20 dk da alışa geçti..
60 dk halen flat..60200 üstünde alışa geçebilir..
Printable View
20 dk da alışa geçti..
60 dk halen flat..60200 üstünde alışa geçebilir..
YILMAZ:"TURKIYE'NIN %3 YERINE %5-6 BUYUMESI ICIN MUTLAKA BIR KAYNAGA IHTIYACI VAR BU DA SIYASI BIR KARAR"
anlasacaklar galıba.. ayak yapmaya basladılar yada son bi gayret mal bosaltıyolar..
ıkı ucu boklu degnek.. ula tek sanıyede verdıler yukarıya zırt dıye.. ayıp yahu..
Erdoğan: Yeni İMF programının yakında olmasını istiyorum
59.825 LÖnggg..bol kazançlar!
[quote=Kennym;153112]ula tek sanıyede verdıler yukarıya zırt dıye.. ayıp yahu..[/quote]
He ya... Ula breakout oldu falan demeye kalmadı fırladı deyyus. Önceden alım stop'larını koymak gerekmiş... Şimdi ne alınır ne satılır. Alsan düşeeer, satsan çıkaaaarrr....
[quote=jerfin;153107]ralli ralli 60.500... .lelele
ee hadi 60.475 e de fit olurum..:)[/quote]
gel şunu 60.375'ten ver. 375-400den döner bu iş. üzülürsün :..:
[QUOTE=Astatin;153113]Erdoğan: Yeni İMF programının yakında olmasını istiyorum[/QUOTE]
ümük ümük diip duruyodu nasıl zırt diye döndün hemen erdoğan :)
875 az pilav şor **
Ulan arkadaş, bir FED başkanının sürpriz açıklamaları, birde IMF ile ilgili sürpriz açıklamalarda bir kere doğru tarafda yakalanmadım..bu ne kadersizlik yaw...
*TRİCHET,"IMF İLE DEVAM EDİP ETMEMEK TÜRKİYE VE IMF'NİN VERECEĞİ BİR KARAR" Haberin devamı...
OZAMAN SEN NE KONUŞUYON **
[quote=Astatin;153119]Ulan arkadaş, bir FED başkanının sürpriz açıklamaları, birde IMF ile ilgili sürpriz açıklamalarda bir kere doğru tarafda yakalanmadım..bu ne kadersizlik yaw...[/quote]
Al bendende o kadar.üüü
[QUOTE=unlimitted;153116]gel şunu 60.375'ten ver. 375-400den döner bu iş. üzülürsün :..:[/QUOTE]
bakalım artık umlimit.. dönüş gördüğümüz yerde şutlarız.. xu100 de 48.000 hedefli tobo var.. e zaten fdow'da da vardı tobo..:::