haftasonu verdiğim HHVLLV3100 ve HHVLLV550 setuplar....
ikisi de 72.800 den al vermiş....üvvvv...::::..:
sistemler çok sonra dönebildi...:(
Printable View
haftasonu verdiğim HHVLLV3100 ve HHVLLV550 setuplar....
ikisi de 72.800 den al vermiş....üvvvv...::::..:
sistemler çok sonra dönebildi...:(
yarısı 900 den kapanır uzunların...2/5 uzun dewam...
[quote=Multipass Nikola;266605]600 lonkklarr..900 iade...histemic[/quote]
usta ya sistem koptumu girmek zor olmuyormu ben ne zaman böyle yapsam .dng
[quote=a.kaya;266618]usta ya sistem koptumu girmek zor olmuyormu ben ne zaman böyle yapsam .dng[/quote]
Cık..daha önce muhtelif kereler dedim...hangi koşullarda sistemik hangi koşullarda non-sistemik işlem yaptığımı...rastgele flatlemiyorum...yakın geçmişte büyük puanlı bir karlı sinyal olduysa, indiklerin durumu, nunu lar, piyasa psikolojisi,getiri eğrisinin durumu felan feşmeken...şüphe-korku ile pozisyon tutacağına, kar ile kenarda kal..fırsatlar bitmez
yyld ...
[quote=Multipass Nikola;266621]Cık..daha önce muhtelif kereler dedim...hangi koşullarda sistemik hangi koşullarda non-sistemik işlem yaptığımı...rastgele flatlemiyorum...yakın geçmişte büyük puanlı bir karlı sinyal olduysa, indiklerin durumu, nunu lar, piyasa psikolojisi,getiri eğrisinin durumu felan feşmeken...şüphe-korku ile pozisyon tutacağına, kar ile kenarda kal..fırsatlar bitmez[/quote]
tebrikler hocam .brv
kanalizasyon 725 te zayıf bi destek var ... güçlüde olabilir ama .. belli olmaz .. üvvvv . .yyld .. ben şahsen .. istop belli ..
[IMG]http://img834.imageshack.us/img834/597/adszym.jpg[/IMG]
selçuklu patron son durumda 1dk sayım rica etsem. benim cuma saydığım bearsayım exx olucak sanırm.
[QUOTE=trader38;266637]selçuklu patron son durumda 1dk sayım rica etsem. benim cuma saydığım bearsayım exx olucak sanırm.[/QUOTE]
abi şuan ew bakmıyorum ...şöyle olabilir belki tam bilemeyecem .. üvvv
[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/6425/adszid.jpg[/IMG] ..
825 lonkk tekrar...kapanış tahminim..75275
[QUOTE=Multipass Nikola;266644]825 lonkk tekrar...kapanış tahminim..75275[/QUOTE]
deprik ederim .. patron golu atalım bence ... üvvvv ... bir recam var abi . .niki eski haline getirsen ya .. astetron ... astaton falanda olur .. üvvvvvvvvvvvv :o:o:o :D:D:D .. bnce yani .. benim fikrim ... üvvvvvvvvvvvvvvv ... heç sevmedim yeni nikini ... :o:o
ralli---eynseync