kapanışa kadar uzunum artık ..
Printable View
kapanışa kadar uzunum artık ..
[quote=enorton;152793]Abi bankalardan VOB işlemi yapmayın... Hem sistemleri kötü, hem komisyon yüksek, hem de muhatap bulamazsın... Aracı kurumlara yönelin...[/quote]
Kesinlikle aracı kurumlarda yapilmalı
+.
+.
+.
[QUOTE=Astatin;152782]TOKOBA, ya bu Pelinn e gerçekten aşıkmıydın neydin.dng
ya merak ettim..PM ni atmadın hala..itirafdamı buluncaktın yoksa...:..::..:[/QUOTE]
Ulaa PMi attım cevap da yazdın ya
Ey gidi Astatin bunadın mı yoksa
şimdi bu düşüş fdji de kanımca tren çizgisini kırarak (9359) 9247 lere kadar bir sarkış ve kendini tekrar trend çizgisine (9359)yada az içine geri atış yönünde olacaktır,
bu hareketle yeterli marj yakanmış olacaktır 1.etap için,
33.000 den AL veren GÜNLÜK hala SAT vermiş değil emme artık yumurta kapıya dayandı.yani bık bııııııık deyip pırtlatabilir kırnızı OK u...:D
ama fekat lakin [B][COLOR=blue]hala[/COLOR][/B] LONG tut konumunu sürdürüyor.
2 yılda toplam 8 trade var.onu göre hesap edin siz işte :D
Erzurum valisini polis ormanda fuhuştan yakalıyor ben valiyim diyor,::: poliste yok ya bende cumhurbaşkanıyım diyor....hehehheheh:::::::::
[quote=security;152798]şimdi bu düşüş fdji de kanımca tren çizgisini kırarak (9359) 9247 lere kadar bir sarkış ve kendini tekrar trend çizgisine (9359)yada az içine geri atış yönünde olacaktır,
bu hareketle yeterli marj yakanmış olacaktır 1.etap için,[/quote]
Dow süprizinide IMF haftasınıda hesplar içine almak gerekli,
%5 artı kapatabilirz .ralli ralli ralli .. . heheheh:D:D:D:D
Pambık ..Günlük satta....
[QUOTE=selçuklu;152802]%5 artı kapatabilirz .ralli ralli ralli .. . heheheh:D:D:D:D[/QUOTE]
Foruma bak %5 den aşağı atan yok :D
uzun devam .. satım çılgınlığı oldu .. şimdide alım çılgınlığı olsun .. hehehe:D:D
şövalye patron .. roubinmiydi neydi o adam konuşsun şimdi tam sırası .. üvvv :D:D