veriye kadar beklentiyi yükseltecekler gene sonrasında allah ne verdi gocecez gibi..
burada kalmaz bu pıyasa tepkısı..
piyasaların üzerinde bir hayalet dolasıyor :::::::::::: diyelimde manifesto gibi olsun :D
Printable View
veriye kadar beklentiyi yükseltecekler gene sonrasında allah ne verdi gocecez gibi..
burada kalmaz bu pıyasa tepkısı..
piyasaların üzerinde bir hayalet dolasıyor :::::::::::: diyelimde manifesto gibi olsun :D
[quote=Larossıan;152681]Altın biraz düşse bu ara düğün çok ü[URL="http://www.."]www..[/URL][/quote]
İki bayram arası düğün yapılmaz derler..
Okullar açıldığı için sünnet düğünleri de bitti..
Way anasını.. :..:
[QUOTE=YAVUZHAN;152586]hele bi hatırlat ne oldu 31 ağustosta :)[/QUOTE]
Saat 16:00da 1000 puan düşmüş VOB Açılış 60050 kapanış 59050
Bu arada bomb haberi unuttum demeyi..Süper Loto da makineden oynatmıştım..4 tutmuş **..65 lira civarı bişey kazandım..hepsini sayısal loto ya gömüyorum..eğer 6 tutturursam kazandığımın %5 ini forumun en çok kaybedenlerine vereceğim..ps: ekstre ile kanıt gerekir :)
[quote=Strategist;152693]Sizleri bilmem ama çok gıcık oldum ben bugün piyasaya. Ne ağız tadıyla long giriliyor, ne ağız tadıyla short giriliyor. Elimde zaten bol miktar uzun vadeli düşündüğüm short var, şeytan diyor geri kalan ne varsa onlarla da short gir, bir daha da günlerce bakma ekrana.... :([/quote]
Uyma iblise...
Demoklesin kılıncını asla elinden bırakma,o bir köşede sallansın...:)
[quote=VOBiX;152700]Saat 16:00da 1000 puan düşmüş VOB Açılış 60050 kapanış 59050[/quote]
uyanda balıva gidek :::
yazdık ya kardişim, rıpiiit eftır mi mi yapıyorsun :::
[quote=martoniki;152699]İki bayram arası düğün yapılmaz derler..
Okullar açıldığı için sünnet düğünleri de bitti..
Way anasını.. :..:[/quote]
Yarın var bi tane martoniki.:..::..:O eskidenmiş galiba.
[QUOTE=Larossıan;152704]Yarın var bi tane martoniki.:..::..:[/QUOTE]
larossian patron .. grafikler ne diyor . .satım çılgınlığı ipuçları görüyormusun abi .. ? :o:o
[quote=selçuklu;152705]larossian patron .. grafikler ne diyor . .satım çılgınlığı ipuçları görüyormusun abi .. ? :o:o[/quote]
Kapanışa %5 gibi düşeriz.:)))
[QUOTE=stonhand;152696]Ancak burda sat gelmeden 10,000 puanlık bir trend olursada paranın gözüne gözüne vurursunuz enorton hocam yapma etme size trend traderlık çok yakıştı benden demesi.
Sizi terse getirecek çok ama çok önemli tek şey ters pozisyonda iken siyasi kriz yada IMF haberi yoksa her halularda kazanırsınız :D:D:D[/QUOTE]
Gel sen de katıl bize dedik ama dinlemiyon :)
[QUOTE=Larossıan;152706]Kapanışa %5 gibi düşeriz.:)))[/QUOTE]
bencede abi .. % 5 olsunda ne yöne olrsa olsun . .hehe :D
[QUOTE=SEYYAH;152703]uyanda balıva gidek :::
yazdık ya kardişim, rıpiiit eftır mi mi yapıyorsun :::[/QUOTE]
Abi adam 20 sayfa geriden takip ediyor, elleşme :)