[quote=MMO;152537]teorik fiyat nedir ne iş yarar al sat yaparken ne işimize yarar?[/quote]
spot 30 fiyatının üstüne vade sonuna kadar olan taşıma maliyetinin eklenmesidir..
adı üstünde teoriktir,pratikte pek işe yaramaz..
Printable View
[quote=MMO;152537]teorik fiyat nedir ne iş yarar al sat yaparken ne işimize yarar?[/quote]
spot 30 fiyatının üstüne vade sonuna kadar olan taşıma maliyetinin eklenmesidir..
adı üstünde teoriktir,pratikte pek işe yaramaz..
Birde kaç aydır dürtülmemden bana ders oldu bu piyasa düşerken göstere göstere düşmüyor ancak çıkarken mübarek adamın gözüne gözüne sokarak çıkıyor yurt dışı böyle eksi iken biz üstüne %2 eksi yapmışken hala buralardaysak vardır bir nedeni
Neden = Ya Palanın beni düdükleyerek VOB dan kaçırmak istemesi , yada sen biraz daha gel yavrım deyip lucaklayıp VOB u 60800 lere çekmesi :D:D:D:D
imf birşey çıkarmı diye bekliyor imf birşey çıkmasın seyreyle düşüşü.
[QUOTE=Astatin;152543]60 dakıklıkda boll bandlar feci duror jerfo...58xxx kaparsak da şaşırmam yani[/QUOTE]
bunu iyi demedin işte..üüüüüü
[quote=Larossıan;152553]imf birşey çıkarmı diye bekliyor imf birşey çıkmasın seyreyle düşüşü.[/quote]
.dngBu IMF ne kimin bişedirkine...
*STRAUSS-KAHN, "IMF İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ GÖRÜŞMELERİ YILLIK TOPLANTILARDA DEVAM ETTİRMEME YÖNÜNDE KARAR ALDIK, TOPLANTILARDAN SONRA GÖRÜŞMELER SÜRECEK" Haberin devamı...
[quote=Larossıan;152553]imf birşey çıkarmı diye bekliyor imf birşey çıkmasın seyreyle düşüşü.[/quote]
Larossian zaten IMF değilmi bizi buraya kadar getiren bu beklenti bi bitsede rahatlasak ama bence şöyle olacak;
IMF şartlarımızı kabul etmeyecek ve anlaşma olmayacak,
Ortalık kan kırmızı olacak,
bir süre sonra ya biz ne yaptık diye düşünülecek ve pardon IMF ne derseniz kabul ediyoruz biz ne kadar cahilmişiz kusura bakmayın ne olur bizi affedin denilecek,
Ama olan da olmuş olacak,
diye düşünüyorum bilmiyorum katılan olurmu?
[quote=ÖZGÜR EFE;152556]*STRAUSS-KAHN, "IMF İLE TÜRKİYE ARASINDAKİ GÖRÜŞMELERİ YILLIK TOPLANTILARDA DEVAM ETTİRMEME YÖNÜNDE KARAR ALDIK, TOPLANTILARDAN SONRA GÖRÜŞMELER SÜRECEK" Haberin devamı...[/quote]
İmf işi yaş gibi.:)
ürfffffffff...günlük sistemde sat çıkmış...üwwwwwww..bakalım gün kapanışında nasıl olacak
[quote=jerfin;152554]bunu iyi demedin işte..üüüüüü[/quote]
15 lik sistem alda jerfin patron:..::..: gün direnelerindirüüüüüü
toplantılar sırasında bişey çıkmayacağı belli oldu abi.
zaten imf başkanı biz banka değiliz,müşteri aramıyoruz,istenmiyorsa çalışmayız dedi.
sadece başbakanın dün akşamki 7 ekimden önce önemli gelişmeler olabilir demesi acaba dedirtti o kadar.
neticede beklenti olarak kalmaya devam ediyor 1 yıldır olduğu gibi :)
*NOMURA, IMF İLE ANLAŞMA OLMASI HALİNDE TÜRK EKONOMİSİNİN 2010'DA YÜZDE 5.5, 2011'DE YÜZDE 5.6 BÜYÜMESİNİ BEKLİYOR Haberin devamı...