Astatin benim analizi rica ediyorum
Printable View
Astatin benim analizi rica ediyorum
5 dk ve 30 dk da . OBO , boyun 34600 da , boyun kırılırsa , obo nun hedefi 33400 olur şubat vadede.
[quote=CIRCIR;69232]Astatin benim analizi rica ediyorum[/quote]
cinsiyetin kurtarmıyo :) ....şaka bir yana..şimdiye kadar seni sadece teşekkür eden insan olarak bildik..seni analiz edecek kadar mesaj yazmadın... kısaca " i dont know what you did last summer":..::..::..:hele bi yeterince mesaj yaz..sana da sıra gelcek...şimdi sırada başkası var...bilin bakalım kiiimmmmmm :)
şelale
[QUOTE=abka;69227]2009 da vob da stopaj (%10 vergi) var mı?.çünkü daha önce bir yıl ertelenerek ,2009 da başlanacakdı..hisse senedinde kalkdı,ama vob da durum?[/QUOTE]
2009 da başlanyor galiba :(
[URL="http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/docs/VOBvergiraporu2008.pdf"]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/docs/VOBvergiraporu2008.pdf[/URL]
[QUOTE=CIRCIR;69232]Astatin benim analizi rica ediyorum[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;69230]bu kadarcık istatiki veriyle yine fena iş çıkarmamışsın.. ben senin hakkında bir analiz yapmaya kalksam 3 cümleyi geçemezdi:..:
topluma aykırı bir insanım ve senin gibi uçlarda gezen, aykırı insanlar çeker beni
bak, tek cümle ile senin de kısmen analizini yapmış oldum:..:[/QUOTE]
Cırcır sen bekle biraz. Muhabbeti kesme.
HERKESE MUTLU YILLAR!!!!!BEN KAÇIYORUM....GÜZEL GÜN OLDU..VOB da 600 puan kar..Jerfin the Impressed :).....FULL METAL JACKET...!!!!:)VOB kapanana kadar bu manzara değişmesin...Jerfin kısmı dahil :) :) :) gendüüüze iyi bakınız...teykeyırovyu
ben hala olumlu tavrımı koruyorum çıkmamış candan umut kesilmez diyorum.Lakin 5 dk aralık fena durmuyor spotu bekliyoruz sanki!
[QUOTE=CIRCIR;69232]Astatin benim analizi rica ediyorum[/QUOTE]
Beleşe analiz olmaz
önce atasın bi yüzlük
ondan sonra sugar bir analiz yapılır.:..:
[quote=parderi;69237]Cırcır sen bekle biraz. Muhabbeti kesme.[/quote]
şşş o ne biçim laf öyleee...Jerfin senin bildiğin kızlardan değil !!!!!:..::..::..:Bonus, Bonus, Bonus, Bonus:..::..::..::..:
[quote=selçuklu;69235]şelale[/quote]
güzel olur ama olur mu acep?
[QUOTE=Astatin;69238]HERKESE MUTLU YILLAR!!!!!BEN KAÇIYORUM....GÜZEL GÜN OLDU..VOB da 600 puan kar..Jerfin the Impressed :).....FULL METAL JACKET...!!!!:)VOB kapanana kadar bu manzara değişmesin...Jerfin kısmı dahil :) :) :) gendüüüze iyi bakınız...teykeyırovyu[/QUOTE]
Astatin utandı. kaçıyor..uyk
[quote=selçuklu;69235]şelale[/quote]
asalım asalım !!!!
[quote=parderi;69243]Astatin utandı. kaçıyor..uyk[/quote]
utanılacak bir şey yapmadım..yine olsun yine yaparım...sen öyle san...bil bakalım nereye gidiyorum:D:D:D:D...yaww yeter çıkmam lazım..trafiğe kalacağım...
[QUOTE=enorton;69236]2009 da başlanyor galiba :(
[URL="http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/docs/VOBvergiraporu2008.pdf"]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/docs/VOBvergiraporu2008.pdf[/URL][/QUOTE]
Rapor Ağustosta hazırlanmış sanırım o sıralarda hisse verigleri duruyordu. Hisse vergileri kalkınca yayınlanmış bir rapor olması daha güvenilir olurdur. Bnim bilfdiğim işin muallakta olduğu.
[quote=parderi;69224]Bu analizi pellini hakkında yapsaydın vereceği 2 cevap olabilirdi.
1- Biraz daha sade anlatırmısın.
2- Ya ben bi şey anlamadım derdi.üüü[/quote]
Sen öyle san :) Pell Inn, Jerfin e ulaşmak için paravan dı...Hatta Pell Inn de bendim :) Zaten Jerf Inn :) kod orda gizli :..::..::..: a yeter yeter...yeni yıla geyik yaparak girip yıl boyu geyik yapmak istemiyorum..en azından forumda yapmak istemiyorum...(Jerfin Hariç:..::..:)...bu hakikaten sondu..Tekrar mutlu yıllar..
PS: Jerfin, hoşgörün için teşekkürler...Jerfın The Extremist....
[QUOTE=Astatin;69245]utanılacak bir şey yapmadım..yine olsun yine yaparım...sen öyle san...bil bakalım nereye gidiyorum:D:D:D:D...yaww yeter çıkmam lazım..trafiğe kalacağım...[/QUOTE]
Hadi git bakalım sıkıştın galiba.
Herkese iyi seneler,
hakkınızı helal edin, voborsa sizlere emanet, seneye görüşürüz:), saygılar.
Astatin yavaş git malum yılbaşında hava trafiği bu saatlerde rush hour yani :D Paritelerde toparlanma işareti görüyorum sanki DJI akşam çok kötü düşmez gibi görünüyor varmı DJI tahmini olan? :D
[QUOTE=Astatin;69247]
PS: Jerfin, hoşgörün için teşekkürler...Jerfın The Extremist....[/QUOTE]
rica ederim hoşgörü karışlıklı.. hepsi şaka, latife.. iyi yıllar...
Haa iyi hatırlattınız sn hexa, son olarak 2009 yılı dow tahmini yapıyım, 2009 yılının ilk günü perşembe, perşembe bildiğiniz gibi yılın ilk günü olursa yılboyu perişanlık getirir demektir:D, zaten ABD nin durumu ve dow un hali ortada, sanırım 2009 yılındada boğalara günyüzü göstermez bu global paragöz finans kesimi, para dedinmi akan sular durur, üretimdeki gücü azalan ABD nin borsası dow 2009 yılında sürünür, düşüş dow için öyle 4000-5000 lerde durmaz şimdiden söyliiim, saygılar.
Bullmarket yakışıklısın lakin pesimistsin olmadı bak :D Senin dolar analizlerini özlüyorum daha sık girersen sevinirim forum alanına :D
[QUOTE=hexa;69253]Bullmarket yakışıklısın lakin pesimistsin olmadı bak :D Senin dolar analizlerini özlüyorum daha sık girersen sevinirim forum alanına :D[/QUOTE]
Ama dolardada pesimistim şu sıralar, hiç optimist olmadım zaten, şu kötü yıllar bitsin, aslıma dönerim nasılsa, bull... ;)
Yahu borsadaki bu son saat yükselişi nedir bilen var mı? Dolarda düşüş mü bekliyorsun bull?
[b]sayın özgür
ders 1.... Level 10 [/b]
sapık bunlar boş kademeleri çizdiler AKBNK ve TCELL de.ne güzel iş be.
[quote=hexa;69255]Yahu borsadaki bu son saat yükselişi nedir bilen var mı? Dolarda düşüş mü bekliyorsun bull?[/quote]
aralık vade bitiyor
[QUOTE=AMON RA;69239]ben hala olumlu tavrımı koruyorum çıkmamış candan umut kesilmez diyorum.Lakin 5 dk aralık fena durmuyor spotu bekliyoruz sanki![/QUOTE]
Bu mesajı 1 saat kadar önce yazdım ama bir arkadaşta kaale almadı kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz! :(
shorts 35125 realiz etim geceflat yatyorum
Son 15 dk spottaki hareketleri maç izler gibi izledim valla :) Sn catedral tebrikler. 2 gün önce şubat vadede kısa olmanın avantajını yaşıyorum, panik yok kısaya devam...
Herkese hayırlı seneler arkadaşlar. Sağlık, mutluluk ve umut dolu yeni bir sene olması dileği ile.
tam bi fiyasko nisan vadede aynı hareketler olmustu ve haziran kontrat 54300 nisan 54500 kapamıstı gün içi nisan 53100 leri görmüştü son yarım saat aldılar piyasayı o zamanda haziran düşen vademiz olmustu yani şubat düşmeliyiz ben 35250 subat kısa 34925 subat uzun ilk iş günü bakacaz artık simdide kısalmaya içim gitmiyor bakalım
vade farkının 0 laması bu vadenin ne denli düşüş yönlü olacağını göstesede uzn giriyorum ama subat düsen vade olacak
Arkadaşlar bizdeki yükseliş sırf vade sonu olduğu için miydi acaba? DJI bu gece nasıl kapatır fikri olan? DJI % +2 yapsa fena olmaz (imkansız tabi) :D Eur-Usd tırmanmaya başladı tekrar şöyle 1.411 olsa keşke. Peki haftalık dolar tahmini alsak? :D
Aralık uzlaşma ne oldu arkadaşlar?
ne oyun oynadılar son dakikalarda... tek hisse ile piyasayı manuple ettiler.. ellerini bu son hareket ile belli ettiler.. yön aşağı:dü:
[QUOTE=AMON RA;69266]Aralık uzlaşma ne oldu arkadaşlar?[/QUOTE]
gelmedi daha patron .. ekranda gözükmüyor ..
[QUOTE=jerfin;69267]ne oyun oynadılar son dakikalarda... tek hisse ile piyasayı manuple ettiler.. ellerini bu son hareket ile belli ettiler.. yön aşağı:dü:[/QUOTE]
bende tam tersini düşünüyorum .. .boks. .boks. 2009a uzunlarla girdim .. herkese iyi seneler ...
[QUOTE=selçuklu;69268]gelmedi daha patron .. ekranda gözükmüyor ..[/QUOTE]
Eyvallah geldiğinde yazarsanız çok memnun olurum.Malum uzlaşmaya gittim.Bu arada tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum. .uyk.uyk.uyk
[quote=amon ra;69271]eyvallah geldiğinde yazarsanız çok memnun olurum.malum uzlaşmaya gittim.bu arada tüm arkadaşların yeni yılını kutluyorum. .uyk.uyk.uyk[/quote]
[b][color="green"]35.300[/color][/b]