Veri saati geliyor stoplara dikkayttttt
Printable View
Veri saati geliyor stoplara dikkayttttt
700 den kısalar kapatıp..long açtım...sabah 500 puan girdi..geriye kaldı 300 puan zarar..
verilerin iyi karsılanacagına inanıyorum
[quote=abka;152723]700 den kısalar kapatıp..long açtım...sabah 500 puan girdi..geriye kaldı 300 puan zarar..
verilerin iyi karsılanacagına inanıyorum[/quote]
Düşüşte iyide olsa kötü karşılar bu pala.:..:nasılki kötüleri iyi karşıladıysa.
[QUOTE=Larossıan;152681]Altın biraz düşse bu ara düğün çok ü[url]www..[/url][/QUOTE]
Altın takmak yerine GLDTR virmanalsak daha iyi olacak aslında. Çünkü sarraf alım satımda %10a yakın fark alıyor. GLDTRyi 0,10TL farkla satarlar. Altını taktığınız kişi zarar etmemeiş olur. :..:
kuzum geldin mi... bu ağanın bi tarafa gittiği yok seni bekliyor muş...
[QUOTE=Larossıan;152724]Düşüşte iyide olsa kötü karşılar bu pala.:..:nasılki kötüleri iyi karşıladıysa.[/QUOTE]
fdow ve dax 30 daklıklar dönmüş ..ondan iyi karşılarlar dedim..
kısa devam .. veriyede kısa ..
[quote=martoniki;152717]Gelenek, görenek, âdet vs vs kalmadı tabii.. :mad:
Batılılaşıyoruz ya a*..
Aslında farkında olmadan kültürümüzü değiştiriyorlar ve başarılılar..
TV denen aptal kutusuna hapsettiler çoğumuzu..
Nerede o eski günler, komşuluklar, dostluklar, muhabbetler.. :confused:
Way anasını..[/quote]
Değerli dostum,
İsteyen yaşayabilir,sevgiyi saygıyı muhabbeti kim istemez,rededer..
Sen git bir akşam komşuna çayını içmeye geldim de..
Çokmu abes olur,belkide abes olmaz he ..:)
[quote=Kanaatkar;152711]Tarım dısı verisi gelsin en azindan 500 puanlik bir dalga yapar, şimdilik trend asaği oldugu icin datanin satis getirmesini beklerim.
Piyasalari takip edenler zaten iyi biliyor, vob veya finans piyasalarinda yeni olanlar icin belirteyim Ayda 1 kez her ayin ilk cumasi yayinlanan tarim disi istihdam verisi piyasalar uzerinde en cok etkisi olan ve aciklandiğinda ciddi volatiliteye sebep olan veridir. Dikkat edilmesi gereken en onemli veridir.[/quote]
bu veriyi hazırlayan ekipte olmak varmış beeaaaa ::::::
veri hikaye pala şahane bilir pala işini.
Dünkü sazan hocanın yaptığının benzerini yapayım bende bakalım tutarsa
59200-300 e kadar alış girdim 59000 dede stop panikle aşağı gelirse yüzümü güldürsünler yok şelale olursada VOB bana bybybyyy der ston bu diyarı terkeder
yeter ulen hergün bi ton kafa patlat dur beceremiyorsam bırakayım gideyim beceriksizsemde VOB için yetersizsemde kabul ederim sonrasında daha donanımlı olarak gelecek yıl tekrar dönerim palaaa mümkünse atla bana pala yeter bu eziyet palaaaa
[quote=Larossıan;152731]veri hikaye pala şahane bilir pala işini.[/quote]
ona ne şüphe.
ama yine de o ekipte olsak iyiydi be :D