[quote=adiget21;152464]ne garanti ne işc alıcısı var 59200 kadar short devam[/quote]
.kom.lelele.lelele:dü::dü::dü:
Printable View
[quote=adiget21;152464]ne garanti ne işc alıcısı var 59200 kadar short devam[/quote]
.kom.lelele.lelele:dü::dü::dü:
[QUOTE=Astatin;152448]Ralli ralli ralli...61900 kapanış tahminim....ne şortluyonuz tavukmu şortluyonusss[/QUOTE]
Multipass ne diyor bu işe?
[quote=küçük_k;152457]sayın kuzu 1. tırı 59900 den sardım getti..
2. tır için emirlerini bekliyorum[/quote]
yarasin bitanem....fordlari yukleme....
[quote=YAVUZHAN;152461]4.isimde geldi,ceylan piyasası :..:
tamamla bari 12 ye de takvim olsun patron :)[/quote]
ceylan, piyasa değilk patron..trade tarzı..selçuklu dan ilham aldım..ceylan gibi sekmek den yani her duruma anında hızla tepki vermekten, hızla kaçmaktan veya hızla kovalamaktan geliyor..CEYLAN TRADE is a trade style which was announced by Astatin who was inspired from Selçuklu trade style..Çok havalı cümle oldu selçuklu patron..adını trade tarihin yazıyorum haaa:D:D
15:30 da veri kötü gelsin bakalım
[quote=VOBiX;152468]Multipass ne diyor bu işe, tavuk mu diyo?[/quote]
multipass alda paton..graf yapıştrıdıkya..yoksa bu mesajı sen yazmadınmı....dng
60300- 60500 bandından sort kovalayacagım önümüzdeki on günlük periyotta ana pozisyonum sort
satım çılgınlığı olabilir bence .. şelale şelale şelale ..
60000'den 1/7 uzun.. ralli ralli... :)
[quote=engin sözmen;152463]Benim sistemde dün al vermişti 60350 daha sat vermedi.[/quote]
ne iş anlamadım...bende de PoSr sistem var ve halen alda....
şelaleeeeeeeeeeeeeeeee az kaldııı
[quote=selçuklu;152474]satım çılgınlığı olabilir bence .. şelale şelale şelale ..[/quote]
kapanış tahminini 58000 den yukarı yapma patron..;););) ya bak bu mesajı yazana kadar yine long olduysan ceylan seni kesmez patron.. farklı bir isim bulmak lazım tarzına:rolleyes::rolleyes: