Dün kapanışta yaptığım kısaları tutmaya devam ediyorum tepkiye oynamam uzun düşünüyorum bakalım bu sefer kısalara para kazandıracaklar mı?
Printable View
Dün kapanışta yaptığım kısaları tutmaya devam ediyorum tepkiye oynamam uzun düşünüyorum bakalım bu sefer kısalara para kazandıracaklar mı?
[quote=Kennym;152514]istrarla pıyasayı tutuyor.. ne otarafa ne bu tarafa gıtsın ıstıyor.. kendı taraftar toplayıp zararı cıkaracak kadar karsı taraf yaratmadan hamle yapmıyo..
ters indikator olarak longladım.. buraya kadar tutan az bi yukselısle gerı cıkarır pıyasayı.. sorna bı sortı daha yapar galıba...[/quote]
Forumda iki KY olarak longladıysak bu piyasa çöker hocam ::::::::: vur kafaya vur kafaya .dng.dng.dng
burdan long 60300lere dogru bir atak olması lazım
[quote=selçuklu;152506]tepemiyor vob .. demekki küskü gelecek ..[/quote]
bu olmadı işte. dünkü 60.600 savaş meydanı sırasında dowun %-1,45'ine bile dayanan vobda [B]şort kalabilen[/B] en iyi sen bilmeliydin ki, "tepemiyor" denilerek açtırılan şortları 60.200de stoplatırlar...
zannımca...:rolleyes:
kısa devam .. şelale .. yön net bence .
Birde benim gördüğüm pozisyonum gereği 500-600 puanlık makasla longcu topluyorlar gibi gibi U100 de 46900 desteği Xtraderx in yazdığına göre sağlam destek yani öyle direkt bodoslama geçilecek bir destek değil bugün 3 kere test etti bir daha etmemesi ümidi ile üüüüüüüüvvvvvvvv
bu bardada alda kaldı ziestem
[QUOTE=unlimitted;152518]bu olmadı işte. dünkü 60.600 savaş meydanı sırasında dowun %-1,45'ine bile dayanan vobda [B]şort kalabilen[/B] en iyi sen bilmeliydin ki, "tepemiyor" denilerek açtırılan şortları 60.200de stoplatırlar...
zannımca...:rolleyes:[/QUOTE]
abi orda palanın işi kabak belliydi kapanışta yapıyolar onu .. şimdi yeni başladı seans .. farklılık var .. benim fikrim tabi .. :D
[quote=Astatin;152521]bu bardada alda kaldı ziestem[/quote]
benim çizikte ısrarla yukarda pala bu gene iyilikmi düşünüyor shortcuları stoplatır toplar malı.:)Genede siteme fazla güvenme feykte yiyebilirsin.
şimdi fdow gnlük dibini tekrar görsün .. o zaman .bizde küskübar olur tahmnim .
[QUOTE=stonhand;152516]Forumda iki KY olarak longladıysak bu piyasa çöker hocam ::::::::: vur kafaya vur kafaya .dng.dng.dng[/QUOTE]
hocam longdan aldım 100 poınts :) flatteyım biraz işe guce bakayım :)
sırf terse geleyım pıyasa canlansın dıye ıslem yapıyorum aynı yerde duruyo sinir oluyorum :)))
spot ve vob arası fark ::::::::;;;;;,,;