[QUOTE=Kennym;152441]59200 gorulecek saat 11 e dogru.. spot öliiii[/QUOTE]
Ulan Halilin destek yine çalıştı... Bence ölü numarsı yapıyor birazdan toplar hatta artı bilem yapar ... Tabi ben yine sistem ne derse o....
Printable View
[QUOTE=Kennym;152441]59200 gorulecek saat 11 e dogru.. spot öliiii[/QUOTE]
Ulan Halilin destek yine çalıştı... Bence ölü numarsı yapıyor birazdan toplar hatta artı bilem yapar ... Tabi ben yine sistem ne derse o....
[quote=enorton;152442]Malum çubuk da bitti diyorsa bitmiştir :)[/quote]
.dng.dng
[quote=jani;152341]yarin...
eger agam bugun...YARALARINI YALADI ise...ki oyle idi....
soyleki...60 000 den...60 800 e bastiginda 5000 kontrat cogaldi agam...buna gun icinde isaret etmistim....temesa kardesimle beraber...bu cogalis...hedge ucundu....
ve dayadi 60 600 e...dow a ragmen...daksa ragmen dusmedi....bu direnisi egitilmis suruyu long etti...bunu bizim forumdan hepimiz gorduk....
oyleyse agam YARALARINI YALADI DIYEBILIRIZ....
BU.....2000 PUAN ASAGI DEMEKTIR....YANI 58 500...overshootingle 58 200....
bunu acilisla anlarim ancak.....[/quote]
geride kalmıştı... aklımızın köşesinde bulunsun
Şanlı Pala direnişi aşkında..950 den lonklara takviye.....ne pala yine tiyatromu yapıyo acaba..olsun sistem alda.. :)
Şu 1 kontratı bunlara kütletecem içim rahat etmez.:DYemişim shortu.
Ralli ralli ralli...61900 kapanış tahminim....ne şortluyonuz tavukmu şortluyonusss
Sazan 60.025 üstü long açar, Stop loss ve pozisyonu terse (short açma) çevirme noktas 59.825 altıdır.
0 işlem 900 long devam .. ralli ralli ralli .. alım çılgınlığı bekliyorum ..
Arkadaşlar,
Kuyuya inerken ipin ucunun kimde olduğuna dikkat etkmek gerek...
garanti 5,55 aldıkça satış giriyorlar inceden :::::::::;;;;;;;;;;
pala mecbursun mutlaka yukarı yapacan hehe.
[quote=Larossıan;152436]Sevgili yavuzhan şahsi fikrimdir Boğa piyasası bitmiştir.:)[/quote]
doğrudur abi,çok güçlü işaretler var..özellikle ikinci 62000 denemesi ardından gelen sert düşüş dikkat çekiciydi..
ben indikatörlerden ziyade ortalamalara dayalı analiz yaptığımdan 58 bini son nokta görüyorum..tabi bu seviye hergün azda olsa yukarı doğru yükseliyor..