[quote=Astatin;153067]Seni hala içeri alamdılarmı.dng
Ex-Calibur :p:p[/quote]
Bir cisim yaklaşıyor. Dikkat et..:D
Printable View
[quote=Astatin;153067]Seni hala içeri alamdılarmı.dng
Ex-Calibur :p:p[/quote]
Bir cisim yaklaşıyor. Dikkat et..:D
[quote=erkan.;153071]valla ne yazim bilmemki. sabah bi pasta istedik hayır sever birinden dört gözle bekliyorum..
short devam .[/quote]
ne pastası canım kardeşim burada adama kuru ekmek,soğan bile vermezler ::::p
[quote=erkan.;153071]valla ne yazim bilmemki. sabah bi pasta istedik hayır sever birinden dört gözle bekliyorum..
short devam .[/quote]
al gı emme hiç bi işe yaramıyokü pasta ::: vallah boşa bakarsın ben diyim
[IMG]http://i35.tinypic.com/2wfs3lf.png[/IMG]
59200 altında 30 dakikalık kapanış yapmadıkça shortların iş yapmayacağını düşünüyorum...
short devam .[/quote]
haydaaa...yaw gönderdikya..yaş pasta olmuş boğa gönderdik.. aldın mesajı dedik..fiyat o zaman 700 dü...650 puan geri geldi..daah ne pastası istiyon..mtx deki aracı kurum pastasını herke görüyo..herkesin gördüğü veriden ne cacık olur nede para kazanılır :)
yukarı denemeler cılız kalmaya devam ediyor..
59725 - 60050 seviyeleri kısa vadede direnç seviyeleri bence..
60 bin altında işlem görmeye devam ettiğimiz sürece yukarı denemeler zayıf kalmaya devam edecek gibi..
günlük periyottaki zayıflamanın bu saatten sonra telafi edilebilmesi çok güç ve önümüzdeki günlerde bu görüntünün etkileri daha baskın hissedilecektir diye düşünüyorum.
halen 5 dk lık alışta 20 ve 60 dk lar flat durumda olsada gelebilecek long sinyallerini pas geçip gelişebilecek hareketin ulaşabildiği seviyelerden kısa pozisyon açma fırsatını kollayacam.bu senaryoyu 62175 üstünde yeni yüksek seviye görmemiz bozabilirsede o da pek mümkün gözükmüyor şuan için..
[QUOTE=özdenil;153078]59200 altında 30 dakikalık kapanış yapmadıkça shortların iş yapmayacağını düşünüyorum...[/QUOTE]
sana bide ekleme yapayım :::
59200 altı cortların iştahını kabartır gibin [B]emme [/B] onların önünde [B][COLOR="Red"]58900 [/COLOR][/B]belası var gayri ordan yukarı dönme potansı görüyorum vallah gördüm ::: emme 58900 kırılırsa ozaman fren boşalır pırt diye 700 pıvan göçerik 58200 oluruk :::
ben flatingo fırsatımı bekliyorum 200-300 pıvan kar almak bugunku hedefım
46800'ü aşağı delmeyi deneyip de yine başaramamız kısa vadeli bir boğasal gösterge bence. İkinci seansta tekrar deneyip yine başarısız olursa FDOW'ın pozitif olmasına da şımarıp 60.000'in üstüne bir yolculuk başlayabilir.
Ne var ki bu hafta tüm büyük firmalar 3. çeyrek sonuçlarını açıklayacaklar. Geçen haftaki göstergelerden yola çıkarsak ben şok negatif sonuçlar gelebileceğini düşünüyorum. Zaten Ekim ayı ayı ayı. (Ne güzel uydu) Elliot sayımım da tam 3. dalga düşüşü sırada demeye başladı. Yani bu hafta gördüğümüz göreceğimiz son çıkışlar bugün olabilir. Long'cu dostlarıma naçizane tavsiyem stop-loss'larını fazla uzağa koymamaları...
[quote=Astatin;153079]haydaaa...yaw gönderdikya..yaş pasta olmuş boğa gönderdik.. aldın mesajı dedik..fiyat o zaman 700 dü...650 puan geri geldi..daah ne pastası istiyon..mtx deki aracı kurum pastasını herke görüyo..herkesin gördüğü veriden ne cacık olur nede para kazanılır :)[/quote]
Mtx i iptal ettirmiştim geçen ay. Herkesler görüyorda bi ben göremiyorum.
170 000 lot nerde kısa nerde uzun onu görmek istemiştim.
Efg nin olmadığı pasta, gıda yönünden bünyeye zarar verebilir. :)
Sınıra gelince Sankodan bugün parayı çektim üstüne 1 aydır okuyamadığım kitabın 50 sayfasınıda devirdim kalanlara selam olsun.
Öğlen arası bir komikazeye bakayım dedim çok güldüm
[quote=security;153072]py 5 dk 500 ve altında sat 525 ve üstünde longdur saygılar,......[/quote]
5 dk lık graf,60475 ve üstünde long
,60425 ve altında short tur
[QUOTE=YAVUZHAN;153080]yukarı denemeler cılız kalmaya devam ediyor..
59725 - 60050 seviyeleri kısa vadede direnç seviyeleri bence..
60 bin altında işlem görmeye devam ettiğimiz sürece yukarı denemeler zayıf kalmaya devam edecek gibi..
günlük periyottaki zayıflamanın bu saatten sonra telafi edilebilmesi çok güç ve önümüzdeki günlerde bu görüntünün etkileri daha baskın hissedilecektir diye düşünüyorum.
halen 5 dk lık alışta 20 ve 60 dk lar flat durumda olsada gelebilecek long sinyallerini pas geçip gelişebilecek hareketin ulaşabildiği seviyelerden kısa pozisyon açma fırsatını kollayacam.bu senaryoyu 62175 üstünde yeni yüksek seviye görmemiz bozabilirsede [B]o da pek mümkün gözükmüyor şuan için..[/B][/QUOTE]
Ancak IMF haberi bozabilir bence de ve o haber heran gelebilir diye düşünüyorum...