Dolara verdiler bu arada...
Printable View
Dolara verdiler bu arada...
DOV REPORT
10 dk sat
30 dk sat
60 dk sat
gün sat 30.09.dan beri henüz teyit edilmedi)
haf al uzun zamandan beri bööle 06.07.09 dan beri
[QUOTE=selçuklu;152806]şövalye patron .. roubinmiydi neydi o adam konuşsun şimdi tam sırası .. üvvv :D:D[/QUOTE]
Şovalye Shorta geçmiştir bence ya da bu kapanışla geçer... Sen ona ümit bağlama pek :)
[QUOTE=sovalye;151561]plan:
yarın gün içi 59.300 aşağı kırılırsa kimseyi tanımam çok fena şortlarım
ama gün içi 59.300 kırılmazsa kapanışa bakarım kapanış 60.000 altı olursa ve piyasayı görece güçsüz görürsem o zaman da şortlarım aksi takdirde longlarla devam ederim.
hayat basit
plan basit
borsa hepsinden daha basit:)
herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
[quote=Astatin;152803]Pambık ..Günlük satta....[/quote]
ne satıyon tavuk mu satıyon :p
benkim SAT vermedi.vermediyse de vardır bi bildivi...anadın nı? .dng
yaf zati laf ossun diye yazdım.GÜNLÜK ile trade eden kim var burada? yanılmıyorsam bir cbaykus var o da 5 günlük WMA kullanıyor.başka kisme yok.
can mı dayanır la günlüğün istopuna? de get işine manyak mıdır nedir? aaa psikolojik deli düş yahamdan :..:
Geri döndüm kısaları kapattığıma çok üzüldüm.dng
Biraz önce Hasan Kurtulmuşun analizini okudum.Bugünlük spotun en aşağıda 58315 e sarkabileceğini öngörmüş. Spot şuana kadar en düşük 58216 görmüş.
Zaten çok zor karar veriyorum,erken indik yine tersoya gelicem gibi bir his var,hayırlısı.:(
[QUOTE=selçuklu;152790]son poz .. 900 uzun ..baya alsat yaptım veri sonrası .. 900 uzun pozada stop yazdım .. stop olursam flat girerim geceye .. yoksa uzun ... hayırlısı ..[/QUOTE]
zero işlem 900 uzun devam .. stop belli strateji belli .. .arkaya yaslandım ...
Djı -%4
vop report
10 dk al
30 dk sat
60 dk sat
[QUOTE=Astatin;152813]Djı -%4[/QUOTE]
kırkar kırkar düşecekmiş zaten :):):)
1 dk al geldi .. ralli :D
kuzu nerdesin hala paralarını mı seviyorsun.. yoksa lönkledin mi?
59200 FLAT.. Haftasonuna FLAT.. IMF'ye FLAT..