-
[quote=küçük_k;152492]demirciiiiiiiiiiii
çık ortaya kuzu seni arıyor...
kuzu 2. tırı kaç numerolu perona yanaştırayım..59600 eyimi[/quote]
[quote=selçuklu;152493]hocam germeyelim ortamı istersen ..[/quote]
Selçuklu kardeşim; sorun yok....
[B]küçük k[/B] sevdiğim ve saydığım birisidir...o istediği gibi laf atabilir.....
Ben kendi görüşlerimi yazıyorum....maksat paylaşmak....
Dün gece ve sabahta yazdım...destekler iyi tuttu...yön yukarı...
-
[quote=stonhand;152682]59625 şuan günün en düşüğü yani geldi geldi gene benim stoba çarpıp poz açtığım yere geldi 200 puanı bana soktu gitti iyimi ya
Kaldı 200 puan daha onuda verirsem benim için VOB bitmiştir Davosada gelmem VOB a da la ne cenabet adamım ben ya yuh .......qqq[/quote]
stop noktalarınızı belirlediğiniz parametreleri değiştirseniz?
-
725 stop ve kısa .. küskü bar gelecek bence .. şelale a* ..
-
Diğer iki oğlan zilliyi kandırırlarsa bir kısa poz(long) yaşanabilir,
şimdilik yanaşmıyo
-
zero işlemlik günmüş .. enorton patron iyi ettin bence .. teprik ederim.
-
*S&P, MACARİSTAN'IN GÖRÜNÜMÜN 'DURAĞAN'A YÜKSELTTİ
ahanda macaristanda babalara geldi :D:D:D:D
-
[QUOTE=stonhand;152682]59625 şuan günün en düşüğü yani geldi geldi gene benim stoba çarpıp poz açtığım yere geldi 200 puanı bana soktu gitti iyimi ya
Kaldı 200 puan daha onuda verirsem benim için VOB bitmiştir Davosada gelmem VOB a da la ne cenabet adamım ben ya yuh .......qqq[/QUOTE]
patron bozma moralını bende oyle dusunuyodum madem hep terste kalıyorum o zaman dusundugumun tersi yonder poz alırım heptutar dedim az cok işe yarıyo :D
-
Sizleri bilmem ama çok gıcık oldum ben bugün piyasaya. Ne ağız tadıyla long giriliyor, ne ağız tadıyla short giriliyor. Elimde zaten bol miktar uzun vadeli düşündüğüm short var, şeytan diyor geri kalan ne varsa onlarla da short gir, bir daha da günlerce bakma ekrana.... :(
-
[QUOTE=selçuklu;152690]zero işlemlik günmüş .. enorton patron iyi ettin bence .. teprik ederim.[/QUOTE]
Sağol abi senin tarafından tebrik edilmek güzel... Asıl ben seni tebrik ederim çok güzel trade ediyorsun.. Şimdi coşku bar gelse ben bön bön bakarım ama sen hemen poz değiştirirsin...
-
[quote=jani;152655]bunu dun gece yazmistim....
59 700 e indi...simdi buradan bi tepki komali kerizzz....bu tepkinin bi yerinde shortluyacagim yeniden....
stratejime aynen uyuyorum....[/quote]
[quote=Demirci;152686]Selçuklu kardeşim; sorun yok....
[B]küçük k[/B] sevdiğim ve saydığım birisidir...o istediği gibi laf atabilir.....
Ben kendi görüşlerimi yazıyorum....maksat paylaşmak....
Dün gece ve sabahta yazdım...destekler iyi tuttu...yön yukarı...[/quote]
wayyy demirci gelmiş... hoş gelmiş..
destek iyi tuttu... ama şağı ihtimali daha yüksek bence.. 625 flat beklemedeyiz.. ne tarfa giderse bineriz...
-
[quote=enorton;152694]Sağol abi senin tarafından tebrik edilmek güzel... Asıl ben seni tebrik ederim çok güzel trade ediyorsun.. Şimdi coşku bar gelse ben bön bön bakarım ama sen hemen poz değiştirirsin...[/quote]
Ancak burda sat gelmeden 10,000 puanlık bir trend olursada paranın gözüne gözüne vurursunuz enorton hocam yapma etme size trend traderlık çok yakıştı benden demesi.
Sizi terse getirecek çok ama çok önemli tek şey ters pozisyonda iken siyasi kriz yada IMF haberi yoksa her halularda kazanırsınız :D:D:D
-
675 flat laros.. 5 tl kaldı..bir kafke içeyim bari :)