepki koyup gelip 60 200 e furacak....ve 58 200 e yonelecek.....
longcu kardeslerim....en kotu olustugunda acilista...galeyana gelmeyip TEPKIYI BEKLEMELI....
EN KOTU BU....2000 puan...
obur ilk halde ise....zaten bekliyen longcu...61 800 de 1000 puan karla gomer....