sabahtan bu yana 5 dk sistem ortalama 25 dk. bir al veya sat verdi yapılan işlem çok kar yok kim kazandı +200 tl aracı kurum kafayı yemek üzereyim dostar ben bu piyasanın yatayını .....
Printable View
sabahtan bu yana 5 dk sistem ortalama 25 dk. bir al veya sat verdi yapılan işlem çok kar yok kim kazandı +200 tl aracı kurum kafayı yemek üzereyim dostar ben bu piyasanın yatayını .....
Sayın Hasan Kurtulmuş bile son 2 günlük hareket beklenen düzeltme hareketi geldiğini gösteriyor demiş. üwwww
[QUOTE=ordi;152625]sabahtan bu yana 5 dk sistem ortalama 25 dk. bir al veya sat verdi yapılan işlem çok kar yok kim kazandı +200 tl aracı kurum kafayı yemek üzereyim dostar ben bu piyasanın yatayını .....[/QUOTE]
Hiç düşünmeden o sistemi çöpe at derim... O kadar sık işlem yapan sistemin test sonuçları da aldatıcı olur çünkü sistemin sat dediği kademeden işlem yapamazsın çoğu kez... Her işlemde 25 puan sapsa ne kadar olur hesapla bir ay sonunda...
Ana zistem hala long Seyyah dostum. 61.2 civarı long yaptırmıştı.
[QUOTE=Astatin;152624]875 puan..:) %1.45 .....daha çöplük vakti gelmedi :)...gerekirse makyajlarım klonlarım.kom.kom:..::..:ayrıca daha sat vermedi..dur bakalım..bir sonraki sinaylde ne olacak durum:)[/QUOTE]
Belki de bugün 1000 puan yukarı atacağız, sistem SAT demeden eleştirmemek lazım ;)
[QUOTE=sazan;152628]Ana zistem hala long Seyyah dostum. 61.2 civarı long yaptırmıştı.[/QUOTE]
Abi yaklaşık 2000 puanlık küskü tüm sistemlerin dengesini bozdu sanırım...
Pala son bir deneme yaparmı diyorsun Asti.Bende akşam fena verecekler gibi bir hisse kapıldım.Birde sistemler böyle manyadığı zaman arkadan çok büyük hareket geliyor.
[QUOTE=abka;152622]neredeyse 1.000 puan tersde..at onu çöpe..yolla bana..imha edeyim:)[/QUOTE]
ben de bi çöp var tam sistem atmalık :p:p:p:p gecen bi arkadaş attı sistemini yeni bişey yaptı ayda 50000 60000 cıkarıyo yenı sistemiyle.. :D:D
[quote=enorton;152627]Hiç düşünmeden o sistemi çöpe at derim... O kadar sık işlem yapan sistemin test sonuçları da aldatıcı olur çünkü sistemin sat dediği kademeden işlem yapamazsın çoğu kez... Her işlemde 25 puan sapsa ne kadar olur hesapla bir ay sonunda...[/quote]
haklısın kendimi döveyim biraz.dng
Fırtına öncesi sessizlik gibi adamı ürpertiyor üwwww.:(:(:(
[quote=Larossıan;152631]Pala son bir deneme yaparmı diyorsun Asti.Bende akşam fena verecekler gibi bir hisse kapıldım.Birde sistemler böyle manyadığı zaman arkadan çok büyük hareket geliyor.[/quote]
yok patron...histem bencede akşama kökleyecekler aşağı diyor ama..sistem bunu diyo..histeme uysam zaten dün gece ful şort girerdm.. dün sabah DJ de büyük düşüş beklediğimide söyemiştim..onda hareket klasik oluyor..bir gün iyi bir eksi yapıp toparlıyorlar az eksi kapatıyorlar..ertesi gün veriolar küsküyü ... ama sistem alda kaldı..ula dedik boşver histemi..yazı tura oldu yani..nedne yazı tura; çünkü daha öncede histemli olrak geceye sisteme ters pozda girdiğimiz ama sistemin haklı çıktığı çok olmuştu...biraz da şans meselesi needersin...
graflara bakınca, günlükte ikili tepe, NU lar falan..60 dakikalıklarda alt bollingeri yakalama hevesindeki fiyat v.b. v.b. DJ haftalıkdaki takoz v.s. v.s. her şey şort diyordu ama 15 dklık sistem long diyor **..
[quote=enorton;152630]Abi yaklaşık 2000 puanlık küskü tüm sistemlerin dengesini bozdu sanırım...[/quote]
Ziysstemlerde yaralarını yalayacak elbet..:cool: