Günaydın, Bol kazançlar,
Pasta verebilecek varmı?
Printable View
Günaydın, Bol kazançlar,
Pasta verebilecek varmı?
[QUOTE=Astatin;152965]Patron ayıp ediyosun ya..Ayular öksüz kaldı..senin bebeler süt bulamıyo..haberin olsun..dön yuvana, çoluk ocuk seni bekliyomuş..ben insanlığını yapıp haber vereyimde gerisi sağa kalmış patronaj...:..::..:[/QUOTE]
yeni tepe görecez patron bence .. ayılar iyi .. janiye bıraktım emanaten .. en iyi o bakar bebe ayılara .. heheh :D:D:D
long başladık hayırlısı bakalım
[quote=erkan.;152967]Günaydın, Bol kazançlar,
Pasta verebilecek varmı?[/quote]
buyur..aldın mesajı :..:
[QUOTE=selçuklu;152963]bugün hiç işlem yapmak isteniyorum ama bakalım ... zero işlem uzun devam .. ralli .[/QUOTE]
aynen patron, uzun devam.. fdow da bi TOBO gördüm sanki...lelele pardon ya tobo olacak..:)
15 dk oldu vob açılalı .. zero işlem .. vay anasını .. :D:D:D
ENDler savaş hazırlanıyor patronajlar...Şortlar 3/5 oldu...Belkide son savaşlarına gidiyorlar..üwwwww
[quote=Astatin;152970]buyur..aldın mesajı :..:[/quote]
EFG yi göremedim masada.
[quote=jerfin;152971]aynen patron, uzun devam.. fdow da bi OBO gördüm sanki...lelele[/quote]
[quote=selçuklu;152968]yeni tepe görecez patron bence .. ayılar iyi .. janiye bıraktım emanaten .. en iyi o bakar bebe ayılara .. heheh :D:D:D[/quote]
[quote=selçuklu;152972]15 dk oldu vob açılalı .. zero işlem .. vay anasını .. :D:D:D[/quote]
PAtron az önce ABD den aradılar JP morgan'dan, Selçuklu patrob bugün işlem yapmamış hayırdır bri bildiğimi var yoks ahasta falanmı diye sordular..Ayrıca hükümet de tedbir almaya hazırlanıyormuş, senin piyasa yapıcılığını 15 dakıkalığına bile brakman piyasada şok etkisi yapmış patron, kamu bankalrı müdahale edecekmiş..oda olmazsa cemaat müdahale edecekmiş voba:..::..::..: alın verin cebinizden verin..:..::..:
günaydın arkadaşlar,kolay gele..
günaydın herkese :))
[SIZE="5"][B][COLOR="DarkGreen"]zild...[/COLOR][/B][/SIZE]