Sazan 59.675 long açar.
Printable View
Sazan 59.675 long açar.
[quote=Strategist;152693]Sizleri bilmem ama çok gıcık oldum ben bugün piyasaya. Ne ağız tadıyla long giriliyor, ne ağız tadıyla short giriliyor. Elimde zaten bol miktar uzun vadeli düşündüğüm short var, şeytan diyor geri kalan ne varsa onlarla da short gir, bir daha da günlerce bakma ekrana.... :([/quote]
Tarım dısı verisi gelsin en azindan 500 puanlik bir dalga yapar, şimdilik trend asaği oldugu icin datanin satis getirmesini beklerim.
Piyasalari takip edenler zaten iyi biliyor, vob veya finans piyasalarinda yeni olanlar icin belirteyim Ayda 1 kez her ayin ilk cumasi yayinlanan tarim disi istihdam verisi piyasalar uzerinde en cok etkisi olan ve aciklandiğinda ciddi volatiliteye sebep olan veridir. Dikkat edilmesi gereken en onemli veridir.
[QUOTE=martoniki;152699]İki bayram arası düğün yapılmaz derler..
Okullar açıldığı için sünnet düğünleri de bitti..
Way anasını.. :..:[/QUOTE]
Hemen geyik yapayım; İki bayram arası olmayan zaman var mı :::
[quote=Astatin;152701]Bu arada bomb haberi unuttum demeyi..Süper Loto da makineden oynatmıştım..4 tutmuş **..65 lira civarı bişey kazandım..hepsini sayısal loto ya gömüyorum..eğer 6 tutturursam kazandığımın %5 ini forumun en çok kaybedenlerine vereceğim..ps: ekstre ile kanıt gerekir :)[/quote]
iyi yırtmışsın 5 ten patron..
benim geçen yıl mayıs ayında sayısal çekilişinde 5 faciam var..
tek kişi bilmişti ki bilende makinaya oynatmış.benimkide makinadandı.yani benim rakkamı atsa bende tek bilecektim.1,9 milyon küsür verdi epey etkisinde kalıyor insan.5 ten ne aldın diyecen 1850 tl aldık üww üww üüü
mp idaresindekiler onada göz dikti,3 masa ayrı ayrı imzaladı ödeme alırken bi ilgi bi alaka,hayırlı olsun 6 yada bekleriz vs derken 100 tl iskender parası ateşledik tabi o gaz ve şapşallıkla :::
şimdi tarım dışı verisi geldiğinde bu piyasa aşağı yukarı zıplar.
iyide gelse önce bi aşağı kaykılırız.sonra aynı hızla yukarı..
stobu nerelere yazsak yoksa flatmi girsek yoksa ne çıkarsa deyip kutumuzamı gitsek ?
aksi gibi ekran başında olamayacağım data anında..
[QUOTE=Astatin;152701]Bu arada bomb haberi unuttum demeyi..Süper Loto da makineden oynatmıştım..4 tutmuş **..65 lira civarı bişey kazandım..hepsini sayısal loto ya gömüyorum..eğer 6 tutturursam kazandığımın %5 ini forumun en çok kaybedenlerine vereceğim..ps: ekstre ile kanıt gerekir :)[/QUOTE]
Kütügünü Edirne`ye aldir, Edirneli degilsen:)
her şey dengede... alan... satan.. kademelr...
yukarı tepme isteği var... efg fren atıyor..
[quote=Larossıan;152704]Yarın var bi tane martoniki.:..::..:O eskidenmiş galiba.[/quote]
Gelenek, görenek, âdet vs vs kalmadı tabii.. :mad:
Batılılaşıyoruz ya a*..
Aslında farkında olmadan kültürümüzü değiştiriyorlar ve başarılılar..
TV denen aptal kutusuna hapsettiler çoğumuzu..
Nerede o eski günler, komşuluklar, dostluklar, muhabbetler.. :confused:
Way anasını..
60200 e stop yazıp çıkıyorum..
kolay gelsin cümleten,seans sonuna belki yetişirim..
[B]Bu arada 15:30'daki verilerle ilgili iyi veya kötü gelecek şeklinde ön bilgisi olan var mı?[/B]
[quote=YAVUZHAN;152714]şimdi tarım dışı verisi geldiğinde bu piyasa aşağı yukarı zıplar.
iyide gelse önce bi aşağı kaykılırız.sonra aynı hızla yukarı..
stobu nerelere yazsak yoksa flatmi girsek yoksa ne çıkarsa deyip kutumuzamı gitsek ?
aksi gibi ekran başında olamayacağım data anında..[/quote]
5 dk grafiklere gore data ani pozisyonda kalmak riski olabilir, saatlik sistem kullaniyorsaniz ve en azindan 800 puan kadar kardaysa shortta kalmak gerekir diye dusunuyorum.
Data oncesi azda olsa alim gelmesini beklerim.
[quote=martoniki;152717]Gelenek, görenek, âdet vs vs kalmadı tabii.. :mad:
Batılılaşıyoruz ya a*..
Aslında farkında olmadan kültürümüzü değiştiriyorlar ve başarılılar..
TV denen aptal kutusuna hapsettiler çoğumuzu..
Nerede o eski günler, komşuluklar, dostluklar, muhabbetler.. :confused:
Way anasını..[/quote]
komşuluk pek yok..dostluklar azaldı.. muhabbeti bilmem ama münasebetler arttı...:..::..: o kesin:..: