-
[QUOTE=Larossıan;152634]Fırtına öncesi sessizlik gibi adamı ürpertiyor üwwww.:(:(:([/QUOTE]
Valla en son bu cümleyi söylediğimde longdum ve 1 saat geçmeden 2000 puanlık küskü bar gelmişti... Şimdi de 2000 puanlık yukarı coşku bar gelirse duman oluruz valla :)
-
[quote=enorton;152637]Valla en son bu cümleyi söylediğimde longdum ve 1 saat geçmeden 2000 puanlık küskü bar gelmişti... Şimdi de 2000 puanlık yukarı coşku bar gelirse duman oluruz valla :)[/quote]
Zaten 5 lik poz flatlamak üzere demeseydin enorton.:):)
-
[quote=Larossıan;152626]Sayın Hasan Kurtulmuş bile son 2 günlük hareket beklenen düzeltme hareketi geldiğini gösteriyor demiş. üwwww[/quote]
ya nerde yazıyo o.. o adam dolu bi adam..ne derse çıkıyordu zamanında..sonra kaybettim izini..nerde yazıyo
-
abi bu komisyon 1,5 olunca rahat oluyomus yaf.. tek kademeye salla gitsin :)
heuehueh
-
[quote=Astatin;152639]ya nerde yazıyo o.. o adam dolu bi adam..ne derse çıkıyordu zamanında..sonra kaybettim izini..nerde yazıyo[/quote]
Finasbankta yazmış tekniği süper birisidir üzerine tanımam.
-
hala kapatmadım longları, bekliyorum..üüüüüü
-
10 dk lık ta takoz hayırlı olsun,
şu an için üst çizgi 59925
alt çizgi 59620
SONUÇ NEREYE KIRARSA
orada trend kanalı oluşturur,
bukanalın
üst kanal direnci 63433
alt kanal desteği 58 143
hayırlı olsun............
-
[quote=Larossıan;152641]Finasbankta yazmış tekniği süper birisidir üzerine tanımam.[/quote]
ya hatırlarım laros..adam destekleri şöyle veriyordu... 45678, 45124 falan..
verdiği rakamın 3-4 puan sağındna solundan döndüğü çok olmuştur...adam kesinlikle süper bir analist....am hiç unutmadığım iki analizi vardır.
çok zaman önce XAUUSD 550 usd olmuşdu bayağı aşağılardan gelip...hiç kuşku yoki bu 950 yi görecek demişti. yıl 2007 falandı galiba...programdaki diğer aracı kurum temsilcisi pis pis sırıtarak fantastik bir tahmin bu, her şey çizgilerin dediği gibi olmaz, hem altın ağırdır öyle %70-80 çıkması 10 yılı bulur demişti... falan gibi ukalaca bir tepki vermişt.i. 2008 başında XAUUSD 1000 dolardı :))
-
[quote=jerfin;152642]hala kapatmadım longları, bekliyorum..üüüüüü[/quote]
muhtemelen benim yaptığımdan daha doğru bir hareket yaptın tutarak...cerfipatron:..::..:
-
Destek drenç konusunda kendimi çok geliştirdim.Sayın Hasan Kurtulmuş bir üstad böyle birisi birdaha gelmez benim duayenimdir.
-
[QUOTE=Astatin;152644]ya hatırlarım laros..adam destekleri şöyle veriyordu... 45678, 45124 falan..
verdiği rakamın 3-4 puan sağındna solundan döndüğü çok olmuştur...adam kesinlikle süper bir analist....am hiç unutmadığım iki analizi vardır.
çok zaman önce XAUUSD 550 usd olmuşdu bayağı aşağılardan gelip...hiç kuşku yoki bu 950 yi görecek demişti. yıl 2007 falandı galiba...programdaki diğer aracı kurum temsilcisi pis pis sırıtarak fantastik bir tahmin bu, her şey çizgilerin dediği gibi olmaz, hem altın ağırdır öyle %70-80 çıkması 10 yılı bulur demişti... falan gibi ukalaca bir tepki vermişt.i. 2008 başında XAUUSD 1000 dolardı :))[/QUOTE]
Eskiden Yiğit Bulutla program yapıyordu galiba, şimdi de yapıyor mu bilmiyorum...
-
[quote=security;152643]10 dk lık ta takoz hayırlı olsun,
şu an için üst çizgi 59925
alt çizgi 59620
SONUÇ NEREYE KIRARSA
orada trend kanalı oluşturur,
bukanalın
üst kanal direnci 63433
alt kanal desteği 58 143
hayırlı olsun............[/quote]
tuzaklarada her iki yönde dikkat lütfen
çünkü bol miktarda ayuda boğada var
piyasada bunu kullanmak isteyeceklerdir....