-
[quote=security;153059]piyasa don açılıncaya kadar bu işi 90 + 3 e bırakacaktır,
bu durumda Cuma günü oluşan ve hem satış(önce) hemde alış(sonra)
yönünde iki kez kırılan alçalan takoz anlamını yitirerek piyasanın yatay
yönde bekle gör havasına girmesine neden omuştur, bu durumda piyasa
yatay trende devam edecekir(58975-25/59950,60275), 6 dk lık graf motor güç olmakla birlikte,IMF haberleri ana yönü belirleyici hassasiyette olacaktır,bu haber menfi yada müsbet gelene kadar piyasanın hareketlerini 58975-59950 büyük yatayla, 59050-59750 arasında küçük yatayla geçireceği kanaatindeyim cümleye hayırlı olsun,
hayırlı INDREGANDİLER[/quote]
düzeltme 6 dk yerine 60 dklık olacak
-
stop yazılı ben çıkıyorum .. full long devam .. ralli ralli ralli .. %5 çıkarız bence bugün .. he:D:D:D
aşağıda gap yok tokoba patron .. günlük graftaki gapları dikkte almalı bence .. ralli ralli ralli .. ralli ralli ralli ... ralli ralli..
11 defa ralli yazmışım .. alım çılgınlığı bekliyoum ben .. ralli ahanda 12 oldu ..
-
[quote=SEYYAH;153061]coke please :::::::::[/quote]
ben filtre kafke isterim::: no haşhaş, yes nikotin
-
[quote=selçuklu;153065]stop yazılı ben çıkıyorum .. full long devam .. ralli ralli ralli .. %5 çıkarız bence bugün .. he:D:D:D
aşağıda gap yok tokoba patron .. günlük graftaki gapları dikkte almalı bence .. ralli ralli ralli .. ralli ralli ralli ... ralli ralli..
11 defa ralli yazmışım .. alım çılgınlığı bekliyoum ben .. ralli ahanda 12 oldu ..[/quote]
ana sayfa analizi cümleye hayırlı olsun selcuklu eline sağlık
-
[quote=excali;153062]VOBus GAZOZus:::[/quote]
Seni hala içeri alamdılarmı.dng
Ex-Calibur :p:p
-
ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ forumun mesaj yazmayan ve gerek coşkya gerek hüzne ktılmayan sessiz izleyicileri.. Arada bir mesaj yazın da hareket gelsin ortamınıza yahu..Hayır mühim değil normaldede, seyirciden tını, hava, heyecan, ışık v.b. alamıyorum..Yazma isteğim kaçıyor..o açıdan...bilemiyorum belkide yazmayayım diye yapıyosunuz ama ...üwwwwww
-
Yön yukarı..Son tepeyi yapak sonra dağılak...
-
-
[quote=Astatin;153068]ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ forumun mesaj yazmayan ve gerek coşkya gerek hüzne ktılmayan sessiz izleyicileri.. Arada bir mesaj yazın da hareket gelsin ortamınıza yahu..Hayır mühim değil normaldede, seyirciden tını, hava, heyecan, ışık v.b. alamıyorum..Yazma isteğim kaçıyor..o açıdan...bilemiyorum belkide yazmayayım diye yapıyosunuz ama ...üwwwwww[/quote]
valla ne yazim bilmemki. sabah bi pasta istedik hayır sever birinden dört gözle bekliyorum..
short devam .
-
py 5 dk 500 ve altında sat 525 ve üstünde longdur saygılar,......
-
[quote=Astatin;153068]ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ forumun mesaj yazmayan ve gerek coşkya gerek hüzne ktılmayan sessiz izleyicileri.. Arada bir mesaj yazın da hareket gelsin ortamınıza yahu..Hayır mühim değil normaldede, seyirciden tını, hava, heyecan, ışık v.b. alamıyorum..Yazma isteğim kaçıyor..o açıdan...bilemiyorum belkide yazmayayım diye yapıyosunuz ama ...üwwwwww[/quote]
Kumandan,
Takviye birliklerle irtibatım kesildi,akibetlerini bilemiyorum,acilen cephedeki yerlerini almalılar,zaman geçtikçe endişelerim artıyor,canım sıkgun...üüü
-
Yazacam ama gözüm DAX'ta, fazla dikkatimi ekrandan ayıramyorum.. Az önce küskü bar çekti DAX'cığım, devamı gelecekmi diye beklemedeyim...