-
[quote=stonhand;152732]Dünkü sazan hocanın yaptığının benzerini yapayım bende bakalım tutarsa
59200-300 e kadar alış girdim 59000 dede stop panikle aşağı gelirse yüzümü güldürsünler yok şelale olursada VOB bana bybybyyy der ston bu diyarı terkeder
yeter ulen hergün bi ton kafa patlat dur beceremiyorsam bırakayım gideyim beceriksizsemde VOB için yetersizsemde kabul ederim sonrasında daha donanımlı olarak gelecek yıl tekrar dönerim palaaa mümkünse atla bana pala yeter bu eziyet palaaaa[/quote]
Bu şekilde para kaybediyorsun dur kımıldama yön tarafında poz al seyret.üüü
-
[QUOTE=Astatin;152701]Bu arada bomb haberi unuttum demeyi..Süper Loto da makineden oynatmıştım..4 tutmuş **..65 lira civarı bişey kazandım..hepsini sayısal loto ya gömüyorum..eğer 6 tutturursam kazandığımın %5 ini forumun en çok kaybedenlerine vereceğim..ps: ekstre ile kanıt gerekir :)[/QUOTE]
[QUOTE]
Astatin isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için Astatin isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir.[/QUOTE]
Kalanın %1i ile de kendine özel mesaj silgisi al .dng
-
[QUOTE=SEYYAH;152703]uyanda balıva gidek :::
yazdık ya kardişim, rıpiiit eftır mi mi yapıyorsun :::[/QUOTE]
Çok yazmışsınız geride kaldım anca geliyorum :::
-
zaman kimin aleyhine işliyor saruman...efg iym ve citi hangi uğursuz amaç için bir araya gelmiş olabilir...Pala'nın küdküsü her geçen gün güç kazanıyor, şehire korku hakim...:..::..::..:
-
[quote=stonhand;152732]Dünkü sazan hocanın yaptığının benzerini yapayım bende bakalım tutarsa
59200-300 e kadar alış girdim 59000 dede stop panikle aşağı gelirse yüzümü güldürsünler yok şelale olursada VOB bana bybybyyy der ston bu diyarı terkeder
yeter ulen hergün bi ton kafa patlat dur beceremiyorsam bırakayım gideyim beceriksizsemde VOB için yetersizsemde kabul ederim sonrasında daha donanımlı olarak gelecek yıl tekrar dönerim palaaa mümkünse atla bana pala yeter bu eziyet palaaaa[/quote]
Dostum,
59.4'leri VOB görürse, bir diğer küskü bar gelir diye düşünüyorum (aşağı), Bence bu durum gerçekleşirse, 59'da da durmaz.
-
[QUOTE=martoniki;152719][B]Bu arada 15:30'daki verilerle ilgili iyi veya kötü gelecek şeklinde ön bilgisi olan var mı?[/B][/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/araci-kurumlara-ozel/alternatif-yatirim-raporlari/istihdam-datalari-bugunun-en-onemli-beklentisi-olacak[/url]
-
[B][SIZE=3]İlk seansı 47 200 desteğinin hemen altında 20 milyona yaklaşan para çıkışı ile tamamladık... [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]46 700-800 ve hatta 47 000 desteği çalıştı demek mümkün. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Dün CREDİT’in satışlarından sonra bugün de EFG’nin özellikle GARAN hissesindeki satışları dikkat çekici. Ancakdün satan CREDIT bugün alıcılar arasında... Ayrıca GARAN hissesinde, MERRILL, EFG’nin sattığından daha fazlasını almış durumda ve ilk seans boyunca 6-7 milyonlara uaşan para çıkışı ilk seans sonunda 2,5 milyona düşmüş durumda. Bu da GARAN hissesi öncülüğünde bir tepki oluşabileceğini düşündürüyor... [/SIZE][/B]
-
[B]Bu verilerle endeks ikinci seansa da 47 200-300 direncini zorlamaya ve 4 7000 destek üzerinde tutunmaya devam ederek başlayabilir. 15:30 datalarına kadar bu sıkışık seyir devam edecektir. Datalarla birlikte işle değişebilir. Dataların beklentilerden çok daha kötü geleceğini beklemiyorum. Zira MERRILL’in aracı kurum işlemleri arasında bu derece ciddi alıcı olması olumlu algılanmalıdır. Diyebilirsiniz ki [I]"EFG de satıcı onun satışlarını neden olumsuz algılamıyoruz da MERRILL’in alımlarını olumlu algılıyoruz?" [/I] Şahsi tecrübem, EFG’nin oyun dolu işlemlerindense MERRILL’in tutarlı hareketlerine daha fazla güven duyulması gerektiği yönünde ağır basıyor. Bu nedenle öğleden sonra özellikle datalar sonrasında veya olası olumlu Dow açılışı ile işler olumluya dönebilir, düşüncesindeyim...[/B]
-
[quote=VOBiX;152735]Kalanın %1i ile de kendine özel mesaj silgisi al .dng[/quote]
yaww naparsın tokoba..çok kullanıyorum PM yi...(Forumun düzenli takipçisi bayan adeti 11 miş ):..::..::..::..:..temizledim gönder
-
Veri iyi gelse en fazla 300 puan alır sonra tepeden indirir.
-
fdow al da..asti nin sistemide al da..bakalım ne olacak..
asti ,sistem karla kapatsın,sistemin heykelini dikmen lazım:)))
-
Veriye 1/7 kısa a*.. Şellale..