Ekran başında olamayacağımdan 725 flat.Bahtınız açık,şansınız bol olsun,kolay gelsin.
Printable View
Ekran başında olamayacağımdan 725 flat.Bahtınız açık,şansınız bol olsun,kolay gelsin.
[quote=jani;152655]bunu dun gece yazmistim....
59 700 e indi...simdi buradan bi tepki komali kerizzz....bu tepkinin bi yerinde shortluyacagim yeniden....
stratejime aynen uyuyorum....[/quote]
bende bende....
aramızda max 100 puvan var... aynen bu stratejiye katılıyorum ve uyguluyorum 58000 kanal dibi gerisi onun olsun..
kuzu ağayı fazla tırsıtma yukarı gitmekde nazlanıyor... yukarı gitmeden aşağı basarsa ayazda kalırız...
ula nükleer enerji ile çalışan bi laptop yapılırsa ilk müşterilerinden olacağım.
keyif yapabilmek için koltuğun yerini değiştirdim yaw...
[QUOTE=takatsiz;152661]Ekran başında olamayacağımdan 725 flat.Bahtınız açık,şansınız bol olsun,kolay gelsin.[/QUOTE]
şorttundamı flayt oldun yoksam longtundamı fülüt oldun abi ::: bu benim üçün çokh önemli gayri
[quote=enorton;152630]Abi yaklaşık 2000 puanlık küskü tüm sistemlerin dengesini bozdu sanırım...[/quote]
Ana sistemim fiyata çok az bakar dostum. Daha çok Cycle'larla ilgilidir. 20 dk'lıkta 3.200 ve üstü puan tersde durduğu son 1.5 yılda olmuştur ve 4-5 keredir. Bu da bence güzelin kusurudur. (son 4 adet , 4'er aylık getirisi %247,%190, %178 ve içinde olduğumuz 4 ayda %70+'dır. (Hepsi kaldıraçsız, fakat komisyon düşülmemiş)) Diğer iki sistemimden biri 2000 puanlık bardan 3 bar önce sat verdi, diğeri ise ana düşüş barında.
Sonuçta ana sistem zararı hedge edilmiş durumda, Gerçekte 3 sistemin 2000 puanlık düşüş barı getirisi artıda.
[quote=enorton;152647]Eskiden Yiğit Bulutla program yapıyordu galiba, şimdi de yapıyor mu bilmiyorum...[/quote]
[quote=security;152643]10 dk lık ta takoz hayırlı olsun,
şu an için üst çizgi 59925
alt çizgi 59620
SONUÇ NEREYE KIRARSA
orada trend kanalı oluşturur,
bukanalın
üst kanal direnci 63433
alt kanal desteği 58 143
hayırlı olsun............[/quote]
bahsettiğim takozun şu anda
üst çigisi 59800-25 te
alt çizgi 59559 da
ucuna doğru gittikçe şıkşma artıyor
hayırlısı herkese
küskü bar hazırlıkları var gibi .. her an kısaya dönebilirm .. elim tuşta ..
durum kötü .. kolla **tü .. heheh :D:D
[quote=sazan;152665]Ana sistemim fiyata çok az bakar dostum. Daha çok Cycle'larla ilgilidir. 20 dk'lıkta 3.200 ve üstü puan tersde durduğu son 1.5 yılda olmuştur ve 4-5 keredir. Bu da bence güzelin kusurudur. (son 4 adet , 4'er aylık getirisi %247,%190, [COLOR=red]%178[/COLOR] ve içinde olduğumuz 4 ayda %70+'dır. (Hepsi kaldıraçsız, fakat komisyon düşülmemiş)) Diğer iki sistemimden biri 2000 puanlık bardan 3 bar önce sat verdi, diğeri ise ana düşüş barında.
Sonuçta ana sistem zararı hedge edilmiş durumda, Gerçekte 3 sistemin 2000 puanlık düşüş barı getirisi artıda.[/quote]
Hımmm bana göndediğinizinki %128 deydi..demekki top 3 gözdenizden birini göndermediniz..üwwwwwüüüüüüüüü:D:D:D:D
ya arakadaş içimde sanki bu akşam dj %4 düşcekmiş gibi bir his var yawwww
[QUOTE=Astatin;152669]ya arakadaş içimde sanki bu akşam dj %4 düşcekmiş gibi bir his var yawwww[/QUOTE]
cIma günneri çökmez deejee ::: sanmam ayri gayri
[quote=security;152666]bahsettiğim takozun şu anda
üst çigisi 59800-25 te
alt çizgi 59559 da
ucuna doğru gittikçe şıkşma artıyor
hayırlısı herkese[/quote]
dax zillisinden kafayı şimdilik kaldıramıyorlar
ama 15:30 a kadar çok zaman var bir volatilite
bekliyorum
750 den gösterge mahiyetinde 1 kontrat şort:) pazar parasına laros :) zaten pazara gitmeyi de hiç sevmem...eğer kaybersek pazar parasını kaybetmiş olurum pazara gitmem..eğer kazanırsam, pazara değil luxury markete giderim..:) iki durumdada kazanıyorun yani..varmı böyle sistemi olan :) heheeheh