[QUOTE=adiget21;152526]spot ve vob arası fark ::::::::;;;;;,,;[/QUOTE]
Hikaye, hiç bakma bence...
YYSD :D
Printable View
[QUOTE=adiget21;152526]spot ve vob arası fark ::::::::;;;;;,,;[/QUOTE]
Hikaye, hiç bakma bence...
YYSD :D
[QUOTE=enorton;152527]Hikaye, hiç bakma bence...
YYSD :D[/QUOTE]
Bakilacaksa da bence teorik fiyat ile VOB arasindaki farka bakilmali. Su anda teorik fiyat ile spot arasinda 250 puan civari bir fark var...
61300 e kadar tepme ihtimali yüksek... tetikteyim.. tırlaarı istop ettim.. gereksiz mazot yakmasınlarrr stopu 60000 e koydum.. geçerse löklerim..
[quote=Larossıan;152513]Yiğit olmayanmı var bu forumda Jani ,hepsi çıkmış meydane hepiside birbirinden merdane..lelele.lelele.leleleyiğitlerim benim.[/quote]
Zobalarında guru da meşe yanıyor efem
Yanıyor ya memet efem de üşümüş de donuyor
Boncuklu gelin orta yerde dönüyor da dönüyor
Aslanım da EFELEEEEEEEEER VAY VAYYYYY....lelele
ŞŞŞŞ THRACIAN,
11.2 milyon YTL Edirne ye çıkmış süper lotoda...bak sensen eğer, gönder şu rakıyı artık yawww
[QUOTE=küçük_k;152529]61300 e kadar tepme ihtimali yüksek... tetikteyim.. tırlaarı istop ettim.. gereksiz mazot yakmasınlarrr stopu 60000 e koydum.. geçerse löklerim..[/QUOTE]
61300 mü 60300 mü?
ssatıcılar global credit merill alıcılar garanti akbank iş.... hey güzel memleketim..
[IMG]http://i38.tinypic.com/2hz7t5s.jpg[/IMG]
ben sat diyene kadar direneceğim cerfo..hala alda
[QUOTE=Astatin;152531]ŞŞŞŞ THRACIAN,
11.2 milyon YTL Edirne ye çıkmış süper lotoda...bak sensen eğer, gönder şu rakıyı artık yawww[/QUOTE]
Tamam, bana cikmissa gönderirim. Cikmamissa sansina küs.lelele
[quote=enorton;152532]61300 mü 60300 mü?[/quote]
61300... tamemen grafik görüntüsü... tutarmı bilemem..
[quote=thracian;152528]Bakilacaksa da bence teorik fiyat ile VOB arasindaki farka bakilmali. Su anda teorik fiyat ile spot arasinda 250 puan civari bir fark var...[/quote]
teorik fiyat nedir ne iş yarar al sat yaparken ne işimize yarar?
bence bu piyasa çöker .. tek ihtimal var . .bi haber falan gelirse .. yukarı zıplar feci cart diye alırlar .. .. o zamanda .. hiç tereddüt etmem alırım .. şimdilik kısa devam .. şelale şelale şlale ..