Selçuklu PAtron,
Seni yine teprik ediyorum..Senin haftanın teprik edilecek adamı seçiyorum. Seni şövalye ilan ediyorum ....+.+.
Tokoba, Mesaj nooldu yawww
Printable View
Selçuklu PAtron,
Seni yine teprik ediyorum..Senin haftanın teprik edilecek adamı seçiyorum. Seni şövalye ilan ediyorum ....+.+.
Tokoba, Mesaj nooldu yawww
Abd`de agustos ayında fabrıka sıparıslerı
beklenmedık sekılde dustu.
Tıcaret bakanlıgının acıkladıgı verılere gore, agustos ayında fabrıka
sıparıslerı yuzde 0,8 gerıledı. Boylece, sıparısler son 5 ay ıcındekı en buyuk
dususu kaydetmıs oldu.
Ekonomıstler, fabrıka sıparıslerının yuzde 0,7 gerılemesını
beklıyorlardı.
Fabrıka sıparıslerının dusmesınde, tıcarı ucak talebındekı gerıleme
etkılı oldu.
-aa-
|
FDAX kapanış tahminim %3.8
FDJI kapanış tahminim %2
eksi debiki
[QUOTE=Astatin;152884]FDAX kapanış tahminim %3.8
FDJI kapanış tahminim %2
eksi debiki[/QUOTE]
ne o asti.. tavuk kümesimi kapatıyon......:)
bak şimdi fincan kulpta olur 5 dakikalıklar.....
artı 1 üzeri kapatır fdow....
[QUOTE=Astatin;152882]Selçuklu PAtron,
Tokoba, Mesaj nooldu yawww[/QUOTE]
insan benide teprik eder ::: okadar analiz ettik hepside oldu gayri etsene benide deprik :::
[quote=mbm;152885]ne o asti.. tavuk kümesimi kapatıyon......:)
bak şimdi fincan kulpta olur 5 dakikalıklar.....
artı 1 üzeri kapatır fdow....[/quote]
hindi olsun senin olsun mbm :)
yalnız korkarımki nasıl çıkışda NU ları badem ettiler, düşüştede PU ları badem ederler....
[quote=fXci;152886]insan benide teprik eder ::: okadar analiz ettik hepside oldu gayri etsene benide deprik :::[/quote]
seni de en kralından teprik ederim...:D
[QUOTE=Astatin;152888]seni de en kralından teprik ederim...:D[/QUOTE]
savol asteton teşekkür ederim :::
[quote=Altan;152222]bende de günlük - kapanış ile sata geçti..long girenler niçin girdi anlamış değilim..bende mi bi sorun var acep:))[/quote]
bugün işim vardı bakamadım..fena trade fırsat kaçmış yine:))neys
perşembeden şort devam..endex satoğlu sat da artık..:)) dow bu gece 8400 e yakın kapar..;) ;)
.....herkese iyi tatiler.....
[quote=Altan;152890]bugün işim vardı bakamadım..fena trade fırsat kaçmış yine:))neys
perşembeden şort devam..endex satoğlu sat da artık..:)) dow bu gece 8400 e yakın kapar..;) ;)[/quote]
8400 biraz fazla olmamışmı:..:
işten yeni geldim short devam ptesi shortcu duasını şimdiden ediyim dualarım shortcularla.
larossıan abi sanada saygılar abicim büyüksün..+.
ahanda selçuklu hediyesi haftasonu graf ... yükseliş trendi bitti diyebilmek için . kanalın altında günlük kapanış gerekiyor .. alım çılgınlığı potansı devam ediyor ..
önümüzdeki hafta son coşku olacak bence .. hayırlısı olsun .. cümleten iyi haftasonları ..
ayrıca kanal belli ... analiz belli... projeksyon belli .. alım çılgınlığı belli .. satım çılgınlğı sonra gelecek oda belli .. ... heheh :):)
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/1088/adszpeh.png[/IMG]