gunluk hedeflediğim puvanı fazlasıynan aldım ve herzamankü gibin geceye flatingo ::: hayırnısıynan dipden cıkacayım yavas yavas :::
Printable View
gunluk hedeflediğim puvanı fazlasıynan aldım ve herzamankü gibin geceye flatingo ::: hayırnısıynan dipden cıkacayım yavas yavas :::
+500 de baslanan gun -1000 de tamamlandı flate gecildi :) rahatladım uehueheuh
Malum anlaşmaya sayılı gün kala... Agalar milletin elinden deli gibi mal kapmaya çalışırken....
Gün içinde çarpılmadan 10 dakikalığına bile short kalabilen varsa tebrik edip alnından öpücem bu gönlü zengin insanı ::)))
Son kararım ımf ye rağmen hükükümete rağmen herr şeye
rağmen 60525 den srt olmuştur hayırlısı
imf anlaşmalarında spot 2 seans tavan yapıyor..ama 2. tavan ilerleyen anlarda çözülüyor...
yani vobun direk tavan olması demek. %15 olduğundan..beklentinin alınması önemli değil..misal 2001 nisan -mayıs imf si..
günün yükseğinden kapamazsanız hatırım kalır! :..:
son dakikalarda sistemde sat gelmezse geceye uzun.
[quote=Kennym;153293]+500 de baslanan gun -1000 de tamamlandı flate gecildi :) rahatladım uehueheuh[/quote]
+700, -300, +250, +200...benim seyrimde bu....
geceye uzun .. ralli
[quote=BORSACIOZGUR;153294]Malum anlaşmaya sayılı gün kala... Agalar milletin elinden deli gibi mal kapmaya çalışırken....
Gün içinde çarpılmadan 10 dakikalığına bile short kalabilen varsa tebrik edip alnından öpücem bu gönlü zengin insanı ::)))[/quote]
mevzu para kazanmak. yevmiyeyi çıkaralım yeter.
kimisi 10 dakikadan fazla kalarak, kimisi 10 saniyeden fazla kalmayarak para kazanır.
başkalarının pozları ile fazla ilgileniyorsunuz bence.;)
flatim geceye..ama long daha makul sanki
Bu kadar nacizane sistemlerin hepsi birden kelek atacak hali yokya geceye uzun....lelele.lelele.leleleBakarsın imf den tavan filan yakalarız..:))):)))