975 uzun ..
Printable View
975 uzun ..
oohhh beee..ayuluk ne güzelmiş..10 yıl dışarda kalmış, sonra memeleketine dönüp toprağını öpmüş gibiyim valla....yaşasın AYUlar..kahrolsun boynuzlular :)
[QUOTE=VOBiX;151052][IMG]http://i37.tinypic.com/zj80p1.jpg[/IMG][/QUOTE]
Tarih 29.09.09, 23:20
[QUOTE=Larossıan;152757]%5 dedim 2.60 oldu tutarmı acep.[/QUOTE]
lanoliysın abeyim GUZU abeyde bi cıma günü %5 düşüş bekleyordu niden olmasın gayri emme ben bugunku hedefimi aldım cekildim kenara gayri artık hep beyle yapcayım :::
cepleri doldurcayım gerisi hikaye gayri ....
Artık arkama yaslandım..Bu saaten sonra artık günlük sinyal satta kalır.. değişmez..ayular bölünmez, yaşasın küskübarlar
[quote=fXci;152761]lanoliysın abeyim GUZU abeyde bi cıma günü %5 düşüş bekleyordu niden olmasın gayri emme ben bugunku hedefimi aldım cekildim kenara gayri artık hep beyle yapcayım :::
cepleri doldurcayım gerisi hikaye gayri ....[/quote]
Afyet bal şeker ossun fcxi güle güle yii.:D
[quote=VOBiX;152760]Tarih 29.09.09, 23:20[/quote]
abi çizmedinki oraya adam gibi bir şelale... :) M harfi gibi duruyo..soğuttun beni grafdan..ama neyseki doğru yola döndüm....ayrıca DJ haftalıkdaki TAKOZ u unutma..o yolunbaşında..
ya hakkaten ha..o grafın altına herşey bir PU-Silah formasyonu ile başladı şimdide NU-Silah formasyonu ilemi bitecek yamıştım..kama takoz felan..way** pala... adamı uyuşturuyo bildiğini de unutturuyo..totoş pala
[QUOTE=fXci;152761]lanoliysın abeyim GUZU abeyde bi cıma günü %5 düşüş bekleyordu niden olmasın gayri emme ben bugunku hedefimi aldım cekildim kenara gayri artık hep beyle yapcayım :::
cepleri doldurcayım gerisi hikaye gayri ....[/QUOTE]
Abi senin köpekli bir avatar vardı eskiden, bu sabah bu videoyu izledim senin avatar geldi aklıma :)
[url]http://www.dailymotion.com/video/x3gsaw_davetsiz-dugun-misafiri-cok-komikoy_fun[/url]
100 kısa son poz .. al sata girdim
Günlük sattayken dip avcılığı yapmaya çalışanın sonu korkunç olur...(ula ne güzel, beyle tanıdık ayu jargonu, yazarken bile daha keyifli yazıyorum...boğa neymiş, yemişim boğayı)
59100-59150 full long....
uzun süreden beri konuştuğumuz biraz geri gelebiilr dediğim 61400 den sattığımız longların yarısını 60400 den(bunu biraz pahalı koyduk), yarısını da 59100 den yerine koyduk. İşte bunu bekliyordum.
[U]Şimdi ellerimiz gögsümüzde, bagdaş kurup keyifle IMF ile anlaştık haberini bekleme zamanı..[/U]
Burada aganın milleti döktürüp pazartesi salı yukarı yapacağımızı düşünüyorum.
025 uzun gnün dşbi .. 950 bence ..