iyi tatiller..
geceye uzun.....
Printable View
iyi tatiller..
geceye uzun.....
Hafta sonuna uzun,yalnız pek rahat değilim.
Helvamı isterim.
Herkese iyi haftalar,iyi tatiller.
cümleten iyi akşamlar .. iyi haftasonları .. şanslı günümmüş bereket versin .. piramit işi iyi olmadı gibi ama .. hayırlısı olsun ...
ne zaman dışarı çıksam 1000 puanlık hareket konti garanti valla :)
iyi tepmişiz yukarıya.pazartesi ola hayrola..
iyi tatiller herkese..
[quote=selçuklu;152869]cümleten iyi akşamlar .. iyi haftasonları .. şanslı günümmüş bereket versin .. piramit işi iyi olmadı gibi ama .. hayırlısı olsun ...[/quote]
patron bugün iyi performans sergilediğine göre helva fıstıklı olabilirmi :)
haftasonuna fil-at...eyi haftasonları....tokoba mesaj nooldu:D:D:D
hafta sonuna no işlem kısa devam
şuan ki fiyatın içinde dj nin 030 luk eksisi var 040 artı kaparsa bile en baba 300 puan gapla yırtarız diye düşünüyorum
kaldıki dj bu istihdam olayına kapanışa doğru güzel bir cevap verecektir kanaatindeyim
dj kapanış tahminim 9424,30 kim yazıyorsa kayıtlara geçsin :P:P:P
[QUOTE=YAVUZHAN;152872]patron bugün iyi performans sergilediğine göre helva fıstıklı olabilirmi :)[/QUOTE]
helvalarımız standart abi .. ama sana özel yaparım .. :)
Borsa yetkililerinin verdiği bilgiye göre 16 Ekim 2009 Cuma gününden itibaren seans bitiş saati 17:35 'e uzatılacaktır.
[quote=takatsiz;152859]Ne kadar güvenilir bilmem ama bende EUR/USD güveniyorum geceye uzun hadi hayırlısı[/quote]
Amerika merkez bankası çok para bastığına göre. çok para basan ülkenin parası değer yitirir..
[U]Amerika önümüzdeki yıllarda enflasyonist baskı ile uğraşacak..[/U]
Avrupa bölgesi çok fazla para basmadığına göre
[U]Euro nun da önümüzdeki yılllarda daha [COLOR=red]çook[/COLOR] dolar karşısında değer kazanacağı kesi[/U]n.. Benim düşüncem 1-2 yıl içinde parite 2,2 ama.. bakıcaz görücez
[QUOTE=fXci;152775]58800 kırılırsa 58000 a kadar paraşütsüz düşerik dimedi dimeyin emme
emmmmmme 58800 üstesinde yukarı attaklara dikkat edin
dimedi dimeyin peynir ekmek yimeyin gayri[/QUOTE]
hohoyt gene döktürdüm gayri hani teşkürlerim :::
cümleten iyi haftalar herkese,