kapanış 58475....herkes niye sustuyawww
Printable View
kapanış 58475....herkes niye sustuyawww
[QUOTE=Astatin;152783]kapanış 58475....herkes niye sustuyawww[/QUOTE]
Bulaşık makinesi bitti, ben bulaşıkları boşaltıyorum. Diğerlerini bilmem :D
Hafta sonu IMF haberimi düşecek be yuh memlekette longcu bırakmadılar
Kuzuuuu duvardaki notun yerinde duruyormu
Bu arada bendeniz sazan üstadın yazdığını okuyunca alım emrini iptal ettim ama bu VOB bana göre değil beni bozar beceriksizsem beceriksizim, eleneceksem elenirim doğanın kanunlarına uyarım o yüzden ben bi temiz 9 ay VOB a ara veriyorum ama foruma gelir yazılarınıza teşekkür ederim haaaaaaaaa
Arada da sürçü lisan ettiysem affola büyüklerimin ellerinden küççüklerimin gözlerinden öperim
kalın sağlıcakla.
58050 susuz sabunsuz gider ilk etapta.
Dağıtmışınız ortalığı yeni geldimde habermi vardı
[QUOTE=stonhand;152785]Hafta sonu IMF haberimi düşecek be yuh memlekette longcu bırakmadılar
Kuzuuuu duvardaki notun yerinde duruyormu
Bu arada bendeniz sazan üstadın yazdığını okuyunca alım emrini iptal ettim ama bu VOB bana göre değil beni bozar beceriksizsem beceriksizim, eleneceksem elenirim doğanın kanunlarına uyarım o yüzden ben bi temiz 9 ay VOB a ara veriyorum ama foruma gelir yazılarınıza teşekkür ederim haaaaaaaaa
Arada da sürçü lisan ettiysem affola büyüklerimin ellerinden küççüklerimin gözlerinden öperim
kalın sağlıcakla.[/QUOTE]
Dur gitme, daha doğrusu git 3-4 gün kafa dinle tekrar gel... Üst üste kötü işlem yapınca en iyi çözüm biraz ara vermektir...
hay Garanti Bankasına *....
59625 geçerken hiç yapmam bir stop los koyayım datadan önce 59,750 dedim...
meger garantide stop los yok
59,550 den kapattı shortları...
bende ağzım açık bir şekilde bakıyorum ekrana.
YYAAFD
son poz .. 900 uzun ..baya alsat yaptım veri sonrası .. 900 uzun pozada stop yazdım .. stop olursam flat girerim geceye .. yoksa uzun ... hayırlısı ..
[QUOTE=Larossıan;152786]58050 susuz sabunsuz gider ilk etapta.[/QUOTE]
58000 kırılması zor değil mi, zurnanın zurt dediği yer orası olacak... Günlük ve haftalık yükselen trend ordan geçiyor sanırsam...
[quote=enorton;152791]58000 kırılması zor değil mi, zurnanın zurt dediği yer orası olacak... Günlük ve haftalık yükselen tren ordan geçiyor sanırsam...[/quote]
Yok be kısa vade 58000 takmaz fazla 57300 biraz zorlar.Arada birde 58275 var kısa.
[QUOTE=activex31;152789]hay Garanti Bankasına *....
59625 geçerken hiç yapmam bir stop los koyayım datadan önce 59,750 dedim...
meger garantide stop los yok
59,550 den kapattı shortları...
bende ağzım açık bir şekilde bakıyorum ekrana.
YYAAFD[/QUOTE]
Abi bankalardan VOB işlemi yapmayın... Hem sistemleri kötü, hem komisyon yüksek, hem de muhatap bulamazsın... Aracı kurumlara yönelin...
[quote=ÖZGÜR EFE;152787]Dağıtmışınız ortalığı yeni geldimde habermi vardı[/quote]
en güzelide o....haber olmadan düşüyor