Astatin animatör felanmısın sen ortamı kaynaştırdın yine :D Yahu dolar satta ama hareketlendi yine astatin müsait olursan bakar mısın ne diyor sistem kardeş :) Birde şu altın ile eur-usd bak demiştim, altın satış düşünüyorum, unutma sana zahmet :D
Printable View
Astatin animatör felanmısın sen ortamı kaynaştırdın yine :D Yahu dolar satta ama hareketlendi yine astatin müsait olursan bakar mısın ne diyor sistem kardeş :) Birde şu altın ile eur-usd bak demiştim, altın satış düşünüyorum, unutma sana zahmet :D
[QUOTE=hexa;69085]Astatin animatör felanmısın sen ortamı kaynaştırdın yine :D Yahu dolar satta ama hareketlendi yine astatin müsait olursan bakar mısın ne diyor sistem kardeş :)[/QUOTE]
vob'da dolar al ve ımf falan düşünmeden 1 ay üstüne yat diyor:)
0,65 lik bi kaat var. Hani şu evimizde kullandığımız aletler. Sonra maden oldu. Adını yazmıyorum manipulasyona giriyormuş madem ..:) Ben manipule etmiyorum ya. Hala borsa ile ilgilenen varsa. Hah işte onda yüzde 20-30 2-3 tavan harekete başlayacaklar. Beko gibi olabilir.
[quote=jerfin;69086]vob'da dolar al ve ımf falan düşünmeden 1 ay üstüne yat diyor:)[/quote]
Altın yumurtlayan tavuk olur bence :)
[quote=jerfin;69086]vob'da dolar al ve ımf falan düşünmeden 1 ay üstüne yat diyor:)[/quote]
Var ya..sen çok kurnazısn ha :) yine üstüme oynuyosun :) Bak bak bak avatar a bak.. İki ayrı noktadan düşük yoğunluklu savaş açmışın bana :)
1) İki gündür gönüllü olarak üstelnediğim senin deyiminle "aşkmetresi" yüksek adama hitap eden bir avatar seçmişsin
2) Sık sık replik alıntısı yaptığım yüzüklerin efendisi nde ki başrol oyuncularından birini seçmişssin... :)
Dur bakalım senin hakkında da detaylı bir yorum yapacağım :) bekle
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69087]0,65 lik bi kaat var. Hani şu evimizde kullandığımız aletler. Sonra maden oldu. Adını yazmıyorum manipulasyona giriyormuş madem ..:) Ben manipule etmiyorum ya. Hala borsa ile ilgilenen varsa. Hah işte onda yüzde 20-30 2-3 tavan harekete başlayacaklar. Beko gibi olabilir.[/QUOTE]
burası VOB topiği hisse topiği değil.. hangi amaçla buraya bu hisseyi yazıyorsunuz acaba !!!
dolar sistem p.tesiden beri al da..
Dolar 1.450 olmazsa kesinlikle almam (ordan alacağımda şüpheli) düşüş riskini göz önünde bulundurmak gerekiyor, bence satıştakileri bezdirmek istiyorlar imf kararı öncesi :)
[QUOTE=SEYYAH;69082]
birde Tolga'yı severim o da süper bir dost.bayram seyranları unutmaz mesajlar atar.hal hatır sorar.çokta yardımı dokunmuştur bana ve tahmin ediyorum çevresindeki diğer arkadaşlara.[/QUOTE]
Al bende de o kadar TOLGA =VOBİX etrafına çevresine yardımlarından ve tutarlı yorumlarından dolayı bende çok teşekkür ederim
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69087]0,65 lik bi kaat var. Hani şu evimizde kullandığımız aletler. Sonra maden oldu. Adını yazmıyorum manipulasyona giriyormuş madem ..:) Ben manipule etmiyorum ya. Hala borsa ile ilgilenen varsa. Hah işte onda yüzde 20-30 2-3 tavan harekete başlayacaklar. Beko gibi olabilir.[/QUOTE]
Hocam hoşgeldin nerelerdesin ya, özledik senin eşsiz yorumlarını (!)
[quote=jerfin;69090]burası VOB topiği hisse topiği değil.. hangi amaçla buraya bu hisseyi yazıyorsunuz acaba !!![/quote]
Bazen diğer arkadaşlar da gördüklerini yazıyorlar..
Ne amaçla yazabilirim allasen. Bende Sanki 1 milyon lot ondan var da . Manipule edicem..kom Sezdiklerimi yazıyorum.. Gerçi diğer arkadaşlar benim sezdiklerime pek güvenmezler: )
Ama doların 1,50 nin altına geleceğini gerçekten pek kimse düşünmüyor. Çok zor ihtimal. O yüzden yukarı olabilir. Sert olmasa da.
Kar başladı burada... :)
Düşüyoruz sanırım:) :)
sistem sata geçtiği için kısa .. .boşa bekliyoruz bence bugün bi nok olmaz vobdan ..
Aralık vadede İş bn. Pozisyonunu verebilirmisiniz. Genelde uzlaşmada bileti kesen o oluyor. Ama hala bir renk vermiş değil.
uyku tutmadı :) vob aynı hareket yok
[quote=catedral;69096]Kar başladı burada... :)
Düşüyoruz sanırım:) :)[/quote]
Sen öyle üşümüyon mu :)
AYrıca niye sanıyosun...Sandığına göre fiyat göremiyosun..Yani ayağın kaydıda düştü falan mı..ayağını mı kaydırdılar...vaazzzaaappp
[QUOTE=catedral;69096]Kar başladı burada... :)
Düşüyoruz sanırım:) :)[/QUOTE]
Aman ha düşenin dostu olmaz. (Ben ve astatin. hariç) .dng
Madem yurtdışı kapalı, seans durgun .
Birinci seans tavan olan kağıtlar var. Arçelik beko gibi endeksi etkileyen kağıtlar .
Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
Peki buna ne diyorsunuz ?
[QUOTE=hexa;69092]Dolar 1.450 olmazsa kesinlikle almam (ordan alacağımda şüpheli) düşüş riskini göz önünde bulundurmak gerekiyor, bence satıştakileri bezdirmek istiyorlar imf kararı öncesi :)[/QUOTE]
bana göre doların çıkışı için şartlar oluştu.. onun için de 1.45 beklemem alırım..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69102]Madem yurtdışı kapalı, seans durgun .
Birinci seans tavan olan kağıtlar var. Arçelik beko gibi endeksi etkileyen kağıtlar .
Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
Peki buna ne diyorsunuz ?[/QUOTE]
pek hisse işlemi yapan olmazki burda :))) tavan olsa nolurki vob en durgun oldugu zaman bile fazlasıyla tatmin ediyor zaten
[QUOTE=Astatin;69089]Var ya..sen çok kurnazısn ha :) yine üstüme oynuyosun :) Bak bak bak avatar a bak.. İki ayrı noktadan düşük yoğunluklu savaş açmışın bana :)
1) İki gündür gönüllü olarak üstelnediğim senin deyiminle "aşkmetresi" yüksek adama hitap eden bir avatar seçmişsin
2) Sık sık replik alıntısı yaptığım yüzüklerin efendisi nde ki başrol oyuncularından birini seçmişssin... :)
Dur bakalım senin hakkında da detaylı bir yorum yapacağım :) bekle[/QUOTE]
merakla bekliyorum analizini.. bakalım karakter analizindeki başarı testin ne sonuç verecek:..:
[quote=mersiyk;69104]pek hisse işlemi yapan olmazki burda :))) tavan olsa nolurki vob en durgun oldugu zaman bile fazlasıyla tatmin ediyor zaten[/quote]
VOB için dedim ki zaten.. Ben de Vob çuyum..
tavan olan kağıtlar iArçelik, beko , özellikle KARDEMİRLER ikinci seans yukarı açılması muhtemel endeksi 150-200 belki de daha fazla yukarı taşıyacak..
Bu durumda VOB ne olur ?
Dis is nat biır horn... (Org.: Dis is nat ork horn)
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69107]VOB için dedim ki zaten.. Ben de Vob çuyum..
tavan olan kağıtlar iArçelik, beko , özellikle KARDEMİRLER ikinci seans yukarı açılması muhtemel endeksi 150-200 belki de daha fazla yukarı taşıyacak..
Bu durumda VOB ne olur ?[/QUOTE]
yapmayııınnn krdmd'nin çapı ne ki endeksi taşısın... yanına eregl, tuprs katılırsa belki... uzlaşma, dünkü uzlaşma seviyelerine yakın yerden olur büyük ihtimal..
[quote=jerfin;69109]yapmayııınnn krdmd'nin çapı ne ki endeksi taşısın... yanına eregl, tuprs katılırsa belki... uzlaşma, dünkü uzlaşma seviyelerine yakın yerden olur büyük ihtimal..[/quote]
Demeyin üçünün 1 katrilton sermayesi var. Üçü de yukarı açılacak. Bu hakeret diğer kağıtlara da yansırsa. 150-200 puan yukarı çıtır yapabilir miyiz belki ?
[quote=BORSACIOZGUR;69110]Demeyin üçünün 1 katrilton sermayesi var. Üçü de yukarı açılacak. Bu hakeret diğer kağıtlara da yansırsa. 150-200 puan yukarı çıtır yapabilir miyiz belki ?[/quote]
artniyetsiz bir soru size.
yükselişe inanmayamı başladınız?günlükcüler içinmi bu düşünceleriniz?
[quote=jerfin;69105]merakla bekliyorum analizini.. bakalım karakter analizindeki başarı testin ne sonuç verecek:..:[/quote]
Genel olarak, durağan bir ruh halin var...Extreme lerin değil, normallerin insanısın ama bu durumdAn her zaman hoşnut değilsin..Ama zaman zaman insanlarla arana mesafe koymak da senin terciihin.. Zaman zaman daha sosyal olmayı diliyorsun ama çok da önemli değil senin için (Asosyalsin anlamında değil, wish more anlamında)...Hayatında ve hatta sanal ortamda bile olsa, bir şekilde diğerlerinden ayrışan -temayüz eden- insanlarla diyaloğa girmek seni daha mutlu ediyor. Hatta bunun için normalde göstermediğin dolaylı ve kendini çok açık etmeyen yollar kullanıyorsun - gururlusun - Arkadaşlık anlayışın çoğunlukla "modern" ama yer yer "geleneksel".. Şüphecisin ve insanlara çok kolay güvenmiyorsun..Ama bir kez güvendikten sonra kalbine bıçak saplasalar sorun değil senin için...İyi bir insansın.. Kızgınlıkların akılda kalmayacak derece soft etkiler üretiyor..Tanita Tikaramın sizin gibiler için yazılmış bir şarkısı var "TWISTED MY SOBRIETY"
AMa sen biraz sıkılıyorsun her şeyden ve hatta birazdan da fazla sıkılıyorsun..Kolay heyecanlanan biri değilsin...Senle aynı frekansda arkadaş bulmakd zorlanıyorsun............bu kadar yeter :) aslında yaşın konusunda da tahminim var ama yaş tahmini riskli bir iştir.. o yüzden demeyeyim
fdow artıya geçti, +0,08
dolar 1,5300 asağı kırdı,
esaslı bır rallı baklıyorum
mınımum 25 maxımum 75 puan
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69110]Demeyin üçünün 1 katrilton sermayesi var. Üçü de yukarı açılacak. Bu hakeret diğer kağıtlara da yansırsa. 150-200 puan yukarı çıtır yapabilir miyiz belki ?[/QUOTE]
haa evet beko'nun %18 i halka açık.. arclk'in % 21'i:..:
hem endeks hesaplamaları sermayelerine göre değil piyasa değerlerine göre yapılır..
illaki çıkacak bugün diyorsanız o kağıtlarını bırakın da fdow'a bakın, onun endekse etkisinin çok daha fazla olacağı kesin:..:
Bu arada 5 kadar hissenin adı 2 ocakta değişecekmiş BEKO GRUND oalcakmış gibi. Bilgi amaçlı. Beko bir dünya markası ise grundig feza markası mı?
[quote=ÖZGÜR EFE;69111]artniyetsiz bir soru size.
yükselişe inanmayamı başladınız?günlükcüler içinmi bu düşünceleriniz?[/quote]
Tamam artniyetsiz bir cevap öyleyse. zaten hiç artniyet olmadı ki..
Günlükçüler içindi tabiiki de. Başka ne için çıtır olabilir.
Yükselişe inanmaya başlamadım. Tehlikeli görüyorum tabii ki herkes gibi bu seviyeleri.
[quote=jerfin;69114]haa evet beko'nun %18 i halka açık.. arclk'in % 21'i:..:
hem endeks hesaplamaları sermayelerine göre değil piyasa değerlerine göre yapılır..
illaki çıkacak bugün diyorsanız o kağıtlarını bırakın da fdow'a bakın, onun endekse etkisinin çok daha fazla olacağı kesin:..:[/quote]
Zaten FDOW un artıya geçeceklerini bildiklerinden onları + yapmışlardır.:)
Yoksa dow un yüzde 2 eksi olduğu günde endekste 7 kağıt birden tavan olmaz. Hem de hacimli kağıtlar : :)
[quote=VOBiX;69115]Bu arada 5 kadar hissenin adı 2 ocakta değişecekmiş BEKO GRUND oalcakmış gibi. Bilgi amaçlı. Beko bir dünya markası ise grundig feza markası mı?[/quote]
BEKO GRUND WAAW. karizma isim +.
zayıf duruyor vadeli.sizce de öyle değil mi?
fdow bizim dünkü kapanışa göre +180 puan yukarıda ama bizde tık yok.
[QUOTE=Astatin;69118]cc: Ms. Jerfin[/QUOTE]
şimdi yemek zamanı... en kısa zamanda döncem ben sana:..::..:
[quote=jerfin;69122]şimdi yemek zamanı... en kısa zamanda döncem ben sana:..::..:[/quote]
release the river:..::..::..::..:
[QUOTE=jerfin;69122]şimdi yemek zamanı... en kısa zamanda döncem ben sana:..::..:[/QUOTE]
Jerfin, Astatine'e dönecek..lelele
''VOB’dan Yeni Yıl Hediyesi: Borsa Payı Yüzbinde Dörde İniyor!
Yönetim Kurulumuzun 25 Aralık 2008 tarihli toplantısında VOB-IMKB30, VOB-IMKB100, VOB-YTL/Dolar ve VOB-YTL/Euro, sözleşmelerinde “yüzbinde beş” olarak uygulanmakta olan borsa payı oranı 1 Ocak 2009 tarihinden sonraki işlemler için geçerli olmak üzere “yüzbinde dörde” indirilmiştir.
Konu ile ilgili Genelge değişiklikleri 2009 Ocak ayı içerisinde yapılacaktır.''
Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim
[quote=ayyu12;69126]Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim[/quote]
Aracı kurumlar voba daha az komisyon ödeyecek
[QUOTE=ayyu12;69126]''VOB’dan Yeni Yıl Hediyesi: Borsa Payı Yüzbinde Dörde İniyor!
Yönetim Kurulumuzun 25 Aralık 2008 tarihli toplantısında VOB-IMKB30, VOB-IMKB100, VOB-YTL/Dolar ve VOB-YTL/Euro, sözleşmelerinde “yüzbinde beş” olarak uygulanmakta olan borsa payı oranı 1 Ocak 2009 tarihinden sonraki işlemler için geçerli olmak üzere “yüzbinde dörde” indirilmiştir.
Konu ile ilgili Genelge değişiklikleri 2009 Ocak ayı içerisinde yapılacaktır.''
Arkadaşlar vob un sitesine girdim ve bu yazı ana sayfada yer alıyor ne demek istiyor biri açıklarsa çok sevineceğim[/QUOTE]
Sizin yaptığınız her işlemden aracı kurumalrın aldığı komsiyon var. VOB da aracı kurumalrdan sabit yüzbinde beş komisyon alıyordu onu yüzbinde dörde indirmiş.
Yatırımcı aracı kurumundan yüzbinde birlik komsiyon indirimi isteyebilir. O da ne işine ayrayacaksa. Aracı kurumalra hediye verip herkese duyurmaları da garip olmuş. Mail atsalarmış aracı kurumlara daha iyi olurmuş.