-
[quote=Astatin;152981][COLOR=red]Z[/COLOR]avallı [COLOR=red]İ[/COLOR]nsanlar [COLOR=red]L[/COLOR]ongda [COLOR=red]D[/COLOR]ağıldılar:D:D:D:D 3 gün sonrasının manşeti patron :)
Yoksa,
[COLOR=red]Z[/COLOR][COLOR=black]alim[/COLOR] [COLOR=red]İ[/COLOR]nsanlar [COLOR=red]L[/COLOR]ongla [COLOR=red]D[/COLOR]ağıttılar mı...üüüüüüüüü
3 gün sonrasının manşeti deyince aklıma geldi..Son Durak 4 filmini 3 boyutlu olarak izlemenizi tavsiye ederim...Filmde bi numara yok ama, insanın iki kaşının arasına hızla gelen bir tornavidayı hisetmei, kucağına araba motoru düşen kadından pırtlayan kanları yüzünde hissetmesi, burnunun üstüne insan bağırsağı düşmesi falan enteresan duygular yani...
Şimdi aklıma bi fikir daha geldi..Şu emmanuelle serisini 3 boyutlu çekip vizyon averseler...peeeeeee..paraya baaakkk...yavuzhan sinema sektörüne mi girsek lo yırtmak için ne :).kom.kom.kom[/quote]
dediğin seriyi çekersek sırf o seriyle büyüyen neslin nostalji,hatıra,koleksiyon amaçlı alımlarıyla uçarız patron.arkasından şirketi halka arz ederiz :..: ee bizim şirketin kağıdınada 10 tavan yakışır tabi,nede olsa borsacıyız :..:
ben sayısala çalışayım sen cast ı oluştur :::
-
Günaydın,
IMKB100, 46800'ü sağlam kırmışa benziyor. Buralarda biraz tutunabilirse sağlam küskübar gelebilir....
-
100 uzun 59 altına stop yazıp arkaya yaslandım .. ralli .. .
-
fdow ve spotta tobo grdüm .. %5 çıkarız bence bugün .. heheh :D:D:D
-
[quote=YAVUZHAN;153003]dediğin seriyi çekersek sırf o seriyle büyüyen neslin nostalji,hatıra,koleksiyon amaçlı alımlarıyla uçarız patron.arkasından şirketi halka arz ederiz :..: ee bizim şirketin kağıdınada 10 tavan yakışır tabi,nede olsa borsacıyız :..:
ben sayısala çalışayım sen cast ı oluştur :::[/quote]
cast kolay patron...bi başrol oyuncusu sorunumuz olabilir... ama buluruz sanırsam..hatta rahat buluruz...way be..bak serinin isimleri de hazır.
Emmanuel I- Reloaded
Emmanuel II - K*ltağın Dönüşü
Emmanuel III- Türklerin Saldırısı
Emmanuel IV - İyi, kötü, küskü (bu western versiyou..orjinal seride yok..:D)
Emmanuel V - Küskülerin efendisi (en fantastiği bu..başrolde cüceler var)..
püfffff... yaaprız bu işi yırtarız biz Yavuzhan:D:D:D
-
tüm periyotlar satışta..
kısa periyotların aşırı satımda olması sebebiyle cılız yukarı denemeler gelebilirsede negatif görünüm gün periyoduna sirayet etmek üzere..
60 bin üstüne çıkamayacak piyasada satış baskısı giderek daha fazla hissedilecek gibi.
game over formasyonuna çok çok yakınız artık..
-
-
piyasa az daha yükselsin .. açılan shortların stoplarıyla 60000 üstüne çıkarız bence .. ralli ralli ralli
-
300 den 1/5 şort..stop yakın yereler
-
artık kapanışa kadar işlem yapmayacağım .. stop yazılı .. ya stop olurum .. yada akşama kadar .. uzun devam .. hayırlısı .. yeni tepe görecez bence .. ralli ralli ralli ...alım çılgınlığı bekliyorum .. olmadı stop olurum ..
-
IMKB100 yine 46800'ün üstüne çıktı namussuz. Ne destekmiş be... Bu bölgede dolaştığı sürece ne long girilir, ne short. Herhangi bir yöne doğru araya 300 puan koysun, ondan sonra düşünürüm...
-
350 den şort de şort... 2/5 şort