spotu çok güçsüz gördüm spot yükselmeye çalısıyosa veya yükselmek istiyorum ayakları yaparken shortpoz artıyorsa ilk 5 de sat cuma günü olduğu gibi endeks yükselmicem yapıp longlar artıyosa ilk 5 de al
suan 2 si de yok zaten ortada bi durum var
Printable View
spotu çok güçsüz gördüm spot yükselmeye çalısıyosa veya yükselmek istiyorum ayakları yaparken shortpoz artıyorsa ilk 5 de sat cuma günü olduğu gibi endeks yükselmicem yapıp longlar artıyosa ilk 5 de al
30 45611 e sabitledi herlade yinemi istinyede telekom çalısması yoksa :D
30 45611 e sabitledi herlade yinemi istinyede telekom çalısması yoksa :D
101 milyon ytl hacim var çok kötü hacim çok da azlırsa satıcılarda mecburen güç kaybedermis alıcı olmadığından :D
101 milyon ytl hacim var çok kötü hacim çok da azlırsa satıcılarda mecburen güç kaybedermis alıcı olmadığından :D
spotta rakamlar takıldımı.. arızamı var......
spotta rakamlar takıldımı.. arızamı var......
bakalım karar nasıl olacak tarihi bi gün olacak bugün yarın veya bu hafta içi umarım borsa açıkken açıklanır yoksa yandım ali oluruz yada atla gel saban :D
bakalım karar nasıl olacak tarihi bi gün olacak bugün yarın veya bu hafta içi umarım borsa açıkken açıklanır yoksa yandım ali oluruz yada atla gel saban :D
[quote=mbm;24606]spotta rakamlar takıldımı.. arızamı var......[/quote]
bencede benim ıbs forex vob clent hepsi aynı takıldı
[quote=mbm;24606]spotta rakamlar takıldımı.. arızamı var......[/quote]
bencede benim ıbs forex vob clent hepsi aynı takıldı