tavuğu ürütmeden ince ince aşağı :::::;;;;
Printable View
tavuğu ürütmeden ince ince aşağı :::::;;;;
demirciye hitaben...
[B]AÇILIŞ ARDINDAN...!!! [/B][B][SIZE=3]Açılışla 47 000 denemesi geldi. altına sarkma yaşandı. Ancak kısa sğrede gelen tepki ile 47 200-300 üzrinde tutunma çabası gözleniyor. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Dax 5500 üzrinde ve Fdow 9450 seviyesinde tutunma çabasında...[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Para çıkışımız 11 milyon şu aşamada önemsiz, daha önemlisi bekleyen emirlerdeki satıcı baskısı çok zayıf, bu şekilde devam ettiği sürece bu seviyeler tedbirli, seçici ve kademeli alım fırsatı olarak değerlendirilebilir görünüyor...[/SIZE][/B]
sayın kuzu 1. tırı 59900 den sardım getti..
2. tır için emirlerini bekliyorum
ne alan kaldı pıyasada ne satan :) herkes etrafa bakıyo :D:D
[quote=selçuklu;152450]0 işlem 900 long devam .. ralli ralli ralli .. alım çılgınlığı bekliyorum ..[/quote]
tabiki patron:p:p spot %3 çıksa....VOB da +600 makas yapsa al sana günsonuna %4 prim:p:p:p:p:..::..::..::..::..:
ralli ralli. yaşasın ceylan trade
[quote=Astatin;152448]Ralli ralli ralli...61900 kapanış tahminim....ne şortluyonuz tavukmu şortluyonusss[/quote]
hayvanlar aleminden 3. ismide borsa literatürüne soktun patron :..:
ayı piyasası,boğa piyasası,tavuk piyasası :..:
çin takvimine döndü valla :::
[quote=Astatin;152459]tabiki patron:p:p spot %3 çıksa....VOB da +600 makas yapsa al sana günsonuna %4 prim:p:p:p:p:..::..::..::..::..:
ralli ralli. yaşasın ceylan trade[/quote]
4.isimde geldi,ceylan piyasası :..:
tamamla bari 12 ye de takvim olsun patron :)
[IMG]http://i37.tinypic.com/rcvia8.jpg[/IMG]
15 dklık ziestem....
Benim sistemde dün al vermişti 60350 daha sat vermedi.
ne garanti ne işc alıcısı var 59200 kadar short devam
025 kısa ..spot boll kötü fena ..
günaydın herkeşe,
bol kazançlar,hayırlı cumalar...
yahu uyumuş kalmışık.sanırım FLAT olmanın verdiği dayanılmaz hafiflik yüzünden.
bu arada forum sayfaları acaip hızlı ilerliyor.yahu 10 dk içeri gittim geldim 5 sayfa yazı yazılmış.VINNNNNNNNNNNN........