1 dk al geldi .. hayırlı uğurlu olsun ..
Printable View
1 dk al geldi .. hayırlı uğurlu olsun ..
60.500 isterük..:)
5 dkda al verdi a* .. ralli .
500 dende şort cerfo...:)
500 şortlar 400 dne flat..ne güzel verdile röyle bir anda hüülülüllü...2/5 şort devam
işlem yok uzun devam .. .. gün sonu ya uzunum .. yada flat ..
alıi baskısı hissettim..ful flatt...
arkadaşlar selam,
az önce uyaracaktım. ama piyasayı açılıştan beri izlemediğim için belki fikir olarak yanıltırım diye korktum, birşey yazmadım.
bir yöne doğru dow gidiyor, bizimkiler takip etmiyor.
alım ya da satım baskısı kuruyorlar. milleti dowun tersine hareket etmeye zorluyorlar. şu mantıkla: dow (mesela) 20 dakika öncesine göre %0,20 yükseldi, biz düşüyoruz. dow da az aşağı kayınca voleyi vururuz. şortlayalım.
10 dakika sonra sonra sebepsiz yere aynı yere hatta daha ilerisine geçmiş oluyor piyasa.
son 10 iş gününde bunu sadece benim gözlemlediğim 3. sefer yaptılar.
yeni taktik bu sanırım. bir yöne baskı kur, sonra yurtdışı yönünde birden pırtlat.
bu taktiğe karşı biraz daha uyanık olunmalı derim...
herkese bol kazançlar...
[QUOTE=Astatin;153018]500 dende şort cerfo...:)[/QUOTE]
shortlayıp durmayın daaa piyasnaın önü açılsın...dng
[quote=jerfin;153023]shortlayıp durmayın daaa piyasnaın önü açılsın...dng[/quote]
mahalle baskısı hissettim..425 den 1/5 şort yzdım..ahada gitti
[quote=unlimitted;153022]arkadaşlar selam,
az önce uyaracaktım. ama piyasayı açılıştan beri izlemediğim için belki fikir olarak yanıltırım diye korktum, birşey yazmadım.
bir yöne doğru dow gidiyor, bizimkiler takip etmiyor.
alım ya da satım baskısı kuruyorlar. milleti dowun tersine hareket etmeye zorluyorlar. şu mantıkla: dow (mesela) 20 dakika öncesine göre %0,20 yükseldi, biz düşüyoruz. dow da az aşağı kayınca voleyi vururuz. şortlayalım.
10 dakika sonra sonra sebepsiz yere aynı yere hatta daha ilerisine geçmiş oluyor piyasa.
son 10 iş gününde bunu sadece benim gözlemlediğim 3. sefer yaptılar.
yeni taktik bu sanırım. bir yöne baskı kur, sonra yurtdışı yönünde birden pırtlat.
bu taktiğe karşı biraz daha uyanık olunmalı derim...
herkese bol kazançlar...[/quote]
Patent alalım.
[B]Unlimitted Positioning System :[COLOR=red]UPS .brv[/COLOR][/B]
cerfo pabıcı yarım gel şortada oynayalım... selçuklu pabıcı yarım ayu olda oynayalım... de hayne..şıkır şıkır