-
[quote=mbm;152844]he benimde taa 300 den alırken belli olduydu geceye uzun girecegim.......
eşşek kafam...acele ettik alırken....[/quote]
Ya biz naapalım..200'den uzunları kapatıp FLAT'ladık.. üüü :o
Her zaman dediğim gibi.. [B]Bereket versin..[/B] ;)
-
Dün de aynısı olmuştu, geceye sistemler Al da girmişti, çok güçlü durmuşturk... Pazartesi günü bugün gibi olur mu Allah bilir... Sistem AL derse alırız...
-
[quote=BORSACIOZGUR;152768]59100-59150 full long....
uzun süreden beri konuştuğumuz biraz geri gelebiilr dediğim 61400 den sattığımız longların yarısını 60400 den(bunu biraz pahalı koyduk), yarısını da 59100 den yerine koyduk. İşte bunu bekliyordum.
[U]Şimdi ellerimiz gögsümüzde, bagdaş kurup keyifle IMF ile anlaştık haberini bekleme zamanı..[/U]
Burada aganın milleti döktürüp pazartesi salı yukarı yapacağımızı düşünüyorum.[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=darkred]Geliyo geliyo üç harfli yabancı nın IMF 'si geliyo :))))[/COLOR][/SIZE][/FONT]
euro-dolar da milleti fena biçtiler.tam 3 kere stop oldum ))):):):):
-
piramitli uzunum .. haftasonuna ... hayırlısı artık ..
alım satım penceresini kapattım .. açamam tekrar .. hehe :D
-
Ne kadar güvenilir bilmem ama bende EUR/USD güveniyorum geceye uzun hadi hayırlısı
-
[QUOTE=mbm;152854]bende çok kar yok.....
ben kesin uzun....flat bana göre değil...
cebimdeki sıcaklıgı bilirim diyorsanız flat neden olmasın....:):)
güne ters başlamasaydım bugün sıfır işlemle kısa girmem gerekirdi...sistem dogrultusunda....oda ayrı mevzu...
şimdi uyumsuzluga güvenip risk almak durumundayım.....uzun geceye[/QUOTE]
abi senkronu yakaladk senle .. helva yaptırayımmı sanada .. pazartesi dağıtırız .. hehehheheh :D:D:D:D
-
[QUOTE=enorton;152856]Dün de aynısı olmuştu, geceye sistemler Al da girmişti, çok güçlü durmuşturk... Pazartesi günü bugün gibi olur mu Allah bilir... Sistem AL derse alırız...[/QUOTE]
bu sefer fdow saatlik uyumsuzluk ihtimali var yanında....
he heeee:)))
olmazsada canı sagolsun...:D
-
[QUOTE=selçuklu;152860]abi senkronu yakaladk senle .. helva yaptırayımmı sanada .. pazartesi dağıtırız .. hehehheheh :D:D:D:D[/QUOTE]
he yaptır.. ucuzundan olsun.. HA HAAA:D:D
-
veri sırasında yanlış bi noktadan poz açtım. ciddi bi eksiye düştükten sonra 15:12 itibarı ile durumu anca sıfırladım.
sonuç, koca günü saçma bi karar yüzünden yedik.
neyse, zarar yok. buna da şükür.
herkese iyi hafta sonları.
bana iyi haftalar. :D
-
baskı belli küskü belli, belli belli, bellimi belli
-
[QUOTE=mbm;152862]he yaptır.. ucuzundan olsun.. HA HAAA:D:D[/QUOTE]
:D:D benim helva belli abi .. un su şeker ..
kimler uzun .. ona göre .. şipariş alınır ..:D:D:D
-
5 daklık ve saatlik flatde kapattı..geceye flat...
iyi akşamlar.