-
[quote=enorton;153222]Bugün çok kötü rüyalar gördüm, içimde de acayip bir sıkıntı var... Allah sonumuzu hayır etsin...[/quote]
ben ruyalarımı genelde hatırlamıyorum...neşeli kalkarsam, aa demekki iyi rüyalar görmüşüm, gergin kalakrsam da aa demekki kötü rüyalar görmüşüm diyorum..hey gidi gençlik heyyy..eskiden her rüyayı hatırlardık..hemi de hatırlamak da isterdik :):D
-
[quote=enorton;153222]Bugün çok kötü rüyalar gördüm, içimde de acayip bir sıkıntı var... Allah sonumuzu hayır etsin...[/quote]
Gece bende sürekli soyulduğuma dair rüyalar gördüm. (Gerçekten)
Birinde halılar gitmişti. Diğeri neydi hatırlayamıyorum.
-
[quote=sazan;153232]Gece bende sürekli soyulduğuma dair rüyalar gördüm. (Gerçekten)
Birinde halılar gitmişti. Diğeri neydi hatırlayamıyorum.[/quote]
ben hatırlıyorum Bay SAZAN...Laptopunuzdu...birisi laptopunuzu çaldı..ama içndeki sistemleri kopyaladıktan sonra laptopu geri getiirecek bu geceki rüyanızda merak etmeyin :)
Ya bende işte böyle..kendi rüyamı değil başkasının rüyasını hatırlıyorum:D
-
[QUOTE=sazan;153232]Gece bende sürekli soyulduğuma dair rüyalar gördüm. (Gerçekten)
Birinde halılar gitmişti. Diğeri neydi hatırlayamıyorum.[/QUOTE]
jani olmasın abi .. ağa diye seni soymuş heheh :D:D:D
-
Fikrisent,
Nick güzelmiş...Hatta TOKOBA daha çok sevecektir senin Nicki...Zencimiyiz peki? :)
-
[QUOTE=Astatin;153231]ben ruyalarımı genelde hatırlamıyorum...neşeli kalkarsam, aa demekki iyi rüyalar görmüşüm, gergin kalakrsam da aa demekki kötü rüyalar görmüşüm diyorum..hey gidi gençlik heyyy..eskiden her rüyayı hatırlardık..hemi de hatırlamak da isterdik :):D[/QUOTE]
[QUOTE=sazan;153232]Gece bende sürekli soyulduğuma dair rüyalar gördüm. (Gerçekten)
Birinde halılar gitmişti. Diğeri neydi hatırlayamıyorum.[/QUOTE]
Benim annem rüya sapığıydı her sabah kahvaltıda bunun onlarca rüyasını dinlerdik :D Öyle bir kaptırırdı ki kendini ogünkü bütün işleri ona göre planlardı... Diyelim kötü bir şeyler gördü dışarı hiç çıkmazdı, bizi de çıkarmak istemezdi.. Misal ogün Beşiktaşın maçı var diyelim, evde kıyamet kopardı gidemezsin stada diye :) Ve gerçekten ogün başına kötü bişey gelirse artık dinle 1 sene boyunca... .dng
-
[QUOTE=Astatin;153235]Fikrisent,
Nick güzelmiş...Hatta TOKOBA daha çok sevecektir senin Nicki...Zencimiyiz peki? :)[/QUOTE]
Fikrisent in sistemi de güzel gibi :D
-
QEEUEENNNUEEN graliçesicesi gibin bende İstanbul'u terk-i diyar edecem kararlıyım gayri ...
GUEEEN graliçhem bekle beni bende geleyorum Marmaris'e gayri :::
-
[QUOTE=Astatin;153233]ben hatırlıyorum Bay SAZAN...Laptopunuzdu...birisi laptopunuzu çaldı..ama içndeki sistemleri kopyaladıktan sonra laptopu geri getiirecek bu geceki rüyanızda merak etmeyin :)
Ya bende işte böyle..kendi rüyamı değil başkasının rüyasını hatırlıyorum:D[/QUOTE]
patron bende patron diye nick alacam .. hehe :D:D
-
YA demiycem sihri bozulur diye dedim ama diyeyim bari...Bu gece hatırladığım bir rüya var............:) iğrençleşmeyin yawww...gayet makul bir rüya :) 5 dene sayı gördüm... ama eyle beyle değil..yanyana koyunca heycanlandırıyo...fibo sayıları değil hesi ama eyle bir ahenkli duruyorlar :) (yavızhan; malı götürdük sanırsam)...ikramiyenin %10 u ile forumun en çok kaybedenlerine yardım etme söüzmüde unutmadım..:)
-
*IMF BAŞKANI, "TÜRKİYE'NİN İHTİYACI OLDUĞU TAKDİRDE, YARDIM ETMEYE HAZIRIZ" Haberin devamı...
nedemek bu ihtiyacıız yok olunca veririzmi?
-
Aboww bu kadar kötü rüyaya geceye flat..üüüüüüYda shortmı girsem..