-
şimdi olan biten şu 10 :55 den beri yapılan hareket ki sabah paylaşmıştım py nin destek ve dirnç aralıklarını değiştirdi şu an için (13:30 ) 59540 aşağıda 60761 ise yukarıda durm netleşti, ancak bu en fazlalar, (IMF bunun içinde deyil) ,bunun yanında
ağa kendi seviyelerini koyar ise buda bizim tühh... dediğimiz yerler olacak 59800,59050 gibi
-
kaptanlar, gemi su alıyor sanki..satış baskısı hissettim dax korelasyonundan...
-
[quote=security;153099]şimdi olan biten şu 10 :55 den beri yapılan hareket ki sabah paylaşmıştım py nin destek ve dirnç aralıklarını değiştirdi şu an için (13:30 ) 59540 aşağıda 60761 ise yukarıda durm netleşti, ancak bu en fazlalar, (IMF bunun içinde deyil) ,bunun yanında
ağa kendi seviyelerini koyar ise buda bizim tühh... dediğimiz yerler olacak 59800,59050 gibi[/quote]
simetrik üçgen formu belirginleşti, ve ucundalar son durumda 59500 ve altı sat üretiyor hayırlısı olsun
-
efg de ne almıs be .. napacak sa o kadar long la artık.. imf haberını bılıyo olabilirlermi tek baslarına kafa tutuyolar tum bogalara..
-
[quote=Kennym;153102]efg de ne almıs be .. napacak sa o kadar long la artık.. imf haberını bılıyo olabilirlermi tek baslarına kafa tutuyolar tum bogalara..[/quote]
onnar taze LONG değil hatta beleş sıfır maliyetli LONG diyebiliriz bile.EFG nin elinde bir ara 110 bine yakın LONG vardı bu çıkış trendi sırasında.çoğunu eritti bu kalanlar beleş mallar artık.
bence öyle yani.
-
bu bgc kim yahu sadist gibi 100 er lot 100 er lot alım giriyo :)
bırakla maynak pıyasayı dussun azcık ::::::::::::
-
-
satış baskısının a**..stop..gitti 500 puan karın 200 ..üwwwww
-
ralli ralli 60.500... .lelele
ee hadi 60.475 e de fit olurum..:)
-
[quote=negrolino;153090]yukarı çekmeden elindeki malları veremezler takas negatife dönebilir bii cinnett yeter banaa :)[/quote]
dedik oldu
-
Yarım saat dışarı çıkmıştım şimdi geldim, hayırdır bir haber mi var?
-
[quote=enorton;153109]Yarım saat dışarı çıkmıştım şimdi geldim, hayırdır bir haber mi var?[/quote]
yok yaa bildiğin PALA işte :D