-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69102]Madem yurtdışı kapalı, seans durgun .
Birinci seans tavan olan kağıtlar var. Arçelik beko gibi endeksi etkileyen kağıtlar .
Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
Peki buna ne diyorsunuz ?[/QUOTE]
Peki sizce bu kağıtlar neden yükseliyorlar?
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69110]Demeyin üçünün 1 katrilton sermayesi var. Üçü de yukarı açılacak. Bu hakeret diğer kağıtlara da yansırsa. 150-200 puan yukarı çıtır yapabilir miyiz belki ?[/QUOTE]
2. seans yukarı açılacaklar diye senet mi verdiler? Seans başı değilde sonu yükselirse ne olur?
-
sizi cok rallı muhalıfı gordum sayın catedral:)
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69117][B][COLOR="Red"]Zaten FDOW un artıya geçeceklerini bildiklerinden onları + yapmışlardır.:)[/COLOR][/B]
Yoksa dow un yüzde 2 eksi olduğu günde endekste 7 kağıt birden tavan olmaz. Hem de hacimli kağıtlar : :)[/QUOTE]
[B]Sadece bu mu? Başka sebebi olamaz mı?[/B]
-
AAAAA bu forumda ayrımcılık yapılıyor astatin tarafından.....
Jerfin i kayırıyormuş gibi geldi bana:)
-
[quote=rcp;69133]sizi cok rallı muhalıfı gordum sayın catedral:)[/quote]
tam ben de simdi onu diyecektim. bulundugu pozisyonu cadi abladan daha iyi savunabilen olamaz herhalde...:..:...
-
[quote=catedral;69136]AAAAA bu forumda ayrımcılık yapılıyor astatin tarafından.....
Jerfin i kayırıyormuş gibi geldi bana:)[/quote]
.kom.kom sen bir de senin için yazacağı mı gör...
ayrıc jerfin in analizini iyi oku..orda olumsuz algılanacak şeylerde yazdım aslında..sadece iyi seçilmiş kelimeler var orda .kom.kom (Jerfin sen bu mesajı okuma.lelele.lelele.lelele) catedral gözün kör olmasın, jerfin silcek beni şimdi :mad::mad::mad:.boks..boks..boks..lelele.lelele
-
[QUOTE=CIRCIR;69127]Aracı kurumlar voba daha az komisyon ödeyecek[/QUOTE]
Artık teşekkür etmek boynumun borcu:..:
Hoşgeldiniz:..:
-
[quote=caretta;69137]tam ben de simdi onu diyecektim. bulundugu pozisyonu cadi abladan daha iyi savunabilen olamaz herhalde...:..:...[/quote]
Öyle olcak tabii... Adam bulunduğu pozisyonu savunmuyorsa, o pozisyona inanmıyor demektir, o zaman neden o poz.da dursun :)
-
[quote=catedral;69139]Artık teşekkür etmek boynumun borcu:..:
Hoşgeldiniz:..:[/quote]
Aman dikakt et yalnız...çok psikopat bir maskesi var..hiç dünkü peçelere benzemiyor ...aman diyeyim...bakar bakmaz aklıma "scream" ve "i know what u did last summer" filmleri geldi..tırstım bir derece:D:D
-
[QUOTE=rcp;69133]sizi cok rallı muhalıfı gordum sayın catedral:)[/QUOTE]
Biraz sonrada şelale muhalifi olabilirim:..: 35.325 ten kısaldığım çok mu belli oluyor?
Bu adamlar ne yapacaklarına karar vermedikleri sürece.. Ama EFG nin Şubat vade 50.000 uzununa çok takıldım:..:
-
[QUOTE=Astatin;69142]Aman dikakt et yalnız...çok psikopat bir maskesi var..hiç dünkü peçelere benzemiyor ...aman diyeyim...bakar bakmaz aklıma "scream" ve "i know what u did last summer" filmleri geldi..tırstım bir derece:D:D[/QUOTE]
:..: :..: :..: Beni kolay kolay tırsıtamaz o maskelerle..:..: :..: :..:
-
[QUOTE=caretta;69137]tam ben de simdi onu diyecektim. bulundugu pozisyonu cadi abladan daha iyi savunabilen olamaz herhalde...:..:...[/QUOTE]
Arada sırada ayağım burkulsada doğru pozisyonları savunduk ama.. Piyasa düşerken çoşku beklemedik:..:
Şimdide bunları bekliyorum:)
[B]USD MBA Mortgage Uygulamaları (26 Ara) 14:00 %48,0 Düşük[/B]
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (27 Ara) 15:30 575K 586K Orta
[B]USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (20 Ara) 15:30 4400K 4370K Orta [/B]
USD NAPM-Milwaukee (Ara) 17:00 35 Düşük
-
[quote=catedral;69139]Artık teşekkür etmek boynumun borcu:..:
Hoşgeldiniz:..:[/quote]
Hoşbulduk, hoşbulduk
-
Bay CIRCIR, Yılbaşı topiğinde size yöneltilmiş iki soru var... :) :) :)
-
[quote=Astatin;69147]Bay CIRCIR, Yılbaşı topiğinde size yöneltilmiş iki soru var... :) :) :)[/quote]
dur bakayım ne sormuşlar meraklılar :)
-
arkadaslar, cikip biraz alisveris yapmam gerekiyor. herkese mutlu yillar diliyorum...:)...
-
[quote=caretta;69153]arkadaslar, cikip biraz alisveris yapmam gerekiyor. herkese mutlu yillar diliyorum...:)...[/quote]
çekirdek getir bize de
-
[QUOTE=caretta;69153]arkadaslar, cikip biraz alisveris yapmam gerekiyor. herkese mutlu yillar diliyorum...:)...[/QUOTE]
Geri dönmicen mi alışverişten?:D
-
EEEE bu Arçeliği falan almadılar 3-5 kademe ... Kime sorucaz bunun hesabını şincik?
Bir de mal basıyolar millete anaaaa:)
-
ya bu JERFIN THE "TWISTED SOBRIETY" nerde yaw...bu her gün böyle 1,5 saat yemek m yiyo :) :) :)
-
[quote=Astatin;69016]ahanda buluçipsler...son 3-4 gündür, hacimler bu kadar düşük olmasa, bu görüntü ile düşüş kesine yakın denebilirdi.ama bu hacimle köy de olur kasabada...pençede kırılabilir, boynuzda...
Açılışta ciddi bir GAP beklemiyorum. Yukarı yapacaksa da oyalanması var biraz daha...Bu arada bizim 30 endeksin hala DJ in 8800 lü zamanlarında ve hatta üstünde olduğunu da hatırlatayım... Geçen hafta DAX ın ve DJ in ciddi düşüşlerini sallamayan IMKB, bu haftada yükselişlerini sallamıyor görüntüsünde..
Kritik nokta şu : IMF le anlaşma olacak mı, olacaksa ne koşullarda olacak... [COLOR=red]Eğer hükümet, krizde dünya genelinde başgösteren stabilize olma eğilimine güvenip, seçin öncesi IMF işini yokuşa sürmeye karar verirse, ağalar bunu önceden öğrenip poz. alacaklardır ve son iki günkü hareket de buna dalalet olabilir. Bugün de düşersek bu ihtimalin iyice güçlü olduğunu düşünmeye başlayacağım..[/COLOR] (Tıpkı AKP kapatılmama davasında bazı ağaların haberi 10 gün önceden almaları gibi!!!)...Bir diğer faktör, TCMB nin aldığı kararların, Bankaların mevcut portfoylerinden edeceği karı bir süre için daha garantiye almasıdır. Ancak orta vadede reel sektör yoksa Banka da yoktur...ki reel sektörün ne halde olduğunu zaten hemen herkes biliyor..[/quote]
diyeyim ben size...usdytl de fıttırdı da o açıdan reload yada redeem ettim
-
Birinci seans tavan olan kağıtlar var. Arçelik beko gibi endeksi etkileyen kağıtlar .
Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
[quote=catedral;69129]Peki sizce bu kağıtlar neden yükseliyorlar?[/quote]
Niye yükseliyorlarsa yükseliyorlar.
Beko 1,50 den 0,33 e düşmüştü sudan ucuz ondan yükseliyor. Arçeliğin dokuz aylığı fena değil fiyatı hiç olmadığı kadar ucuz ondan yükseliyor.
Zaten aklımdaydı satıcak dairem olsa satıp 0,33 den beko alırdım.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69087][COLOR="Red"][B]0,65 lik bi kaat var. [/B][/COLOR] Hani şu evimizde kullandığımız aletler. Sonra maden oldu. Adını yazmıyorum manipulasyona giriyormuş madem ..:) Ben manipule etmiyorum ya. Hala borsa ile ilgilenen varsa. Hah işte onda yüzde 20-30 2-3 tavan harekete başlayacaklar. Beko gibi olabilir.[/QUOTE]
Şimdi 0,62-0,63 :dü: O kaatın holdingi de taban şimdi. .dng
-
Yahu usd-ytl ne olmuş öyle gittim geldim :) Daha da yükselebilirmi var mı öngörüsü olan? En son 1.543 e yükselmiş şimdi biraz gevşemiş
-
kör gözler parmağa
[quote=catedral;69165]EEEE bu Arçeliği falan almadılar 3-5 kademe ... Kime sorucaz bunun hesabını şincik?
Bir de mal basıyolar millete anaaaa:)[/quote]
Ben mi yanlış görüyorum acabaa . Yoksa siz görmek istediğiniz gibi mi görüyorsunuz...
Arçelik ilk seans tavan kapanış 2,16 ikinci seans en yüsek 2,19
Beko kapanış 0,69 ikinci seans en yüksek 0,75.
-
Beko da 0,70 den mal yediriyorlar..
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;69169]
[QUOTE]Bunlar ikinci seans 3-4 kademe yukarı açılacak. Endeksi 150-200 puan yukarı taşıyacak... Bu bir al fırsatı olabilir..
Niye yükseliyorlarsa yükseliyorlar.
Beko 1,50 den 0,33 e düşmüştü sudan ucuz ondan yükseliyor. Arçeliğin dokuz aylığı fena değil fiyatı hiç olmadığı kadar ucuz ondan yükseliyor.
Zaten aklımdaydı satıcak dairem olsa satıp 0,33 den beko alırdım.[/QUOTE][/QUOTE]
[B]Az önceki yazınızda günlük çıtırdan bahsediyordunuz.. Daire satıp çok ucuz diye hisse almaktan değil... [/B]
Ayrıca .. Burası borsa.... devamını yazmıyayım:) Ucuz diye yada bilançosu iyi geldi diye bu piyasada hisse alırsanız.. Borsacı olamaz yalnızca yatırımcı olursunuz.. Yatırımcı olacaksanız.. Bir yatırımızı satıp (daire) niye başka bir yatırım yapasınız.. Yatırım birikimlerle yapılır...
Benim sorularıma da cevap vermediniz....:mad:
-
[quote=catedral;69175][B]Az önceki yazınızda günlük çıtırdan bahsediyordunuz.. Daire satıp çok ucuz diye hisse almaktan değil... [/B]
Ayrıca .. Burası borsa.... devamını yazmıyayım:) Ucuz diye yada bilançosu iyi geldi diye bu piyasada hisse alırsanız.. Borsacı olamaz yalnızca yatırımcı olursunuz.. Yatırımcı olacaksanız.. Bir yatırımızı satıp (daire) niye başka bir yatırım yapasınız.. Yatırım birikimlerle yapılır...
Benim sorularıma da cevap vermediniz....:mad:[/quote]
O çıtır oldu zaten seans başında aralık vade 34,525- 34-625 arasını gördü seans başında. ama çok fazla olmadı haklısınız.
-
[QUOTE=hexen;68852]halen tutyorum
subat systems
5 dakk short signal 15 dakk short signal gun long signal[/QUOTE]
shorts halen tutyorum eyer bugun subat kontrat 33200 yeresi gorur ordan realiz etceyim ..
-
Hemen Körük Olayına Gireyim;
[I][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Şunu bilin ki Prensim, Kabaran krizin DJ’i
ve onun görkemli şirketlerini yutmasından hemen sonra,[/SIZE][/FONT][/I]
[I][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Dünya’da o güne kadar görülmemiş bir çağ başlamıştı.[/FONT][/SIZE][/I]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Ayıların ve onların oğullarının doğduğu bu çağda,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Dünya üzerindeki boğalar ve danalar,[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]gökteki yıldızların mavi pırıltıları kadar dağınık fakat belirgindi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]İşte bu sıralarda Astatin geldi.[/I][/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][I]Çelik bilekli elinden kısa pozisyonları nadiren brakan bu kara saçlı, şahin gözlü yiğit,tüm uzun pozisyonları ayağının altında çiğnemek istiyordu.[/I][/FONT][/SIZE]
GROOOARRRRRRRR....GROOAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRR..
Şehre korku hakim sağ komayın...Nicedir shortlarımı süzersiniz ahlaksız boğalar..:)
-
Şu verişin endamına bakın...
-
Evet arkadaşlar, amcalarımız tezgahı kurmuşlardır. Bu saatten sonra yapılacak her işlemdeki kazanma şansınız, yazı turadaki şansınızdan % 80 daha az olacaktır.
-
[QUOTE=hexen;69177]shorts halen tutyorum eyer bugun subat kontrat 33200 yeresi gorur ordan realiz etceyim ..[/QUOTE]
şubat vade şort maliyetiniz kaç hexen babacım
-
SORU :
Seans sonunda piyasa yapıcılardan Garanti geçen vade sonunda yaptığı gibi esas görevini bozup güzel kar ettiği o anki uzlaşma fiyatının yakınına 20000 sözleşme blok alış veya satış koyar mı acaba ?
Geçen vade sonu güzel yapmıştı. Kimse de el süremedi tabii . el sürmesi mantıksız..
Fikirlerinizi bekliyorum.
-
[quote=catedral;69180]Şu verişin endamına bakın...[/quote]
Endamın yeter, gülüşün yeter, uğramasın sanaaaaaa, ne acı ne keder :..::..:
ACIMAYIN!!!!!!!!
-
[QUOTE=mersiyk;69182]şubat vade şort maliyetiniz kaç hexen babacım[/QUOTE]
short malyetim 35275 amma shorts stop 35300 yeresi artık
-
[quote=hexen;69177]shorts halen tutyorum eyer bugun subat kontrat 33200 yeresi gorur ordan realiz etceyim ..[/quote]
düşer miyiz o kadar :eek:
-
1,5 seansta 26 milyon lot....
Vayyy. Arçelik çok uzun yıllardır bu kadar spekülatif bir işlem hacmine hedef olmamıştı..
Piyasada çok sağlam bikaç grup kriz var diye birleşmiş olmalı herhalde :)
Bütün piyasa işi gücü bırakmış bu kağıtlarda oynuyor.
Herkes yazabildiği kadar yazsın .. 2008 yılını 1000 sayfa yapıp bitirelim şu forumu :) şu an 979 dayız bitirmezsek ayıp olur.
-
[QUOTE=SEYYAH;69186]düşer miyiz o kadar :eek:[/QUOTE]
33200..33700 arası hedef yeresi seyyahim eyer hedefe gider ora benim realiz yeresi eyer hedef gitmez ozaman stop etceyim