[quote=jani;152501]yanastir guzum yanastir...bedava mal tohumuna para mi verdik....[/quote]
ben kontrat başına 600tl ödedim...
Printable View
[quote=jani;152501]yanastir guzum yanastir...bedava mal tohumuna para mi verdik....[/quote]
ben kontrat başına 600tl ödedim...
46900 desteğinin ta üstündeyiz destek kütür kütür çalışıyor kırılırsa Xtrader 45500 aşağısı görülmez demişti ama 45500 de taaa anasının nikahında be
sistem bu bardada alda kaldı..apka cerfin..üwww
tepemiyor vob .. demekki küskü gelecek ..
[quote=Astatin;152505]sistem bu bardada alda kaldı..apka cerfin..üwww[/quote]
Yemişim sistemi yemişim oku yap kendine uzun vade bir indikatör.:..::..::..:
usaglar...
ben demirciyi severim...ona kizgin degilim...o beni elestirir...dogruyu bulmam icin...bunu yillardir yapar...hakli ciktigi zamanlarda oldu....yigit oglandir yani....
demirci... çık ule çalı dibinden... bak alım fırsatlşarı doğdu
selcuklu...
dun muhtesem bi eyleme imza atti...simdi...bu adami sevmiyen olsun...sevmiyorsa kiskaniyor demektir.
59800 long anasını satıyım kendimi feda ettim destekdede longlamayacaksam ne zaman longlıycam be 59625 stop
[quote=küçük_k;152492]demirciiiiiiiiiiii
çık ortaya kuzu seni arıyor...
kuzu 2. tırı kaç numerolu perona yanaştırayım..59600 eyimi[/quote]
sayın kuzu apron numerosu belli oldumu...
malum bu göreve yeni atandım.. biraz helecenlıyım..
[quote=jani;152508]usaglar...
ben demirciyi severim...ona kizgin degilim...o beni elestirir...dogruyu bulmam icin...bunu yillardir yapar...hakli ciktigi zamanlarda oldu....yigit oglandir yani....[/quote]
Yiğit olmayanmı var bu forumda Jani ,hepsi çıkmış meydane hepiside birbirinden merdane..lelele.lelele.leleleyiğitlerim benim.
istrarla pıyasayı tutuyor.. ne otarafa ne bu tarafa gıtsın ıstıyor.. kendı taraftar toplayıp zararı cıkaracak kadar karsı taraf yaratmadan hamle yapmıyo..
ters indikator olarak longladım.. buraya kadar tutan az bi yukselısle gerı cıkarır pıyasayı.. sorna bı sortı daha yapar galıba...