-
[quote=sazan;152409]Erkencisin'de amacım eleştirmek vs değil, hem şaka hem de kendi pozisyonumla ilgili bilgi vermek. Ana sistem sabahki gapta bile hala Long'unu tutmayı sürdürüyor. .dng (üüüwwww)
Gap'larla ilgili çok şey söylenebilir.
Breakaway, Exhaustion ve Measured gaplardan, özellikle measured olanı sistem kalite ve karlılığını artırmak için kullanılabilir. Breakaway ve Exhaustion gapları ise benim gördüğüm sistemleri etkilememeli. Varlığı yokluğu pek farketmemeli. (Tabi sistemler çeşitli, benimkilerde bu 2 tip gap önemsiz, var yok farketmiyor.) Bu günkü gapın bir exhaustion mı yoksa measure gap mı olacağını göreceğiz.[/quote]
Teşekkürler Bay SAZAN...Bende eleştiri olarak almadım:..::..: kaldıki eleştiri bile olabilir sorun değil:):)Kimseye söylemeyin ama 900 den yine az pilav longum...
Bu arada bana gönderdiğiniz son sistem hakikaten etkileyiciydi..Özellikle zararlı işlem sayısının çok çok düşük olması çok güzel. Teşekkür ederim (Bu son cümleyle amacım size teşekkür etmek değildi. PM inizin bloke olmasını sağlamaktı:..::..::..:)
-
[quote=martoniki;152417]Komisyonlarla beni soyan pankalardan sonra, aracı kurumları değiştirince 20 points'e komisyon işini çözmüş oldum (Enorton patron saolsun).. Bu tarihten itibaren yaklaşık 35 günlük portföy performansım (özellikle son 10 günün büyük katkılarıyla) %75 büyümedir.. Daha ne olsun, Allah bin bereket versin, herkese nasip etsin.. :o :)))[/quote]
komisyonu düşürmek yoluyla çok pozisyon değiştirmek bazen beklediğiniz sonuçların tam tersini doğurur.
en çok parayı beni komisyonlar ile soyduğunu düşündüğüm Raymond James'ten işlem yaparken kazanmıştım.
75 puan ancak komisyonu kurtarıyordu...:)))
garip bi handikap...;)
herkese günaydın, bol kazançlar...
-
[quote=Larossıan;152413]Asti ufakta olsa bir yukarı bekliyorum bende.:..:1 kontratı verecem onlara :D[/quote]
evet boğa piyasasında olduğumuz için aşağı gab ler telafi oluyordu ama güniçinde ama takip eden günlerde.sonlarına geldik diyebiliriz..
58 bin altında kapanış bence boğa piyasasını sona erdirir..
-
pala dayım gene sarılmıs makas silahına .. ac vobun onunu pala durduramazsın :) ayu baguruslarını duy ..
-
[quote=VOBiX;152428]Asti her şey iyi hoş da Alıntı yazsıından sonraki oka tıklayınca orijinal mesaj çıkıyor bu bir, benim hiç kullanmadığım bir suratı kullanmışsın bu da iki.... .dng
Fakat yazıalrdaki kelime karmaşası zekice idi[/quote]
vall ben ne ne kullnadığım suratlara nede kelime karmaşasına dikkat ettim :) Yani senin mesaj stilini taklit etmedim...:..::..::..::..: etseydim, sen biel şüphe ederdin, way** bunu ben yazdım galiba deyu.lelele.lelele
-
[quote=YAVUZHAN;152433]evet boğa piyasasında olduğumuz için aşağı gab ler telafi oluyordu ama güniçinde ama takip eden günlerde.sonlarına geldik diyebiliriz..
58 bin altında kapanış bence boğa piyasasını sona erdirir..[/quote]
Sevgili yavuzhan şahsi fikrimdir Boğa piyasası bitmiştir.:)
-
uzun devam ... baskı belli oldu .. ralli bence ..
-
asti sistem hala al da mı..
-
son bir kez daha hatırlatayım
59800 destegı asagı gecılmesı durumunda 59200 hedeflı satıslar gelecektır ancak 59800/60200 ustunde kalabıldıgı surece ogleden sonra cok uzun olmayan bar 'larla süprız hareketler gorulebılır
demiş üstat
-
[quote=abka;152438]asti sistem hala al da mı..[/quote]
hala alda apkacım...
-
59200 gorulecek saat 11 e dogru.. spot öliiii
-
[QUOTE=Larossıan;152436]Sevgili yavuzhan şahsi fikrimdir Boğa piyasası bitmiştir.:)[/QUOTE]
Malum çubuk da bitti diyorsa bitmiştir :)