-
[QUOTE=Astatin;152567]Bu arada forumda ayrımcılık yapıldığını fark ettim..Erkekler hep birbirine patron diye hitap etmişler ama Jerfin e KUIN e pardon 1.75 e kimse patron dememiş...:)[/QUOTE]
e zaten KUIN patron olamaz çünkü o bir kraliçe...:p
ben mi.... bende külkedisi..:..:üüü
-
EFG 59850'de iyi mal satıyor.. Emirler gerçekleştikçe yeni emir giriyorlar.. Way anasını.. üüwwww..
-
[quote=jerfin;152574]saat 15.30 daki verilere kadar piyasada bi aksiyon olmayacak sanırım..üüüüüü[/quote]
yinemi var veri..önemli verilermi...boşver veriyi ya..selçuklu patron %5 çıkcaz dedi, jerfin patron
-
[quote=jerfin;152575][B]e zaten KUIN patron olamaz çünkü o bir kraliçe[/B]...:p
ben mi.... bende külkedisi..:..:üüü[/quote]
o zaman patroniçe olur :D
yani hem patron hem kraliçe :::
nabeeer? :::
-
[QUOTE=martoniki;152576]EFG 59850'de iyi mal satıyor.. Emirler gerçekleştikçe yeni emir giriyorlar.. Way anasını.. üüwwww..[/QUOTE]
sattıklarını alır işte .. o zamanda ralli olur .. başka nası ralli olacak .. hehehe :D:D
-
[quote=küçük_k;152564]görünen o ki hareket cuma çıkışına kaldı... kuzu nerdesin bi yorum geç vetan evletlerı tedirgin bekliyor...[/quote]
kapattim
-
[QUOTE=Astatin;152567]Bu arada forumda ayrımcılık yapıldığını fark ettim..Erkekler hep birbirine patron diye hitap etmişler ama Jerfin e KUIN e pardon 1.75 e kimse patron dememiş...:)[/QUOTE]
ben ikisinede patron diyorum patron .. dimi jerfin patron .. demiyormuyum .. :D:D
-
31 Ağustostaki gibi olur mu acep :::
-
ahanda ralli başladımı ne .. üvvv . 925 olmuş hehhe ..:D:D
-
IMF başkanına sorulan soruya bakarmısınız ?
Ayakkabı önünüze düştüğünde bu ne dediniz.
Ayakkabılarımı sevmiyorsunuz,ayakkabılı portestolarımı sevmiyorsunuz ?..:)
-
[quote=enorton;152583]31 Ağustostaki gibi olur mu acep :::[/quote]
hele bi hatırlat ne oldu 31 ağustosta :)
-
1000 puan kari aldim...700 de dun almistim....toplam 1700 puan...
bildiginiz gibi bu pozizyonum beni cok zorladi...neredeyse 2000 puan zararla kol kesecektim...62 200 de stopum vardi...62 175 den donmustu...
oyle bakarsam....toplam kar 3700 eder....ha ha ha